Cum asortezi pantofii la rochie - 8 ponturi la 8 culori

Detalii

CategoriiShoping
Taguripantofi, rochii
Ultima actualizareMiercuri 29 iulie 2020
Vizualizari866

Voteaza & Distribuie

Descriere

De multe ori, poate fi destul de dificil să asortezi o pereche de pantofi cu o rochie, mai ales în cazul ținutelor elegante. Pe lângă culoarea celor două piese, contează foarte mult și materialul din care este făcută rochia, croiala acesteia, dar și designul pantofilor. În plus, trebuie să ții cont și de ceea ce vrei să evidențiezi: rochia sau pantofii. Dacă porți o rochie simplă, atunci poți atrage atenția cu o pereche de pantofi mai excentrici, însă dacă alegi o rochie îndrăzneață, cu volane sau paiete, atunci încălțămintea ar trebui să fie cât mai simplă. De aceea, îți venim în ajutor cu sfaturi, pentru a potrivi perfect pantofii cu rochiile din garderobă.

Ce pantofi poți purta cu o rochie neagră

O rochie neagră este mult mai ușor de asortat cu pantofii, fiindcă posibilitățile sunt multiple, din punct de vedere cromatic. Totuși, trebuie să ții cont de croiul rochiei, dar și de materialul din care aceasta este confecționată, și, în funcție de aceste detalii, poți alege un model de pantofi. Dacă rochia este mai îndrăzneață, cu multe paiete, volane sau franjuri, ar trebui să alegi pantofi simpli.

Ce pantofi merg la o rochie roșie

Atunci când porți o rochie roșie, trebuie să ții cont neapărat și de alegerea accesoriilor, pentru un look inedit. În ceea ce privește încălțămintea, trebuie să respecți o anumită paletă cromatică, iar cel mai bine se potrivesc pantofii de culoare neagră, cei roșii sau nude. Alegerea pantofilor depinde foarte mult și de forma rochiei, de materialul acesteia, dar și de evenimentul la care vei participa.

Pantofii potriviți pentru o rochie albă


În general, rochia albă este asociată cu imaginea unei mirese, însă, există și alte ocazii în care poți purta o rochie albă. Pentru a întoarce toate privirile, trebuie să alegi cu grijă accesoriile, și, mai ales, pantofii. Fiind un simbol al inocenței și al feminității, rochia albă este destul de pretențioasă, așa că nu poate fi purtată cu orice fel de pantofi. Cea mai bună alegere pot fi pantofii nude, sau sandalele aurii și argintii.

Pantofii ideali pentru o rochie roz

Pentru sezonul de vară, o rochie roz pal poate fi o alegere perfectă pentru femeile tinere, pentru că nuanță emană o energie pozitivă. Dacă porți o astfel de rochie, ține minte că o poți asorta cu o pereche de sandale sau pantofi deschiși la culoare, cum ar fi cei de culoare nude, gri sau roz prăfuit.

Ce pantofi poți alege pentru o rochie albastră

Albastrul este, în general, o culoare pretențioasă, iar fiecare nuanță transmite o anumită stare. Așa că, pentru o rochie bleumarin va trebui să alegi pantofi nude sau de culoare neagră. În schimb, o rochie de culoare albastru ciel poate fi purtată cu o pereche de pantofi mov, nude sau roz. Dacă te dai în vânt după rochiile în nuanțe de turcoaz, alege pantofi verzi sau albaștri.

Ce porți la o rochie verde

La fel ca albastrul, și verdele este o culoare destul de puternică și pretențioasă. Așa că va trebui să ții cont de nuanțele rochiei, pentru a alege perechea potrivită de pantofi. Spre exemplu, pentru rochiile verde smarald poți opta pentru pantofi în nuanțe metalizate de auriu sau argintiu, iar pentru rochiile în nuanțe de verde măsliniu, poți purta pantofi în tonuri de nude sau maro.

Cu ce pantofi poți asorta o rochie galbenă

Galbenul este o culoare îndrăzneață, care transmite energie și dinamism, iar dacă ai în garderoba ta o rochie galbenă, ține minte că o poți asorta cu o pereche de pantofi verzi, oranj sau roșii. De asemenea, poți alege și o pereche de pantofi albaștri sau în nuanțe de mov.

Cum alegi pantofii pentru o rochie animal print

Rochiile animal print sunt extrem de sexy și sunt o alegere inedită pentru look casual, dar și pentru o apariție inedită, la o petrecere în club. Însă, o astfel de rochie poate fi destul de greu de asortat, așa că la capitolul pantofi, va trebui să alegi o pereche de culoare neagră, sau poți opta pentru o culoare mai îndrăzneață, cum ar fi roșu sau verde.

Așadar, dacă îți dorești o apariție impecabilă, trebuie să ții cont întotdeauna de alegerea accesoriilor potrivite. O pereche de pantofi bine aleasă schimbă cu totul o ținută, așa că este important să știi cum poți asorta încălțămintea cu un anumit outfit. Cele mai cunoscute și sigure combinații vestimentare sunt rochia neagră cu pantofii roșii, rochia roșie cu pantofi nude, dar și ținutele monocrome. Așa, că dacă ți-ai cumpărat o rochie nouă și nu ai o pereche de pantofi potrivită pentru ea, îți recomandăm să faci o sesiune de shopping și să alegi o pereche de pantofi eleganți de damă marca AnnaCori. Imposibil să nu găsești acolo ce ai nevoie!

Sursa foto: unsplash.com/photos/KHKfdlRytAs