Cărţi de specialitate pentru experţi în orice domeniu

Detalii

CategoriiEducatie, Stiinta
TaguriCarti
Ultima actualizareJoi 24 iunie 2021
Vizualizari508

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent de domeniul în care activezi, pe Books Express poţi găsi cărţile de care ai nevoie. Citirea acestora şi punerea în practică a informaţiilor dobândite te vor ajuta să devii expert în orice domeniu şi, dacă deja eşti, să te menţii la curent cu ultimele apariţii şi noutăţi. Indiferent dacă eşti un student eminent sau un antreprenor de succes, cu siguranţă ai petrecut multe ore citind şi studiind. Desigur, acest lucru a creat necesitatea unor abordări ştiinţifice de a învăţa şi a te dezvolta, aceasta fiind singura cale de a deveni expert în timp record într-un domeniu.

Dezvoltarea profesională îţi duce cariera la un nivel superior şi te ajută să devii mai atractiv pentru angajatori. Totodată, dezvoltarea personală este esenţială pentru a domina rapid orice domeniu sau nişă de activitate. Din fericire, există numeroase cărţi pentru a-ţi creşte gradul de expertiză într-un domeniu sau pentru a te dezvolta personal, iar Books Express vine cu oferte extrem de atractive!

Studiază continuu pentru a rămâne expert!

Primul pas pentru a deveni expert şi apoi pentru a-ţi menţine gradul de expertiză păstrându-te la curent cu noutăţile în domeniu, este studiul continuu. Indiferent dacă este vorba despre medicină, resurse umane, programare, psihologie sau antreprenoriat, la Books Express vei găsi toate apariţiile şi cărţile de care ai nevoie! Datorită internetului, acum ai posibilitatea să le obţii cu numai câteva click-uri! Este de ajuns să accesezi site-ul, să cauţi ceea ce te interesează şi să faci comandă. În scurt timp, cărţile vor ajunge la uşa ta!

Aplică ceea ce ai învăţat

În calitate de expert, cu siguranţă ştii că nu este de ajuns numai să citeşti cărţi în domeniu şi că este absolut necesar să pui în practică ceea ce ai învăţat. De exemplu, dacă eşti antreprenor, nu pot deveni expert în a vorbi în public doar citind cărţile pe acest domeniu pe care le găseşti la Books Express. Va fi nevoie şi de exerciţiu şi practică. La fel, dacă eşti project manager, nu este suficient doar să citeşti toată literatura despre managementul proiectelor, ci trebuie efectiv să gestionezi câteva proiecte. Şi, dacă ai probleme cu punerea în practică a noţiunilor învăţate prin studiu individual, poţi găsi pe Books Express o serie de cărţi bune care te vor ajuta să completezi lacunele şi să depăşeşti incapacitatea de a acţiona.

Fă rezumate după ceea ce ai învăţat

Indiferent dacă este vorba despre un examen la facultate sau un test pentru un job nou, atunci când înveţi şi te pregăteşti citind diverse cărţi în domeniu de pe Books Express, este bine să te obişnuieşti să faci rezumate. Acest lucru te va obliga să identifici punctele cheie, să cauţi şi alte informaţii pe acelaşi subiect, alte cărţi scrise de alţi autori. În plus, acest rezumat este mai uşor de parcurs când faci o recapitulare şi îţi poate fi de folos şi ulterior dacă vrei să ai acces rapid la o anumită informaţie. Făcând un rezumat al noilor cunoştinţe, cu propriile cuvinte, le asimilezi mai bine şi îţi asiguri resurse valoroase la care poţi face referire şi ulterior.

Învaţă şi pune în practică ceea ce ai învăţat

Dacă ai ajuns în punctul în care eşti considerat expert într-un domeniu, cu siguranţă ştii care sunt cele mai bune metode de a învăţa şi a sedimenta informaţiile. Numărul mare de cărţi pe care trebuie să le citeşti, multe dintre ele disponibile la preţuri foarte atractive şi la Books Express, va fi util şi va da rezultate doar dacă pui în practică informaţiile noi. Astfel, dacă eşti medic, poţi citi un număr mare de cărţi despre medicină, dar, dacă nu vei avea ocazia să pui în practică informaţiile, este posibil să le uiţi repede. La fel, dacă lucrezi în resurse umane şi ai citi mai multe cărţi despre acest domeniu, noţiunile noi vor fi nule dacă nu le foloseşti.

Aplică ceea ce ai învăţat, împărtăşeşte ideile noi cu cei din jur, cu prietenii, familia sau colegii!

Sursa foto: unsplash.com