Creaza online contractul de vanzare-cumparare auto in 3 minute

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini, masini de vanzare
Ultima actualizareVineri 16 aprilie 2021
Vizualizari1001

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai calculat vreodata cat timp îți ia să faci un contract de vânzare cumpărare, în adevaratul sens al cuvantului? Chiar daca in sine e o procedura simpla si aparent banala, uneori trebuie sa strabati întregul oras, sa consumi timp, benzina, sa stai la cozi, sa faci programari etc. Treaba devine astfel tot mai anevoioasa, mai ales acum in pandemie sau cand vine vorba de birourile cu program de lucru scurt si cu precadere atunci cand ai un program de lucru incarcat unde iti este foarte greu sa te incadrezi sau sa-ti iei un liber. Si toate aceste lucruri s-ar putea transforma intr-o adevarata frustrare, mai ales daca ai gasit masina visurilor tale la un pret bun si la un vanzator care-si doreste sa o vanda cat mai repede cu putinta.

Insa, modernizarea vine si cu lucruri bune, dincolo de tehnologia pe care o utilizam zilnic si care ne-a schimbat viata. Acum poti beneficia si tu de avantajele platformei online contracte-auto.ro, un portal dedicat vanzatorilor si cumparatorilor de masini auto, in special celor care tranzactioneaza o masina aflata in posesia altui proprietar.

Cum sa obtii un contract auto in doar 3 minute


In mod obisnuit, realizarea si obtinerea unui contract auto de vanzare-cumparare dureaza in medie cel putin 30-60 de minute. In acest timp se poate include si timpul de asteptare in sala, la care se poate adauga timpul de deplasare, timpul in care cauti un loc pentru parcarea unei masini etc. Acum insa, poti avea acest contract gata completat si de uz, in doar 3-5 minute in functie de dexteritate.

Practic, platforma contracte-auto.ro detine formularul DRPCIV oficial si actualizat pe care tu il completezi cu datele aferente, iar ulterior cererea ta se proceseaza in sistem si iti este livrata pe email imediat dupa finalizarea completarii si a efectuarii platii. Chiar daca acest formular poate fi regasit si pe site-ul oficialitatilor in mod gratuit, nu prea il poti complete de pe telefon sau laptop. Iti trebuie un editor PDF, vizibilitatea casutelor este foarte redusa si poti intampina multe alte probleme.

Platforma contracte-auto.ro a fost pe deplin optimizata astfel incat tu s-o poti folosi simplu si rapid, oricand in orice moment al zilei, chiar si noaptea.

Costurile de altfel sunt extrem de decente si fixe, indiferent de tipul masinii, de performantele acesteia etc. Vei iesi chiar mai avantajos prin intermediul acestui serviciu online care iti ofera o fiabilitate vasta in intregul demers. Banii si timpul economisit il poti investi in alte lucruri care-ti fac placere, astfel incat sa resimti pe deplin acele clipe petrecute alaturi de familie sau in compania unui cadou pe care ti-l poti oferi extra.

Ce avantaje ofera platforma contract auto?

  1. Beneficiezi de un pret mult mai mic fata de orice birou de acte auto din Romania. Costa doar 27,99 lei;
  2. Il completezi rapid, dureaza doar cateva minute in functie de dexteritate;
  3. Generarea contractului se face instant dupa confirmarea platii;
  4. Il poti completa la orice ora, chiar si noaptea.
  5. Este valabil atat la politie, cat si la primarie. Evident, dupa semnarea lui.