Ce avantaje ofera pardoselile elicopterizate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguripardoseli
Ultima actualizareLuni 5 iunie 2023
Vizualizari263

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pardoselile din beton elicopterizat au ajuns in topul preferintelor constructorilor si arhitectilor de hale, depozite si chiar de spatii rezidentiale (birouri, parcari, etc.). Sunt pardoseli cu avantaje mecanice, economice si chair si avantaje estetice! Pardoselile din beton elicopterizat sunt pardoseli care pot fi utilizate intr-o mare varietate de spatii, deoarece avantajele acestora sunt extraordinare in momentul in care se pune in balanta raportul calitate / pret.

Cateva dintre avantajele pe care ni le ofera aceste tipuri de pardoseli sunt urmatoarele:

Rezistenta mare: acesta este, fara dubii, unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui tip de pardoseala, avantaj care face aceste pardoseli deosebit de cautate in pardosirea spatiilor industriale, comerciale si rezidentiale. Pardosela elicopterizata are o rezistenta foarte mare la socuri mecanice si uzura, la impact si la diversi factori exteriori. Aceast tip de rezistenta face intretinerea pardoselii elicopterizate mult mai redusa.

Paleta variata de culori: pardoselile din beton elicopterizat sunt disponibile intr-o mare varietate de culori - mate sau lucioase - si nuante. Acest avantaj va ofera posibilitatea de a adapta culoarea pardoselii la nevoile si caracteristicile spatiului pe care doriti sa il pavati.

Intretinere redusa: asa cum am mai spus, pardoseala din beton elicopterizat este foarte rezistenta atat la socuri mecanice, uzura si impact dar si la la anumite produse de curatare care in mod normal, in timp, degradeaza pardoselile clasice din beton. Acest lucru nu inseamna ca betonul elicopterizat nu are nevoie de intretinere! Bineinteles ca are nevoie de intretinere, insa nu are nevoie de intertinere zilnica! Desi intretinerea acestuia este simpla, la curatare trebuie evitata intotdeauna utilizarea materialelor abrazive precum amoniacul, inalbitorul sau orice solvent.

Posibile dezavantaje:
- in timp pe aceste tipuri de pardoseli pot aparea microfisuri
- este un material ineficient ca izolatie acustica sau termica
- cu timpul, isi poate pierde stralucirea initiala.

Realizarea unei pardoseli din beton elicopterizat necesita intotdeauna prezenta unui profesionist, colaborati tot timpul cu echipe cu experienta in realizarea acestor tipuri de pardoseli!