Activități creative de făcut acasă - pictura pe numere pentru cei  mici și cei mari

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPictura
Ultima actualizareMarti 17 martie 2020
Vizualizari749

Voteaza & Distribuie

Descriere

Când trecem prin episoade de gripă, de viroze respiratorii de sezon și cei mici trebuie să stea acasă, ideea de a limita atât de mult activitățile cu alți copii și în aer liber nu sună prea bine. Așadar rămâne la aprecierea și inventivitatea părinților să găsească ceva potrivit care să îi țină pe cei mici ocupați. Să fie și creativ, plăcut de făcut, să fie potrivit vârstei – pictura pe numere le îndeplinește pe toate.

Ce este pictura pe numere

Devenită deja un concept popular, pictura pe numere se adresează atât celor mici, cât și celor mari, adică copiilor de orice vârstă, dar și adulților. În esență, este vorba despre faptul că oricine poate picta, chiar dacă nu este talentat la arte. Vorbim despre aplicarea culorilor conform unei schițe bine trasate, realizând o corespondență între numere și culorile necesare. Astfel de kituri pot fi comandate de la PicturapeNumere.ro, un eshop ce pune la dispoziție o varietate de tematici. Astfel, cei interesați pot alege un peisaj, un tablou cu un oraș, cu flori, animale etc. Există chiar și categorii speciale dedicate bărbaților, femeilor sau tipuri de picturi recomandate copiilor. Vorbim în special despre copii care s-ar putea descurca și singuri la pictat. Pot fi desigur ajutați, pictatul împreună fiind una din activitățile plăcute atât individual, cât și în grup realizată.

Ce trebuie știut

Prețurile variază, dar nu uitați că pentru a picta este nevoie nu doar de pictura în sine, de pânză, ci și de culori. Un kit achiziționat de la Pictura pe Numere include tot ce este necesar în acest sens, 3 pensoane, paleta de culori, ambalate separat – pot fi folosite direct din recipient. Ambalaj premium, ce asigura că pe durata transportului produsele rămân intacte, transport gratuit oriunde în țară și livrare rapidă înseamnă avantaje pentru ca publicul interesat să nu piardă prea mult timp în căutarea unei soluții creative pentru a petrece timpul liber.

De ce pictatul și de ce pictura pe numere

Atunci când alegem să investim în ceva, căutăm de fapt avantajele de care am putea avea parte. În acest caz vorbim despre artă, despre terapia culorilor și plăcerea de a aplica culoare, cu multă atenție, pentru ca în final să trăim și satisfacția lucrului bine făcut, cu propriul efort. Unii spun că pictura pe numere este o alegere pentru a exersa vreun talent. Alții spun că nu contează neapărat doar rezultatul final cât procesul în sine de pictat. Sunt ore în care utilizatorul se concentrează mai bine, își îndreaptă atenția exclusiv pe această activitate, se destreseaza și pentru că trăiește această detașare de stresul cotidian. Este ca și când te transpui într-o altă lume, unde domnește calmul.

Merită încercat și pentru că atât pentru copii, cât și pentru adulți, este experiență creativă ce îi unește mai mult, ce le face timpul petrecut împreună să devină unul interesant și util de ce nu – pictura finalizată poate fi un tablou înrămat, o decorațiune perfectă așa cum se găsesc în magazinele de profil.

Comenzile de picturi pot fi făcute online sau telefon – accesează pagina oficială pentru detalii.