5 stiluri de pulovere pe care sa le porți întreaga iarna

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Pulovere
Ultima actualizareLuni 10 februarie 2020
Vizualizari656

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iarna este destul de blândă, iar primăvara pare să fie destul de aproape. Puloverele și-au recăpătat notorietatea de altădată și au devenit cele mai purtate piese vestimentare ale anotimpului rece. Pe piață există o gamă variată de pulovere, în diferite culori și texturi, iar noi îți propunem 5 modele pe pulovere cu care vei face față frigului, păstrând în același timp și o notă modernă. Pentru serile geroase de iarnă alege pulovere călduroase, iar pentru cele răcoroase de primăvară, cardiganele sunt cele mai potrivite. Protejează-te de frig și adoptă un stili modern în același timp cu ajutorul puloverelor de la Donna Fashion.

Puloverul pe gât

Pentru zilele geroase de iarnă sunt ideale puloverele pe gât. Purtând o astfel de piesă vestimentară, vei obține o ținută cu stil și în același timp călduroasă. Dacă vrei să obții un look chic, poartă puloverele pe gât cu pantaloni din piele și bocanci, iar dacă vrei să fii elegantă, asortează puloverul cu o fustă creion, dresuri groase și pantofi sau botine cu toc. Pentru un look casual, poartă jeansi evazați sau skinny cu botine și un pulover pe gât.

Puloverul supradimensionat

Puloverul supradimensionat este în continuare în tendințe și arată modern în orice combinație. Acest pulover poate fi asortat cu o pereche de blugi skinny și adidași, pantaloni eleganți și tocuri sau fustă mini și cizme până la genunchi. Tipul acesta de pulover este perfect pentru zilele în care nu ai nici o sursă de inspirație. Dacă vrei să-ți ascunzi talia, poartă puloverul cu blugi cu talie înaltă, iar în față bagă marginile acestuia în interior.

Puloverul elegant


Pentru zilele și serile în care ai nevoie de un look elegant și sofisticat, îți recomandăm să asortezi un pulover ușor elegant, pe gât, într-o nuanță clasică cu o fustă din piele. Dacă vremea este geroasă, nu uita de dresurile groase și de cizmele lungi.

Puloverul texturat


Fie că imită blana, are ciucuri sau este pufos, puloverul texturat este hitul acestui sezon în materie de pulovere. Chiar dacă alegi un pulover scurt sau lung, simplu sau cu mesaje pe el, atâta timp cât păstrezi restul elementelor vestimentare într-o notă simplă, sigur vei fi cea mai bine îmbrăcată persoană din locul în care te afli. Asortează puloverul texturat cu o pereche de botine sau pantofi stiletto.

Puloverul în dungi


Dacă îți plac dungile atunci nu ezita să le porți. Iarna, puloverele în dungi sunt foarte potrivite pentru că dau o notă de culoare întregii ținute și sunt foarte ușor de asortat. Acestea se potrivesc foarte bine cu o pereche de blugi skinny, pantaloni ușor eleganți sau cu o fustă creion.

Sursă foto: unsplash.com/photos/aJN-jjFLyCU