Apleaza la servicii SEO si intra in topul companiilor care conteaza

Detalii

CategoriiIT
Taguriservicii seo
Ultima actualizareMarti 4 septembrie 2018
Vizualizari1699

Voteaza & Distribuie

Descriere

Site-urile care figureaza in varful rezultatelor afisate de un motor de cautare vor avea un trafic mai mare pentru paginile lor si, prin urmare, o pozitionare ce atrage vizibilitate mai mare si vanzari crescute.

Prin servicii optimizare SEO se intelege un complex metodologic de strategii, tehnici si tactici utilizate pentru a creste numarul de vizitatori ai unui site web: acest obiectiv se realizeaza prin obtinerea unei plasari in varful paginilor de cautare ale motoarelor tip Google.

Ce urmareste o campanie de optimizare SEO?

Optimizarea motorului de cautare este procesul indeobste numit SEO (Search Engine Optimization). Acest proces are ca obiectiv fundamental imbunatatirea pozitiei pe care un site o detine in rezultatele de cautare ale motoarelor precum Google, Yahoo sau Bing.

SEO este conceput pentru a asigura proprietarii de website-uri ca afacerea lor online este acesibila motoarelor de cautare . Tehnicile de optimizare SEO fac ca site-ul sa fie mai relevant in urma afisarii rezultatelor de catre motorul de cautare. SEO este de obicei un set de bune practici pe care producatorii de continut web le urmaresc pentru a obtine un rang superior in rezultatele motorului de cautare.


Principii de baza ale optimizarii SEO

Website-urile si companiile care ofera servicii comerciale au o sansa reala de a ajunge in prima pagina a rezultatelor afisate de motoarele de cautare daca realizeaza optimizare SEO potrivit cu urmatoarele principii de baza.
  • Cuvinte cheie cu continut bogat - Unul dintre instrumentele cheie folosite de motoarele de cautare pentru a determina clasarea paginilor este “paianjenul”. Un “paianjan” este un program care acceseaza site-ul web in mod automat, navigandu-ul pentru a identifica continutul scris in pagini si cuvintele cheie. Aceste date sunt ulterior folosite pentru a determina relevanta site-ului atunci cand un utilizator executa o cautare prin intermedoul motorului de cautare. In cazul unui site care ofera servicii de fizioterapie, continutul web al acestui trebuie includa cuvinte si expresii relevante pentru cei aflati in cautarea unor astfel de servicii. Cuvinte cheie precum “durere de spate” vor fi distribuite strategic in structura site-ului pentru a fi relevante motorului de cautare;
  • Linkurile- Clasarea unei pagini este efectuata de motorul de cautare pe baza link-urilor de intrare si iesire ale site-ului. Motorul de cautare verifica relevanta site-ului astfel: legatura dintre site-uri creeaza punti de transfer informatic, astfel ca daca site-ul dumneavoastra este corelat prin link-uri cu un site ce beneficiaza de o clasare buna, site-ul beneficiaza de pe urma autoritatii generate de linkuri pentru a-si spori relevanta. Este crucial din acest motiv ca de fiecare data cand un site sau o sursa sunt mentionate, aceste referiri sa includa un hyperlink catre adresa respectiva.
  • Continut proaspat si relevant- Rata la care “paianjenii” motorului de cautare acceseaza site-ul este in parte determinata de frecventa ratei de modificare a continutului paginilor. Pntru a ca asigura de actualizarea periodica a continutului, este recomandabila modificarea regulata a textului si imaginilor aflate pe site-ul ce beneficiaza de optimizare SEO.
  • Ramaneti la curent cu ultimele metode de optimizare- Algoritmii utilizati de Google si Microsoft pentru a determina ordinea rezultatelor afisate sunt supusi unor modificari si imbunatatiri periodice. De aceea optimizarea SEO trebuie inteleasa ca o strategie desfasurata pe o perioada mai extinsa.

Apeleaza la specialisti

Pozitionarile de pe prima pagina in rezultatele cautarii web sunt determinate de actiuni de optimizare tehnica specifice. Optimizarea SEO presupune actiuni de natura tehnica si semantica, astfel ca in spatele unei campanii de succes se afla echipe specializate de executie.

Fortin este o agentie de comunicare digitala concentrata pe indeplinirea obiectivelor de marketing ale clientilor sai. Agentia Fortin sustine cu eficienta campanii de optimizare SEO pentru a incuraja vanzarile clientilor sai. Specialistii Fortin elaboreaza si implementeaza strategii de optimizare SEO eficiente si durabile, determinand o indexare in topul rezultatelor de cautare ale motoarelor dedicate.

Pentru servicii SEO de calitate, alege o echipa competenta si dedicata.