Cum sa porti o pereche de colanti in stiluri diferite

Detalii

CategoriiShoping
Taguricolanti, haine
Ultima actualizareMiercuri 21 aprilie 2021
Vizualizari577

Voteaza & Distribuie

Descriere

Colantii sunt unele dintre cele mai confortabile articole pe care le puteti purta, dar acest produs de baza din garderoba are regulile sale. Poate fi o provocare sa descifrati uneori cum sa purtati o pereche de colanti de dama. Pentru ca ne plac, suntem aici pentru a va ajuta sa purtati acest element de baza atat de iubit. Colantii care au triumfat in anii '80, sunt reinventati astazi in diferite tesaturi, culori si modele. Au devenit o piesa multifunctionala foarte confortabila, esentiala in orice garderoba feminina. Cu toate acestea, nu toate femeile stiu cum sa ii poarte. Exista diferite tesaturi (bumbac, lycra, piele), lungimi, culori diferite. Fiecare model poate fi mai potrivit in functie de situatie (zi sau seara, aspect formal sau informal). Aflati care vi se potriveste in functie de stil.

Colantii nu sunt pantaloni... dar pot fi

Colantii sunt minunati in atat de multe moduri, inclusiv capacitatea lor de a imbina stilul si confortul intr-un singur articol vestimentar. Mult timp, acestia au fost considerati imbracaminte sportiva. Cu toate acestea, in vremurile actuale, o pereche de colanti de dama a devenit mult mai mult de atat. Astazi, acestia vin intr-o varietate de materiale, de la colanti de piele, lycra, latex, la alte materiale. Vezi toata gama de colanti dama pe https://www.jojofashion.ro. Cu toate acestea, a fi constienti de locul in care purtati o pereche de colanti este foarte important (nu la o nunta sau alte evenimente formale!), dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa va folositi creativitatea cand ii purtati.

Idei de stil pentru a purta o pereche de colanti de dama

Sa vorbim cat de uimitori si versatili sunt colantii. Ii puteti purta cu o camasa lunga cu nasturi si o pereche de botine, sau cu tocuri inalte si un blazer lung pentru un aspect sic si elegant.

De asemenea, acestia pot fi purtati cu un top lung. Alegeti un top cu un imprimeu indraznet daca purtati colanti negri simpli, pentru o actualizare instantanee a stilului. Colantii arata cel mai bine cu bluze mai lungi, asa ca puteti opta, de asemenea, pentru bluze in stil tunica sau rochii scurte pentru a crea echilibrul perfect.

Ne place ideea de a asocia o pereche de colanti de dama negri cu un sacou cu imprimeu si adidasi. Fara indoiala, acesta este unul dintre cele mai moderne look-uri, si preferatul vedetelor.

Modelele de colanti cu sclipici, imprimeuri (buline, flori, animal print) si alte detalii (dantele, paiete) sunt potriviti pentru femeile mai indraznete si cu picioare frumoase. Daca alegeti un astfel de model, restul hainelor si accesoriilor trebuie sa fie foarte discrete.

Purtarea unui hanorac cu colanti sport de dama este un aspect clasic, iar succesul sau consta in capacitatea de a echilibra volumele. Indrazniti sa-i purtati cu hanorace scurte sau supradimensionate.

O alta modalitate de a purta o pereche de colanti de piele este cu pulovere maxi sau paltoane de lana supradimensionate, si esarfa preferata. O optiune foarte sic, confortabila si calduroasa, pe care o puteti combina si cu adidasi, botine sau tocuri, in functie de cat de elegant vreti sa aratati. O combinatie ideala pentru zilele mai racoroase.

Daca sunteti in cautarea unui look mai elegant, optati pentru o pereche de colanti de piele si un top sofisticat, din dantela sau catifea, o pereche de sandale sau pantofi cu toc, si accesoriile potrivite. Veti obtine un look foarte sic si rafinat, perfect pentru seara.

Colantii merg foarte bine cu rochii mini, deoarece ofera o acoperire suplimentara si un element de rafinament, fiind in acelasi timp destul de casual pentru a-i purta in weekend. Alegerea unor colanti de dama colorati este o modalitate de a condimenta o rochie simpla. Completati tinuta cu o pereche de bocanci sau botine pentru o tinuta confortabila, usor de purtat, cu stil.

Cheia pentru a purta o pereche de colanti in modul corect este sa ii combinati cu hainele si accesoriile potrivite. Pentru acele zile in care vreti sa va simtiti mai confortabil, dar in acelasi timp sic, sunt pantalonii perfecti. Cu un pulover lung sau o camasa care acopera putin posteriorul, puteti arata ideal. Va puteti juca cu suprapunerea hainelor si astfel le dati o nota mai sic.

Cu aceste idei de stil, acum puteti purta o pereche de colanti de dama cu orice ocazie si astfel, puteti da mai multe utilizari acestei piese confortabile si foarte versatile din dulapul dvs.