Cum alegi un espressor automat?

Detalii

CategoriiShoping
Taguricafea
Ultima actualizareMarti 14 aprilie 2020
Vizualizari688

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cafeaua este una dintre cele mai baute si cunoscute bauturi din lume. Pentru multe persoane, cafeaua a devenit un lucru fara de care nu-si pot incepe ziua. De asemenea, in jurul ei s-au format adevarate pasiuni, concursuri si moduri de viata. Espressoarele au fost create pentru persoanele care-si doresc o cafea excelenta direct la ei in bucatarie. Astfel, nu mai sunteti nevoit sa mergeti la cafeneaua preferata sau sa pierdeti timp cu prepararea acestia la ibric. Introducere

In cazul in care nu stiati, exista mai multe tipuri de espressoare: manuale, semi-automate, automate si superautomate. In articolul de astazi am sa ma focusez In special pe cele automate, modele pe care le regasim in foarte multe locuinte. In primul rand, trebuie sa aveti in vedere ca un espressor automat se are un pret curpins in intervalul 900-2500 de lei. Cele mai ieftine cu siguranta nu sunt automate iar cele mai scumpe sunt superautomate, adica modele profesionale care pot prepara un numar mai mare de cafele simultan.

Atunci cand canutati un espressor automat, trebuie sa aveti in vedere mai multe lucruri precum: presiunea maxima pe care o are aparatul, capacitatea rezervorului de apa, tipurile de macinare, diversele tehnologii/functii de care dispune, aspectul sau daca are un sistem de spumare al laptelui. Dupa cum puteti observa, exista o multime de caracteristici pe care un espressor automat le poate avea. Bineinteles, alegerea trebuie sa o faceti in functie de nevoile pe care le aveti dumneavoastra.

Daca ma intrebati pe mine, m-as orienta catre un model cat mai tehnologizat si cu cat mai multe functii posibile. De exemplu, espressorul ideal pentru mine trebuie sa aiba un display/afisaj avansat pe care sa vad informatii, o capacitate a rezervorului de apa curpinsa intre 1,5 si 2L, sa aiba sistem de spumare a laptelui, sa fie capabil sa prepare mai multe bauturi, sa-mi permita sa selectez intensitatea aromei, sa aiba memorie (fiecare utilziator in parte sa-si seteze parametrii ideali), sa arate bine si sa aiba un pret destul de rezonabil.

Bineinteles, dumneavoastra nu trebuie sa aveti aceleasi preferinte ca mine. Eu doar v-am cat cateva exemple ca sa va dati seama cate caracteristici poate avea un astfel de espressor. Va recomand sa faceti o alegere inteligenta, sa va documentati cu privire la produs, sa cititi review-uri/comentarii, sa cautati o oferta corecta din punct de vedere al raportului calitate-pret si sa optati pentru un model care va satisface toate nevoile.

Concluzie

In concluzie, cam acestea sunt recomandarile mele cu privire la alegerea unui espressor automat. Sper ca v-am ajutat intr-o oarecare masura si ca v-am oferit niste informatii utile de care sa tineti cont atunci cand sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv.