4 motive pentru a-ti instala un interfon

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriinterfon
Ultima actualizareLuni 24 iunie 2019
Vizualizari925

Voteaza & Distribuie

Descriere

Interfonul a devenit astazi unul dintre elementele esentiale in ceea ce priveste asigurarea securitatii unei cladiri, fie ea de locuinte sau de birouri. Cu toate acestea, multi oameni inca nu sunt siguri daca sa aleaga un interfon, deoarece nu cunosc avantajele acestuia. Daca ne-am obisnuit sa vedem la multe blocuri sisteme de acces audio, mai nou sistemele audio-video au revolutionat piata.

Un simplu interfon ofera mai multe avantaje fata de clasicele incuietori si traditionalele chei. Iata cateva dintre ele, de care trebuie sa tineti cont cand va ganditi sa va instalati in interfon.

1) Cheile electronice sunt dificil de falsificat

In timp ce cheile fizice pot fi copiate foarte usor de orice rauvoitor, duplicarea cheilor electronice specifice interfonului necesita un grad mult mai sofisticat de tehnologie pentru a fi reproduse. Acest lucru face sistemul dvs. de acces mult mai sigur decat ar putea fi cu cheile fizice. In cazul in care ati pierdut cheia electronica de acces, firma care v-a instalat interfonul va avea memorat codul dvs de acces si va putea realiza inca un rand de chei electronice.

2) NU trebuie sa schimbati niciodata broasca usii de la intrare

Baza de date electronica pentru utilizatorii din cladire va asigura, totodata, ca nu trebuie sa schimbati niciodata broasca de la usa de la intrare in cladire. Mai mult, daca un card de acces este pierdut si va este teama ca l-a furat cineva care ar putea sa il foloseasca, el va fi eliminat din baza de date si poate fi emis un nou card. Daca aveti interfon instalat la intrarea in sediul firmei si un angajat paraseste compania, drepturile sale de acces pot fi sterse in cateva secunde. Acest lucru scade considerabil expunerea dvs. la risc.

3) Trebuie sa aveti grija de un singur card de acces

Gratie accesului electronic, codul dvs. de acces va ofera posibilitatea de a deschide orice usa doriti, astfel incat nu exista posibilitatea sa incurcati sau sa uitati o cheie pentru o usa speciala.

4) Confort

Daca locuiti intr-o casa cu etaj, o vila duplex, uitati de alergatul pe scari pentru a ajunge in camera copiilor si a-i chema la masa. Puteti face lucrul acesta prin intermediul unui interfon audio. Prin urmare, nu strigati dupa ei, apasati pe buton si vor primi alerta, veti comunica lejer, rapid, confortabil, fiecare din camera in care se afla. In plus, cand cineva suna la usa, aflati daca este nevoie sa iesiti in intampinare sau este cineva care a gresit numarul casei si de fapt il cauta pe vecinul dvs.