Cei mai sexy barbati din lume cu varsta peste 50 de ani

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriCinema/Televiziune
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari7918

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alegerea celor mai sexy barbati din lume este, cu siguranta, un lucru extrem de dificil de facut. Iata, insa, ca nu este imposibil. Toti cei 21 de finalisti au varsta peste 50 de ani si au fost selectati nu numai in functie de infatisare si calitatile fizice, dar si dupa talentul artistic, simtul umorului, personalitate si generozitate.

George Clooney

George Clooney

George Clooney

Unul dintre cei mai sexy si mai ravniti barbati peste 50 de ani de pe planeta, George Clooney este profund apreciat pentru implicarea sa in domeniul drepturilor omului. De nenumarate ori a participat la proteste, a luat cuvantul in fata autoritatilor si, mai mult decat atat, a pus bazele unui proiect umanitar si de protectie a oamenilor intitulat Satellite Sentinel Project.

Proiectul, conceput si finantat de actor, a fost elaborat in timpul unei vizite in Sudan si are ca scop monitorizarea activitatii militare si stoparea atrocitatilor comise in randul civililor. In plus, Clooney vrajeste prin farmecul propriu, prin rafinament, umor de buna calitate si un fizic de invidiat.



Antonio Banderas{title}

Antonio Banderas

Antonio Banderas

Antonio Banderas

Starul spaniol este casatorit inca din 1996 cu actrita Melanie Griffith, iar mariajul este la fel de solid ca la inceput. Care este secretul lui Antonio Banderas?

"Fac sport in fiecare dimineata si, dupa ce termin, primul lucru pe care il consum este o cana de ceai alb. Echilibrul este cel mai important aspect"

Actorul a declarat ca nu simte neaparat o presiune venita din directia Hollywood-ului de a arata vesnic tanar. Este vorba, mai degraba, de o nevoie sociala ca vedetele sa fie mereu in forma, indiferent de varsta.



Denzel Washington{title}

Denzel Washington

Denzel Washington

Denzel Washington

Don Cheadle, partenerul lui Denzel Washington din filmul Flight, a declarat despre colegul sau ca emana incredere, stapanire de sine si, urmarindu-i jocul actoricesc, a vazut in el un expert desavarsit. Devotamentul sau pentru munca pe care o face se aplica la fel de bine si in viata privata. Denzel este casatorit de aproape 30 de ani cu Pauletta Washington, actrita americana pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului de televiziune Wilma.

Din 1993, actorul indeplineste functia de purtator de cuvant al Boys and Girls Clubs of America si a fost implicat in numeroase campanii umanitare si de promovare a tinerelor talente.



Jon Bon Jovi{title}

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

De la inceputul carierei si pana in prezent, Jon Bon Jovi a fost si este un sex symbol. Desi faima care il inconjoara e uriasa, Bon Jovi nu a lasat ca tentatiile de zi cu zi sa-i afecteze viata privata. Este casatorit din 1989 cu iubita sa din liceu, Dorothea Hurley si au impreuna patru copii. De asemenea, este un iubitor al sportului.

Sustine echipa australiana de fotbal Melbourne Heart FC, ba chiar a si fondat o echipa de fotbal, Philadelphia Soul. Conduce o fundatie de caritate ce-i poarta numele, prin intermediul careia a reusit sa ofere sprijin familiilor cu venituri foarte mici. Pentru a-si indeplini scopul, Bon jovi a realizat parteneriate public/private si a reusit sa construiasca peste 250 de unitati ce servesc ca locuinta celor fara adapost.



Samuel L. Jackson{title}

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson

Kasi Lemmons, regizoarea care a colaborat cu Samuel L. Jackson la pelicula The Caveman's Valentine, a mentionat in cadrul unui interviu faptul ca actorul este, practic, neschimbat. Sarmul, statura impozanta si rasul sau inconfundabil il fac o prezenta agreabila si memorabila.

Samuel L. Jackson este casatorit cu actrita si producatoarea de televiziune LaTanya Richardson si au impreuna o fiica, Zoe. In 2009, au pus bazele unei organizatii de caritate pentru sprijinirea educatiei. Este un impatimit jucator de golf si, ca atare, contractele pe care le semneaza cu producatorii de film au o clauza speciala, aceea de a i se permite sa joace golf in timpul filmarilor.



Liam Neeson{title}

Liam Neeson

Liam Neeson

Liam Neeson

O prezenta extrem de masculina atat pe ecran, cat si in viata reala, Liam Neeson a depasit de multa vreme varsta de 50 de ani si totusi reuseste sa se pozitioneze in topul celor mai sexy barbati. Regizorul Olivier Megaton spune despre actorul irlandez:

"E asemeni unui munte. Nici nu trebuie sa foloseasca cuvinte. Tot ce trebuie e sa faca este sa fie acolo. Ochii lui! Are privirea aceea care iti transmite ca mai are multe lucruri ascunse inauntrul sau".

Este un actor de prima mana al Hollywood-ului si, in urma contributiei sale marcante la arta si cultura irlandeza, Neeson a fost distins de catre American Ireland Fund cu un premiu onorific. De asemenea, in 1999, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii l-a numit ofiter al Ordinului Imperiului Britanic.



Viggo Mortensen{title}

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen este multitalentat: actor, poet, muzician, pictor, fotograf. Inclinatia sa catre atatea ramuri ale artei si usurinta cu care vorbeste trei limbi fluent si inca doua la nivel mediu il fac un artist complet si complex. A publicat cateva volume de poezii si proza, albume de fotografie si si-a promovat picturile in numeroase expozitii. Are, de asemenea, o discografie impresionanta, cu peste 15 materiale discografice lansate din 1994 pana in prezent.

Ceilalti finalisti ai topului celor mai sexy barbati peste 50 de ani sunt: violonistul Yo-Yo Ma, actorul Mario van Peebles, prezentatorul de stiri Brian Williams, cantaretul George Strait, scriitorul John Irving, actorul Josh Brolin, sportivul Andy Mill, paleontologul Paul Sereno, actorii Rupert Everett, Colin Firth si Scott Bakula, Robert F. Kennedy, politicianul Jon Huntsman si omul de televiziune Leslie Moonves.