Cu noile grill-uri electrice Weber Q orice anotimp devine potrivit pentru un grătar delicios chiar și pe balconul de la bloc!

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriRomania
Ultima actualizareMiercuri 26 ianuarie 2022
Vizualizari3382

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă ești în căutarea unui grătar electric profesional, care să îți ofere promisiunea unei eficiențe ridicate în prepararea alimentelor, dar și a confortului de utiizare in deplina siguranță, meșterii sibieni de la PEFOC, experți în comercializarea și construcția renumitelor șeminee pe lemne, pe parcursul a peste două decenii de activitate în România, ne oferă de data aceasta, o selecție deosebită de gratar Weber electrice. Așadar, descoperă un concept inovativ de grill-uri Weber Antracit, dotate cu sistem de control al temperaturii IGrill, ce dă tonul unui nou standard pe piața soluțiilor de gătit la interior sau outdoor!

În rândurile următoare, facem cunoștință cu cele mai renumite modele de grătare electrice produse la nivel mondial, disponibile și în catalogul PEFOC, la prețuri avantajoase și cu transport asigurat, indiferent de orașul în care locuiești:

Grătarul electric WEBER Q1400

În cazul în care nu ești fanul declarat al modelelor de gratar de gradina pe cărbuni, modelul electric Weber Q1400 îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor! Prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al design-ului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționeaza ca un adevărat magnet și care păstrează aroma originală de grătar!

Grătarul electric WEBER Q1400 Antracit cu suport

Asemănător cu cel descris anterior, acest model este prevazut cu un suport înalt ce contribuie la o utilizare optimă și confortabilă! Bucură-te de experiența gătitului cu ajutorul grătarului electric Weber Q1400, care dovedește o performanță ridicată, un aspect inovativ și minimalist, precum și siguranță maximă în utilizare - toate acestea, la un preț de achiziție avantajos și transport asigurat.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu varianta mai avansată a modelului Weber Q1400, ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Reflectorul de căldură din capacul grill-ului, garantează o difuzare uniforma a căldurii pe alimentele gătite pe grătar, asemenea unui cuptor de gradina clasic, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau altor tipuri de delicii culinare!

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Avantajele și beneficiile grătarelor electrice Weber Q:

  • prezența grill-ului pentru gătit din fontă, porțelanat, cu o curățare facilă și rapidă;
  • grătarele dau dovadă de performanțe maxime, grație capacității mari de încălzire;
  • utilizare confortabilă și transport facil;
  • oferă durabilitate mărită în timp, grație capacului și carcasei din aluminiu;
  • dotarea cu suport și mese laterale, îmbunătățește modul de utilizare al grătarului;
  • aspect inovativ prin linii de design ușor rotunjite, ce exprimă eleganță și stil;
  • grill-urile electrice Weber sunt ideale pentru balcon sau terasă;
  • dispune de buton de reglare a temperaturii interioare și sistem de autocurățare a spiralei electrice;
  • structura este confecționată din fibră de sticlă, îmbrăcată în nylon, rezistentă la temperaturi ridicate fără a rugini în timp.

Dacă ești în căutarea unui grătar electric la un preț avantajos, ce poate fi utilizat cu ușurință și într-un mod sigur, chiar și pe balconul sau terasa locuinței tale, selecția de grătare electrice profesionale Weber, disponibile pe site-ul pefoc.ro, îți oferă opțiuni diverse cu proprietăți inovative! Bucură-te de preparate bine gătite, care își păstrează aromele delicioase, cu ajutorul unui dispozitiv avansat ce dispune de transport asigurat pe întreg teritoriul României și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!