Asortarea genții cu ținuta: 5 aspecte esențiale

Detalii

CategoriiShoping
Tagurigenti
Ultima actualizareVineri 7 mai 2021
Vizualizari579

Voteaza & Distribuie

Descriere

Orice femeie își dorește, în primul rând, să fie la modă. O geantă poate fi accesoriul perfect pentru accesorizarea oricărei ținute și adăugare unei note de stil personal. Geanta ta te însoțește tot timpul. Bineînțeles că îți dorești să ai un model care să te scoată în evidență și care să se potrivească cu întregul tău outfit.

Geanta este elementul care poate ridica sau poate distruge o ținută. Probabil că și tu, la fel ca majoritatea femeilor ai mai multe genți pe care le folosești în diferite ocazii. Din fericire, există câteva reguli simple după care poți să te ghidezi, iar vestea și mai bună este că poți găsi o mulțime de modele deosebite, la prețuri accesibile, cum sunt și aceste genti pentru damă Michael Kors.

Astăzi, reguli sunt diferite. Versatilitatea de care dau dovadă femeile încalcă orice tradiție și experimentează texturi, culori și combinații care ar fi fost de neconceput pentru generația mamelor noastre, cum ar fi purtarea unei genți la o ținută sport. Mai multe opțiuni înseamnă și decizii mai greu de luat, așa că citește în continuare câteva sfaturi care te pot ajuta să asortezi cât mai bine și mai ușor geanta cu ținuta.

Această nouă versatilitate vă oferă mai multe opțiuni. Dar mai multe opțiuni înseamnă luarea de decizii mai dură.
1. Ia în considerare ocazia
Locația și motivul pentru care mergi este întotdeauna primul și cel mai important aspect de luat în calcul în alegerea ținutei și implicit a genții. Contrar noilor reguli, nu folosi niciodată geanta atunci când te îmbraci sport. O geantă de mână nu poate fi asortată cu pantaloni de trening sau colanți de yoga. Cel mai bine folosește un rucsac sport, care va îndeplini aceleași funcționalități precum o geantă.
2. Respectă cromatica ținutei
Chiar dacă regula referitor la asortarea genții cu pantofii și cureaua este puțin depășită, este întotdeauna o idee bună să ai o anumită culoare în minte atunci când îți construiești ținuta. Alegând o geantă monocromă îți va fi întotdeauna mai ușor să ai un look corect, în care poți totuși alege câteva contraste bine gândite.
3. Păstrează echilibrul
Poți spera la o ținută unică, care să-ți pună personalitatea în evidență, cu singura condiție să păstrezi echilibrul. Scopul tău este să fii admirată pentru bunul gust de care dai dovadă și nu pentru alegeri stridente.
4. Ține cont de forma corpului tău
O geantă ar trebui să te pună în evidență la fel ca o rochie sau o pereche de pantaloni bine croiți. Dacă ești mică de statură, nu alege o geantă de dimensiuni prea mari. Prin contrast, te va face să arăți și mai mică. Dacă ai talia mai plină, evită gențile bombate, care vor adăuga volum siluetei tale. O geantă subțire, alungită, este o alegere mult mai bună.
5. Mărimea contează
Iluzia generală este că gențile mari au un aer relaxat, în timp ce gențile mici sunt mai sofisticate. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegi o geantă mică atunci când mergi la un eveniment formal. La fel ca și hainele pe care le porți, geanta ar trebui să te complimenteze și să scoată în evidență punctele tale forte. O geantă de piele este întotdeauna o alegere potrivită, deoarece pielea este un material versatil care se potrivește la majoritatea ținutelor. Modele moi, din piele viu colorată, se potrivesc mai degraba ținutelor de vară, în timp ce gențile mai solide, din piele structurată, vor preferate în ținutele de iarnă.

Folosește sfaturile de mai sus pentru alcătuirea unei ținute bine coordonate, în care geanta să se integreze perfect. Însă fii creativă și, dacă simți că o anumită alegere va oferi un plus de stil look-ului tău, atunci nu mai sta pe ganduri și pune-o în aplicare.

Sursa foto: piqsels.com/en/public-domain-photo-zkhln