Cum ne maximizăm șansele de a câștiga la pariuri sportive

Detalii

CategoriiSport
Taguripariuri sportive, sport
Ultima actualizareMarti 11 februarie 2020
Vizualizari594

Voteaza & Distribuie

Descriere

În lumea tumultoasă a pariurilor sportive e foarte greu să facem distincție între mirajul unor profituri rapide și facile, pe care le mai vehiculează unii vânzători de iluzii din această branșă și munca dedicate, titanică, responsabilă, pe care se bazează mai toți pariorii cu experiență.

Pe site-ul Legalbet găsiți numeroase articole ce au ca subiect educația pariorilor, este un aspect vital atunci când vrem să împletim în mod fericit pasiunea pe care o avem pentru un sport cu satisfacția unui profit lunar. Pentru că, să nu fim farisei, o fi ea pasiune, dar mai toți vrem să și câștigăm la pariuri sportive, nu doar să donăm zilnic bani în contul caselor de pariuri. În opinia noastră, cel mai important factor care duce către reușita în pariurile sportive este disciplina. Această calitate, întregită de cunostintele despre sport pe care le deținem și pe care ar trebui să le aprofundăm permanent, dar și de analiza serioasă a meciurilor de pe bilet, sunt condiții sine-qua- non pentru a obține și profit, nu doar eterna experiență la pariuri sportive.

Atunci când vorbim despre pariuri, vorbim, implicit despre bani. Managementul banilor este esențial în pariurile sportive. Dacă pornim de la premisa că suma de bani alocată pariuri nu va depăși niciodată un procent de 10% din câștigurile noastre lunare, sunt create condițiile necesare ca pariurile să rămână la stadiu de pasiune în viețile noastre. Dacă putem respecta acest lucru cu sfințenie, am creat deja un mix ideal între disciplină și managementul banilor. Acestui mix este foarte important să îi adăugăm un ingredient indispensabil, strategia de pariere potrivită profilului de risc al fiecaruia dintre pariori.

Nu trebuie să ne sperie noțiunea de “strategie”, pentru că de multe ori aceasta este una mult mai simplă decât se vehiculează pe site-urile de specialitate. De obicei, o strategie profitabilă nu este una complicată; un exemplu notoriu în acest sens este “strategia cotei 2”, care a făcut mulți prozeliți în lumea pariorilor. Toate aspectele trecute în revistă aici alcătuiesc un întreg edificiu care este încununat cu flerul fiecărui jucător, care vine, firește, laolaltă cu experiența, și care face diferența fină între un parior mediocru și unul bun. Niciun ingredient parioristic amintit aici nu trebuie neglijat, toate sunt componentele unei rețete ce pot face din pasiunea pariurilor una profitabilă.

***
Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.