Cum sa iti protejezi cardurile contactless cu ajutorul unui portofel smart

Detalii

CategoriiStiinta
Taguriportofele
Ultima actualizareVineri 19 aprilie 2019
Vizualizari1592

Voteaza & Distribuie

Descriere

Popularitatea cardurilor contactless este greu de contestat, iar tot mai multe persoane opteaza pentru acest tip de carduri. Este foarte usor sa platesti cu ele, mai ales daca suma de plata este mai mica de 100 de lei si sunt totodata foarte comode. Cu toate acestea, cardurile contactless prezinta si o slabiciune: pot fi usor exploatate de catre hackeri chiar si atunci cand nu le folosesti. Din fericire exista solutii foarte simple, dar eficiente, la care putem apela pentru a ne proteja cardurile contactless. Este important ca atunci cand analizezi oferta de portofele barbati sa alegi modelul potrivit care sa inspire siguranta si sa iti garanteze protectie pentru cardurile tale de tip contactless. Exista multe portofele de acest tip, au un pret accesibil, un design atragator precum si o calitatea foarte buna.

De unde poti achizitiona un portofel cu protectie pentru cardurile contactless


Avand in vedere faptul ca tot mai multe carduri bancare sunt de tip contactless, nevoia unui portofel care sa garanteze siguranta acestora este destul de clara. Iar producatorii renumiti de portofele au luat in calcul acest detaliu. Drept urmare, apar noi portofele pe piata care garanteaza protectie pentru cardurile de tip contactless. Cu toate acestea, nu toate portofelele sunt de calitate si nici atat de sigure precum ne-am dori. Nu trebuie sa iti cumperi orice portofel din bazar, iar asta deoarece s-ar putea dovedi a fi ineficient atunci cand cineva va incerca sa-ti fure datele.

Pe PortofelulTau.ro poti gasi o multime de portofele care iti protejeaza cardurile de orice tentativa de furt, iar pretul lor este unul foarte bun. De asemenea, nu recomandam portofelele de pe acest site doar pentru securitatea pe care o garanteaza. Acestea sunt totodata foarte elegante dar si rezistente, existand multe modele din piele naturala care se vor prezenta foarte bine in timp, in ciuda uzurii de zi cu zi. Nu uita ca portofelul tau reprezinta cartea ta de vizita, iar din acest motiv alegerea ar trebui facuta ca atare!

Cum iti garanteaza portofelul securitatea?


Luam ca exemplu portofelul Pierre Cardin PB579 de pe site-ul PortofelulTau.Ro. Acesta iti poate proteja cardurile contactless folosind o tehnologie numita RFID Stop. Fara un portofel care nu are un cip RFID incorporat, hotii iti pot fura banii de pe cardul tau de credit doar stand langa tine. Crezi ca merita riscul? Hotii pot sta langa tine si sa iti scaneze cardul fara ca tu sa iti dai seama, iar mai apoi va putea face cu usurinta o clona a cartii tale de credit. Cipurile RFID functioneaza prin utilizarea undelor radio pentru a comunica. Obiectul, cum ar fi un card de credit, contine o eticheta RFID cu informatii, iar un cititor RFID utilizeaza unde radio pentru a citi informatiile de pe acea eticheta.

Cheia este ca cipurile RFID au campuri electromagnetice minuscule, ceea ce face posibila citirea uneia fara a trebui sa initieze comunicatiile. Cititorul RFID trebuie doar sa fie suficient de aproape pentru a fura datele cardului fara probleme. Din fericire, undele radio sunt relativ usor de intrerupt si de blocat, iar astfel functioneaza un portofel cu protectie RFID. Acestea au compartimente speciale pentru cardurile de credit, astfel incat comunicarea dintre cardul tau si scanerul RFID va fi impiedicata. Intra si tu pe PortofelulTau.ro pentru a-ti achizitiona un portofel cu protectie pentru cardurile tale contactless si vei scapa de grija ca cineva ti-ar putea fura banii.