Afla care sunt beneficiile ceaiului de detoxifiere

Detalii

CategoriiSanatate
Taguriceaiuri
Ultima actualizareVineri 17 septembrie 2021
Vizualizari442

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cauti sa iti detoxifici organismului si astfel sa elimini toate toxinele ingerate de-a lungul timpului din alimentele procesate pe care le-ai cumparat din comert? Incearca un ceai detoxifiere ficat, iar rezulatele nu vor intarzia sa apara. Este vorba despre o solutie naturala, care te ajuta inclusiv sa scazi in greutate, pana ajungi la silueta dorita. Poti consuma ceaiul natural pe o perioada indelungata, avand in vedere ca este realizat din ingrediente naturale.

Ceai detoxifiere ficat – usor de preparat

Pentru inceput, despre ceaiul de detoxifiere pentru ficat trebuie sa stii ca este simplu de preparat. Folosind metoda infuziei, in doar cateva minute vei avea bautura gata. Poti bea apoi ceaiul cald sau rece, in functie de cum iti doresti.

Cele mai bune ingrediente

In ceea ce priveste ingredientele din care sunt realizate ceaiurile de detoxifiere, trebuie sa stii ca cele mai bune sunt urmatoarele:

  • rooibos – cu un gust placut, ceaiul de rooibos nu contine teina si il poti consuma inainte de culcare. Datorita acestei bauturi, ficatul tau va functiona mult mai bine: el contine potasiu, calciu, fluor, dar si magneziu si zinc;
  • musetel – acest ingredient combate usor simptomele gastrice, dar si pe cele hepatice. Mai mult, ceaiul de musetel te ajuta sa-ti calmezi arsurile si disconfortul gastric si intestinal, reducand totodata senzatia de foame;
  • ghimbir – cu o aroma puternica, ceaiul de ghimbir reprezinta un remediu natural pe care il poti utiliza cu incredere. Ghimbirul actioneaza eficient asupra tractului digestiv, neutralizand bacteriile nocive si sustinand totodata sistemul imunitar. Daca ceaiul este prea puternic pentru tine, il poti combina cu zeama de lamaie ori ceai de papadie.
  • ceaiul verde – are un continut ridicat de antioxidanti si, in acelasi timp, tonifiaza foarte usor. Il poti consuma cu precadere atunci cand te simti lipsit de energie si vitalitate. Acest ceai reprezinta inclusiv un substituent potrivit pentru cafea.

Spui ,,Adio” retentiei de apa

Un alt beneficiu de care ai parte atunci cand consumi ceaiuri de detoxifiere este acela ca ele contin cofeina si diuretice, fiind astfel declansatori ai eliminarii apei din corp. In momentul in care nu mai retii apa, te simti mai putin balonat, iar nivelul tau de energie creste. In paralel, este indicat sa consumi doar alimente sanatoase si sa faci pe cat de multa miscare cu putinta.

Te bucuri de un somn de calitate

Printre avantajele de care mai ai parte atunci cand consumi ceaiuri de detoxifiere se numara si faptul ca acestea te ajuta sa dormi mai bine. Atunci cand te odihnesti suficient in timpul noptii, dimineata te trezesti cu suficienta energie incat sa rezolvi toate lucrurile pe care le ai pe lista cu ,,to do”.

Reduci pofta de mancare

Datorita ingredientelor naturale pe care le contin, ceaiurile de detoxifiere te ajuta sa reduci pofta de mancare in mod considerabil. Asta inseamna ca pe termen lung vei consuma exact atatea alimente cate iti sunt necesare pentru a-ti extrage nutrientii de care ai nevoie, fara a lua in greutate in exces.

Sicuroslim.ro este locul ideal de unde iti poti comanda produse de calitate, care sa te ajute in timpul detoxifierii, dar si in tipul curei de slabit. Online gasesti ceaiuri de slabit cu pareri excelente: citind despre experienta altor persoane iti poti contura o parere clara si concise cand vine vorba despre rezultatele pe care le poti obtine, despre cate cani de ceai poti bea pe zi, dar si despre avantajele de care ai astfel parte!


Date de contact:
E-mail: info@sicuroslim.ro
Telefon: +40 771 247 536 / 0372 905 434