Accesorii pentru telefoanele Huawei - avantaje si dezavantaje in disputa actuala

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriHuawei, telefoane mobile
Ultima actualizareMarti 4 iunie 2019
Vizualizari798

Voteaza & Distribuie

Descriere

Telefoanele Huawei au devenit celebre in ultimul timp printre pasionatii de tehnologie. Reputatia acestui brand a luat amploare in special datorita recenziilor pozitive de pe Youtube, dar si datorita castigarii increderii pe partea aspectelor calitative ce pot fi confruntate la orice ora cu modelele de top ale marilor jucatori din piata Apple, Samsung.

Ideea si conduita pe care se bazeaza aceasta firma ce nu produce doar telefoane mobile, este accesibilitatea pe partea financiara, printre multe altele. Astfel modelele Huawei au prins avant datorita promovarii telefoanelor mid-range orientate spre nisa bugetelor medii. O data cu lansarea variantelor Huawei P7 light cu specificatii utile ce vizeaza un raport corect calitate-pret, majoritatea pasionatilor de tehnologie mobila si-au achizitionat aceste modele.

Lansarea modelelor light a fost poate primul pas spre succesul de care se bucura la ora actuala. Acestea ofera variante normale, cat si pro pentru telefoanele Huawei. Cresterea numarului de telefoane achizitionate de la acest brand a adus cu sine necesitatea producerii unor accesorii din ce in ce mai variate pentru aceste device-uri.

Accesorii pentru telefoane de pe GSMnet.ro

Un exemplu in acest sens poate fi reprezentat de GSMnet.ro, magazinul online in care pot fi gasite multiple accesorii telefoane Huawei. In platforma online se regasesc diferite modele in functie de nevoile de utilizare. Astfel, se pot vizualiza si comanda huse, folii de protectie, casti cu mufa Jack dar si wireless, adaptoare pentru USB, carduri de memorie, Powerbank-uri, Dock-uri si suporturi.

O alta categorie importanta in domeniul accesoriilor este cea a huselor de protectie. Telefonul Huawei P30 se bucura de succesul momentului fiind indragit de pasionatii brandului. Caracteristica principala care a impresionat specialistii este integrarea camerei cu lentile Leica si actiunea de zoom de 10 ori creat din lentile si nu digital, astfel calitatea fotografiei fiind foarte mare.

Husele pentru un asemenea telefon trebuie sa fie pe masura, pentru a-i proteja caratecristicile tehnice si a-i pastra astfel valoarea ridicata. In ceea ce priveste materialul, specialistii in domeniul GSM recomanda poliuretanul, dar daca optezi pentru stilul elegant, pielea poate fi o alternativa foarte buna.
Pentru majoritatea utilizatorilor Huawei, vestea interzicerii acestui brand in Statele Unite a dus incertitudinea in achizitionarea produselor de la aceasta companie. Motivul de panica nu este insa nici pe departe unul ingrijorator, mai ales pentru romani.

Ideea principala care este vehiculata este interzicerea contractului cu Google, companie americana si sistemul de operare Android aferent, deci implicit al aplicatiilor populare utilizate frecvent. Specialistii insa specifica faptul ca acest lucru este valabil pentru urmatoarele lansari de telefoane si nu pentru modelele existente deja. Astfel, accesoriile pentru aceste tipuri de telefoane reprezinta un must have, pentru pastrarea caracteristicilor tehnice ale produsului cat si pentru pastrarea valorii acestuia.

Tipurile de accesorii spre care se pot orienta cei pasionati si clientii fideli Huawei se pot regasi pe GSMnet.ro in diverse categorii, modele, astfel incat sa acopere varietatea necesitatilor pentru o gama larga de utilizatori si tipuri de telefoane Huawei.