Alege masina care te defineste printr-un program de leasing avantajos

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMiercuri 5 decembrie 2018
Vizualizari1890

Voteaza & Distribuie

Descriere

Leasing-ul este considerat o operatiune foarte avantajoasa, deoarece ofera posibilitatea utilizatorului de a deveni proprietarul masinii contra unei sume oferite periodic. Asadar, alegerea unor masini in leasing este o metoda potrivita pentru multe persoane ce urmaresc achizitionarea unor automobile confortabile.
In general, persoanele care obtin masini prin programul leasing tin cont de functiile si dotarile masinii. Acestea sunt importante pentru soferi deoarece experienta condusului poate deveni o activitate mult mai relaxanta. De functiile tehnologice ale automobilului se bucura si pasagerii, acestea asigurand mai mult confort.

Alege masina pe care ti-ai dorit-o intotdeauna

Dacia Duster detine 110 CP si este considerat un automobil modern. Modelul Dacia Duster 4x4 este o masina care incurajeaza calatoriile de ori ce fel. Indiferent de locul in care conducatorul doreste sa ajunga, Dacia Duster asigura un plus de siguranta, iar proprietarul masinii poate conduce fara griji. Acest tip de automobil est incadrat in categoria masini leasing.

Volvo XC60 detine o cutie de viteze automata, ceea ce asigura comoditate soferului in ceea ce priveste experienta condusului. Interiorul acestui automobil este tapitat cu piele, fiind si unul extrem de spatios. Asadar, pasagerii se vor putea bucura de mai mult confort.

Audi Q5 este o masina a carei functii sunt foarte avansate. Trapa acestui tip de masina este electrica, iar scaunele electrice asigura un confort crescut pe toata perioada deplasarii. Aceasta masina leasing are o tapiterie realizata din piele si un computer de bord a caror functii sunt avansate tehnologic.

Skoda Superb de culoare neagra este eleganta si se potriveste persoanele care prefera stilul modern. Design-ul sau elegant este oferit de caroseria sedan si de volanul realizat din piele. Navigatia este una de tip color, gratie unui sistem tehnologic avansat detinut de aceasta masina care se incadreaza in categoria masini leasing. Soferii se pot bucura de calatorii lungi, datorita navigatiei color si a confortului oferit de design-ul modern al automobilului.

Mazda CX-5 este recunoscuta datorita senzorilor pe care aceasta ii detine. Acest tip de masina detine atat senzori ce marcheaza presiunea din roti, cat si senzori ce faciliteaza parcarea. Cei din urma sunt specifici atat pentru parcarea cu fata, cat si pentru parcarea cu spatele. Senzorii pentru ploaie sunt elemente tehnice ce atentioneaza abundenta ploii, pentru ca soferul sa inchida geamul masinii sau sa activeze stergatorul specific parbrizelor. In ceea ce priveste senzorul pentru lumina, acesta este specific faruriilor. Mai exact, acesta permite adaptarea foarte rapida a faruriilor, in functie de intensitatea de lumina necesara conducatorului. In acest mod, siguranta soferului va fi asigurata de acest automobil.

Mercedes Benz E250 4Matic Avantgarde este o masina dotata cu o serie de sisteme tehnologice de inalta calitate. Scaunele acestei masini se pliaza in functie de greutatea soferului si de pozitia adoptata de acesta. Scaunele detin sisteme de incalzire care asigura confort crescut fiecarei persoane aflate in masina. Aceaste masini leasing sunt recomandate pentru acele persoane care doresc comoditatea in timpul deplasarilor.

Afla mai multe despre modelul masinii pe care il cauti

Autogeist.ro ofera detalii foarte utile cu privire la fiecare automobil oferit spre vanzare. Clientul poate opta pentru programul leasing daca isi doreste masina mult visata. Fiecare viitor proprietar are posibilitatea de a obtine cheia automobilului dorit pe care il poate conduce ulterior, pentru o mica proba. Garantia este atributul de baza al acestui parc auto. Cu alte cuvinte, viitorul proprietar se poate bucura de garantia kilometrajului real specific acestor masini leasing. Nu mai sta pe ganduri, acceseaza aici si contacteaza un specialist al parcului auto pentru a obtine informatii legate de masina la care visezi.