Accesoriile de care ai nevoie pentru a fi in pas cu tehnologia

Detalii

CategoriiShoping, Stiinta
Tagurihuse telefoane, iPhone
Ultima actualizareJoi 28 mai 2020
Vizualizari511

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca te numeri printre pasionatii de tehnologie si esti la curent cu cele noi descoperiri in domeniu, cel mai probabil detii si cel mai nou model de smartphone provenit de la producatorul tau preferat. Ai insa nevoie si de o serie de accesorii pe care sa le folosesti impreuna cu acesta si pentru a te bucura la maxim de telefonul tau. Iata doar cateva dintre ele:

1. Huse de protectie pentru smartphone
Daca ai achizitionat un smartphone destul de scump, ar trebui sa te gandesti in primul rand la protejarea investitiei facute pentru aceasta achizitie. Ni se intampla frecvent sa scapam telefonul din mana iar acesta sa sufere zgarieturi, sau, chiar mai rau, sa se defecteze in totalitate. Astfel de situatii pot fi prevenite foarte usor daca folosim husele pentru iPhone sau pentru orice alt model de telefon. Este important ca husa pe care o folosim sa fie dintr-un material de calitate. Iti recomandam sa te orientezi catre husele din silicon, acest material putand absorbi foarte bine socurile cauzate de lovituri, situatie in care acestea nu se mai transmit telefonului.

2. Casti true wireless
Printre accesorii utile pentru iPhone sau pentru orice alt smartphone de ultima generatie se numara si castile true wireless, majoritatea modelelor noi de telefon fiind compatibile si cu acest tip de casti, apreciate de tot mai multi utilizatori pentru avantajele pe care le ofera fata de castile obisnuite. Principalul beneficiu este ca nu se foloseste nici un fel de cablu pentru conectare, astfel ca nu vom mai sta sa descalcim fire atunci cand le scoatem din geanta sau din buzunar. Iar calitatea sunetului redat este exceptionala. Majoritatea sunt prevazute si cu carcasa speciala pentru incarcare rapida. Toti marii producatori de telefoane au acum in portofoliul lor si casti true wireless, asa ca, daca ai un brand preferat, iti poti imbogati colectia de accesorii si gadgeturi si cu astfel de casti.

3. Adaptoare
Ca orice pasionat de tehnologie, probabil folosesti foarte multe device-uri, asa ca ai nevoie de un adaptor de buna calitate. Iti recomandam adaptoarele multifunctionale, ce permit conectarea la laptop sau smartphone a stick-urilor de memorie, a hard-urilor externe, a perifericelor (tastatura, mouse, imprimanta) si a altor dispozitive. Folosind un astfel de adaptor, ai putea lucra de pe smartphone la fel de bine ca de pe laptop. Adaptoarele multifunctionale pot fi prevazute si cu port HDMI prin care putem sa share-uim ecranul laptopului cu un ecran mai mare. Pot fi utilizate cu telefoanele prevazute cu output video pentru vizionarea filmelor sau a videoclipurilor preferate pe un ecran mai mare.

4. Suporturi de telefon
Probabil ca smartphone-ul tau are o multime de functionalitati care te pot ajuta si atunci cand esti in trafic. Insa noile reglementari ale codului rutier nu permit folosirea telefonului mobil la volan, amenzile in cazul nerespectarii lor putand fi usturatoare. Pentru astfel de situatii iti recomandam sa folosesti un suport auto pentru telefon care sa iti permita sa folosesti aplicatiile necesare mai usor. Poti folosi si suporturi de birou atunci cand folosesti telefonul pentru a lucra, pentru a viziona videoclipuri sau pentru a naviga pe internet atunci cand ai nevoie.

Acestea sunt doar cateva dintre accesoriile de care ai nevoie pentru a fi in pas cu tehnologia si pentru a te bucura la maxim de gadgeturile pe care le detii!

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/fotografie/simplitate-conexiune-apropiere-cerere-4071887/