Cariile dentare pot fi tratate acum fără durere

Detalii

CategoriiSanatate
Taguristomatologie
Ultima actualizareMiercuri 19 februarie 2020
Vizualizari809

Voteaza & Distribuie

Descriere

De câte ori teama de durere te-a făcut să amâni vizita la medicul stomatolog? Stomatologia clasică presupune manopere invazive, realizate cu ajutorul instrumentelor cu freze care produc vibrații și sunete greu de suportat de către pacient. #LifeDentist-ii au adus în prim plan stomatologia modernă în dental spa-ul din centrul capitalei!

Clinica stomatologică

Life Dental Spa este situată în centrul Bucureștiului, fiind dotată cu ultima tehnologie care a revoluționat medicina – laserul dentar. Echipa de medici Life Dental Spa este pregătită profesional la cel mai înalt nivel pentru a oferi pacienților tratamente moderne, adoptând o viziune holistică.

Stomatologia holistică – o noutate în România

Când vine vorba despre ce înseamna stomatologia holistică, medicul fondator al clinicii, specialist în laser stomatologic, dr. Cristina Obreja, spune că ,,holistic presupune că întregul nu este redus la părțile sale componente”. Pe scurt, atunci când alegi să te tratezi în dental spa-ul din București, nu doar că scapi de afecțiunile dentare dureroase, dar afli și cum să îți îmbunătățești stilul de viață, alimentația și igiena orală într-un mod natural pentru a preveni recidiva. Atunci când vine vorba de terapii laser, tratarea cariilor cu ajutorul laserului este una dintre cele mai realizate proceduri în clinica Life Dental Spa. Caria dentară este o afecțiune care apare inițial la nivelul smalțului, fiind cauzată de igiena orală nerespectată. Stomatologia holistică aduce în prim plan tratamentul cariilor cu ajutorul laserului minim-invaziv și nedureros, urmând ca plombele să fie non-toxice, fără compuși de tip HEMA care s-au dovedit a fi nocivi pentru organism pe termen lung.

Programează-te ACUM și profită de voucher-ul în valoare de 100 de lei de pe site-ul lifedentalspa.ro! #LifeDentist-ii încurajează vizitele periodice la medicul stomatolog pentru a preveni apariția cariilor!

De ce apar cariile dentare și cum le recunoști?

Atunci când periajul dentar nu este respectat, pot rămâne resturi alimentare în cavitatea orală, mai ales în spațiile greu accesibile și interdentare. Pe suprafețele dentare sunt prezente multe specii de bacterii care se hrănesc cu resturile alimentare restante, acestea având o acțiune nocivă de distrugere a smalțului. În timp, dacă nu se respectă vizitele periodice la cabinetul stomatologic din București, caria dentară își poate face apariția și poate evolua spre nervul dentar, producând o durere de dinte greu de suportat.

Cel mai adesea, caria dentară este resimțită prin următoarele:

  • Apariția durerii la consumul de alimente prea reci, prea calde sau prea dulci
  • Apariția unei pete de culoare brună acolo unde caria există
  • Aparitia unei cavitati atunci cand caria este avansata, profunda

Tratează minim-invaziv și eficient!


Holistica practicată de #LifeDentisti vizează realizarea de tratamente minim-invazive și prietenoase cu întregul organism, motiv pentru care clinica stomatologică Life Dental Spa este echipată cu tehnologia de ultimă generație a laserului stomatologic. Laserul dentar aduce multiple avantaje atunci când vine vorba de tratarea cariilor, și anume:

  1. Nu provoacă durere – nu mai este nevoie nici măcar de anestezie!
  2. Minim-invaziv, acționează doar pe smalțul afectat
  3. Efect bactericid de distrugere a bacteriilor implicate în apariția cariei
  4. Nu atinge dintele – scade riscul de contaminare încrucișată
  5. Nu afectează nervul și protejează vitalitatea dintelui
  6. Stimulează regenerarea și imunitatea locală
  7. Efecte vizibile imediat și confort în timpul procedurilor de tratament

Alege Life Dental Spa!

Stomatologia modernă a ajuns la inimile multor pacienți care au avut încredere în conceptul Life Dental Spa. Terapiile laser nedureroase, confortabile, minim-invazive și efectele uimitoare ale tratamentelor au adus numeroase mulțumiri către echipa de #LifeDentisti din partea pacientilor. Pentru a veni în ajutorul și mai multor pacienți cu probleme de sănătate orală, conducerea Life Dental Spa anunță deschiderea unui nou sediu, în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă. Începând cu acest an, #LifeDentistii din noua clinică oferă tratamente moderne și lipsite de complicații!