Care sunt bonusurile pe care le castigi la reincarcarea unei cartele Telekom?

Detalii

CategoriiShoping
Taguritelefon
Ultima actualizareLuni 25 noiembrie 2019
Vizualizari740

Voteaza & Distribuie

Descriere

Telefonul este unul dintre dispozitivele de care cu greu ne mai putem lipsi in prezent. Acesta este si motivul pentru care exista inca de ceva timp mai multe servicii online de reincarcare a cartelei. Prin urmare, pentru ca stim ca vei avea nevoie mereu de credit pe telefonul tau, iti propunem o varianta simpla: folosirea serviciului online de reincarcare cartela Telekom!

Asadar, foloseste site-ul Incarca.ro pentru cea mai simpla si eficienta metoda de reincarcare cartela Telekom. Poti efectua de oriunde aceasta operatiune, prin intermediul internetului, indiferent de ora, 24/24, sapte zile pe saptamana. De asemenea, deoarece stim cat de mult tii la confidentalitatea datelor tale, iti garantam ca pe site-ul Incarca.ro toate datele introduse sunt criptate folosind cei mai noi algoritmi, fiind utilizate doar pentru finalizarea operatiunii referitoare la tranzactia efectuata.

Care este suma cu care poti reincarca? Pe site-ul Incarca.ro poti efectua o reincarcare de cartela Telekom cu orice suma doresti, incepand cu 3 euro, pana la 100 de euro per tranzactie. De asemenea, daca optezi pentru reincarcarea online, ai ocazia sa profiti de cele mai bune oferte si bonusuri furnizate de operatorul de telefonie, in colaborare cu Incarca.ro!

Drept urmare, bonusurile primite la o reincarcare de cartela Telekom variaza in functie de valoarea pe care o alegi. De exemplu, pentru sumele cuprinse intre 5 si 10.99 Euro, primesti 1 GB trafic bonus de date, valabile timp de 60 de zile. Cu toate ca primesti acelasi bonus si pentru reincarcarile cu o valoare cuprinsa intre 11 si 15.99 euro, perioada de valabilitate creste pana la 90 de zile.

Daca efectuezi o reincarcare de cartela Telekom cu valoarea intre 16 si 22.49 Euro beneficiezi de 1.5 GB trafic, valabili pentru 120 de zile, iar pentru reincarcarile mai mari de 25 de Euro, te bucuri de un bonus de 2GB trafic de date, cu o valabilitate de 150 de zile.

Alaturi de aceste bonusuri, la fiecare reincarcare de cartela Telekom ti se ofera si un bonus de 50 de minute si 50 de SMS-uri, valabile in toate retelele Telekom Romania (Telekom Romania Mobile Communications S.A. si Telekom Romania Communications S.A. Toate aceste minute, precum si bonusurile de trafic de date se vor consuma dupa epuizarea minutelor si SMS-urilor incluse in optiunea activa. Astfel, te bucuri de bonusurile primite la reincarcarea cartelei Telekom exact cand ai nevoie!

In plus, aceste bonusuri se aplica inclusiv persoanelor care detin deja Cartela Internet, in afara bonusurilor in minute si SMS-uri in retelele Telekom Romania. Mai mult, toate bonusurile primite la o reincarcare cartela Telekom se pot cumula, avand valabilitatea cea mai mare!

In functie de creditul cu care alegi sa iti incarci cartela, vei avea parte si de oferte speciale. La fiecare reincarcare de cartela Telekom efectuata, vei avea optiunea de a alege si una dintre ofertele ce cuprind minute, sms-uri si date mobile. Astfel, poti opta pentru o oferta de 6 Euro credit, pentru oferta de 8 Euro sau pentru una dintre ofertele pentru reincarcarea cartelei Telekom cu 12 Euro. Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Incarca.ro!

Bucura-te de cea mai simpla si rapida metoda de reincarcare a cartelei Telekom, direct de pe Incarca.ro, si beneficiaza de bonusuri si multe promotii!