Catol.ro, un nou magazin online pentru toate nevoile tale!

Detalii

CategoriiIT, Shoping, Stiinta
Taguricumparaturi, shopping
Ultima actualizareMiercuri 28 octombrie 2020
Vizualizari551

Voteaza & Distribuie

Descriere

Catol este un magazin online NOU, cu livrare in toata tara, care a devenit recunoscut intr-un timp scurt pentru produsele, reducerile si serviciile sale competitive si un concurent puternic pe piata eCommerce. In aceasta perioada, cand comertul online este o activitate importanta din viata noastra, trebuie gasit cel mai eficient mod de a-ti gestiona timpul dar si fondurile disponibile pentru a putea obtine produsul potrivit la cel mai bun pret, in timpul cel mai scurt.

Salut! Ma numesc Dinu Mihai, editor web cu 6 ani experienta. Am primit provocarea sa gasesc unul dintre magazinele online noi, recent aparute pe piata, cu produse, preturi si conditii excelente pentru consumatori. Cand pe lista mea a aparut Catol.ro, nu stiam la ce sa ma astept. Era o firma noua pe un sector de piata cu o concurenta acerba.

In misiunea mea de a gasi cele mai bune magazine online, am descoperit multe erori cum ar fi timpul de incarcare mare, metode de contact ce raman fara raspuns, link-uri inaccesibile/nefunctionale, un site neprimitor si multe alte probleme mici sau mari.

Cand am accesat magazinul online Catol, a avut un timp de raspuns scurt, fara nicio problema, viu colorat, datele necesare fiind la vedere inca din prima pagina. Catol a investit unde si cum trebuie pentru o experienta online primitoare! Am petrecut cateva momente vizitand paginile catalogului (care la fel ca si pagina de prezentare, avea un timp de raspuns foarte bun pentru numarul produselor prezente) si am fost placut surprins de varietatea produselor afisate, multe nefiind disponibile din prea multe surse.

Ca si potential cumparator, doream sa achizitionez cateva produse pentru gradina precum un aparat solar si un aparat care sa ma scape de prezenta insectelor pe inserate. Am plasat o comanda pentru doua articole pe care mi le doream de mai mult timp si care aveau un pret bun. Mai exact, cu cativa zeci de lei mai ieftine decat pe site-urile competitoare si un aspect solid ca de produse bune.

Ce mi-am cumparat? Am gasit un pret bun pentru o lanterna portabila foarte cool (discount 50%) si un set de huse foarte aratoase pentru masina.

In trecut am avut probleme mari cu livrarea, produse pierdute care a trebuit sa le comand din nou, intarzieri ori deteriorari din cauza transportului, timp lung de livrare pana la doua saptamani! A doua zi am primit un apel din partea curierului si aproape ca nu imi venea sa cred. Produsele au ajuns rapid, in stare perfecta si atingand pragul minim pentru livrare, aceasta a fost gratuita.

Industria eCommerce este intr-o continua crestere iar din aceasta cauza si concurenta este intensa. Firmele noi si mici sunt nevoite sa se adapteze la conditiile oferite de gigantii acestui domeniu. Si precum am observat prestanta Catol.ro, ne putem astepta la lucruri bune din partea noilor canditati pe piata.

Pe langa experienta mea cel putin placuta de cumparator, o sa enumar alte trastaturi ce mi-au atras atentia la acest site:
- titurile categoriilor bine definite pentru cautariile potentialului client;
- descrierea corecta si succinta a produselor afisata;
- timpul scurt de incarcare si buna functionalitate a siteului observate inca din primele momente ale vizitei;
- imagini reale ale bunurilor puse spre vanzare;
- motorul de cautare integrat;
- reduceri reale, in comparatie cu produse similare sau identice din alte surse.

Concluzionand: in cautarea celui mai bun magazin online, Catol.ro ocupa un loc de top, mai ales dupa o prezenta atat de scurta pe piata eCommerce.

Ma numesc Dinu Mihai si sper sa-mi cititi si urmatoarele recenzii!