5 jocuri clasice care sunt încă la moda

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurijocuri online
Ultima actualizareVineri 14 august 2020
Vizualizari836

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunt unele jocuri de care nu te plictisești niciodată și care te fac tot timpul să te simți bine. Indiferent de platforma pe care le joci, ele rămân la modă cu trecerea anului și au milioane de fani.

În rândurile care urmează vă vom prezenta o listă cu 5 jocuri clasice care încă sunt la modă și în zilele noastre.

1. CS:GO - Prescurtarea de la Counter-Strike: Global Offensive, acesta este unul dintre cele mai populare jocuri online. Multiplayer-ul are deja opt ani pe piață, fiind lansat tocmai în 2012, dar este în continuare la mare căutare. Aproape un milion de oameni sunt conectați zilnic pe serverele Steam, iar în unele zile numărul acestora trece de 1 milion. Recordul a fost înregistrat în luna aprilie, când 1.305.714 s-au jucat simultan CS:GO online. De altfel, CS:GO este urmașul clasicului Counter Strike, care pentru mulți a fost jocul copilăriei, cu ore în șir petrecute în sălile de jocuri. De altfel, jocul nu s-a schimbat cu mult, ci este doar mai adaptat la realitățile din zilele noastre. În plus, a căpătat și o formă profesionistă, existând competiții special dedicate acestui joc.

2. Starbust - Pentru pasionații de jocuri casino online, Starbust este deja un clasic. Acest joc a fost lansat în 2013 de compania NetEnt și se bucură de un real succes și în zilele noastre. Starbust are un RTP bun, de 96.1%, interfața este ușor de utilizat, are o tematică retro și muzica de pe fundal este considerată relaxantă de cei care îl joacă. Printre simboluri regăsim diverse pietre, care încep să strălucească și să tremure. De asemenea, mai găsim clasicul 7 și simbolul BAR. Acest joc are și specială, dar oferă și runde gratuite.

3. 8 Ball Pool - Acest joc are deja un deceniu de când a ajuns pe Facebook, însă rămâne și astăzi unul dintre cele mai populare de pe această platformă. Sunt peste 10 milioane de utilizatori care îl accesează în fiecare lună, astfel că anii nu au trecut deloc peste el, ci dimpotrivă. Faptul că este un joc de biliard în care regulile sunt atât de simple, dar și că poate fi jucat online între prieteni, îl face să fie atât de la modă în continuare. Trebuie să recunoști că este un joc pe care l-ai încercat măcar o dată pe Facebook.

4. Super Mario Maker 2 - Un alt clasic care încă rezistă, care poate fi și un joc bun pentru copii. Nu este recomandat ca aceștia să petreacă mult timp cu telefonul în mână, dar știm că de cele mai multe ori vor ajunge să îl folosească, așa că este bine să le oferi macar un joc potrivit pentru vârsta lor, cât timp tu poate faci ordine prin casă. De altfel, Super Mario este genul de joc care a rezistat cu brio trecerii anului și a făcut cu ușurință tranziția de la celebrul Terminator, la calculatoarele vechi, până la telefoanele moderne din zilele noastre.

5. Starcraft - Un alt joc nemuritor este acesta, produs de Blizzard Entertainment. Indiferent dacă vorbim despre primul Starcraft, lansat la finalul anilor '90, sau la cel apărut în 2010, Starcraft este un fenomen și unul dintre cele mai populare jocuri de strategie din istorie. Chiar dacă jocurile din zilele noastre au o grafică supra-realistă uneori, există în continuare mulți oameni care preferă să joace Starcraft, poate din nostalgie, dar poate și pentru că acest joc este cu adevărat captivant și reușește să te țină mereu concentrat. De altfel, Starcraft este și unul dintre cele mai cumpărate jocuri, cu peste 10 milioane de exemplare vândute.