Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru colegii de munca

Detalii

CategoriiShoping
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareLuni 14 iunie 2021
Vizualizari480

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zilele de nastere sau de nume ale colegilor de munca sunt prilejul perfect pentru a interactiona si mai mult unii cu altii, fie ca o faceti intr-o pauza la birou sau intr-o iesire dupa o zi de lucru. In general, darurile se fac din partea intregului colectiv, mai degraba decat individual, insa niciuna dintre variante nu este gresita. Cea mai la indemana optiune este sa strangeti o suma de bani cu care sa achizitionati cadoul potrivit pentru cel sarbatorit. Daca la femei sunt numeroase variante, de la haine, cosmetice, bijuterii sau vouchere la spa, cand vine vorba de cadouri pentru barbati lucrurile par sa fie ceva mai dificile. Care sunt cele mai potrivite pentru colegii de munca?

Mai jos vei gasi o lista cu cateva idei cu care vei merge la sigur:

Cadouri amuzante pentru colegii de muncă

Colegii de munca iti sunt suficient de apropiati incat sa va permiteti sa-i oferiti un cadou amuzant, care sa va faca sa radeti impreuna in hohote. O petrecere surpriza, o diploma cu titulatura sau porecla lui din birou sau un tricou cu un mesaj haios care sa-i aminteasca de voi ori de cate ori il poarta. Si un dozator de bere poate fi o idee inedita, la fel si un accesoriu de birou in forma de doza.

Cadouri practice

Ideile de mai sus pot fi insotite si de un cadou serios, care se traduce intr-un obiect practic, pe care sa-l poata folosi in scop personal. Alegeti un parfum, un gadget de ultima generatie, precum o camera de bord, o camasa, o pereche de butoni, o servieta sau un set de accesorii pentru gratar. Tot la capitolul cadouri practice intra si o baterie externa, un incarcator de tip fast charger, o pereche de casti wireless sau o bratara fitness pentru amatorii de sport si miscare. Alegerea cadoului pentru un coleg de birou trebuie sa aiba la baza personalitatea si felul lui de-a fi.

Cadouri inspirate din hobby-urile lor

Unul dintre criterii in alegerea cadourilor pentru colegii de munca este personalitatea. De asemenea, un dar potrivit este cel inspirat dintr-un hobby sau o pasiune pe care omul o are. Daca tine cu o echipa de fotbal, un tricou sau un echipament original il va face in mod sigur fericit. La fel si niste bilete la un meci important sau la un concert al trupei sale preferate. Daca e pasionat de pescuit, niste instrumente si accesorii ar putea constitui, de asemenea, un cadou ideal. Orice are legatura cu micile sau marile placeri ale unei persoane pot fi daruri numai bune de facut cu ocazia zilei de nastere sau a onomasticii.

Cadoul dorit

Mai exista alte doua variante pentru a alege cadoul potrivit pentru un coleg de munca. Prima este sa aflati de la cineva apropiat lui ce anume isi doreste, alta e sa-l intrebati chiar pe el. Desigur, cea din urma pare lipsita de originalitate, insa poate fi o solutie practica si utila. Daca apelati la aceasta din urma, e important sa va aduceti si voi aportul personal, fie cu un bilet semnat de toti, fie cu o alta surpriza, precum o mica petrecere sau un tricou personalizat pe care colegul sa-l poarte la birou de ziua lui.

Nu uitati sa impachetati cadoul frumos si cat mai greu de desfacut, astfel incat sa-l puneti la “treaba” pe coleg si sa-i starniti si mai mult curiozitate. Glumele si rasetele vor fi astfel garantate, iar el va tine minte ca are alaturi niste colegi cu simtul umorului, pe care se poate baza oricand vine vorba de munca, dar si de distractie.

Sursa foto: pixabay.com