4 idei de ținute cool la care poți purta pantofi sport înalți

Detalii

CategoriiDivertisment, Shoping
Taguriadidasi, Incaltaminte
Ultima actualizareJoi 28 mai 2020
Vizualizari613

Voteaza & Distribuie

Descriere

Moda zilelor noastre pune la încercare creativitatea și capacitatea de a combina cu succes piese vestimentare din diferite stiluri. Alege de fiecare dată un element vedetă, de la care să începi să-ți construiești outfitul. La mare căutare în acest sezon sunt pantofii sport înalți, încălțăminte versatilă ce oferă confort, indiferent de stilul pe care-l preferi. În plus, sunt prietenii de bază ai minionelor. Dacă nu ești foarte experimentată în alegerea hainelor, pariază pe stilul clasic, minimalist și combină totul cu o pereche de încălțări care să te scoată din anonimat. Găsești o varietate de modele de încălțăminte damă online, de unde poți alege ceea ce crezi că ți se potrivește. Nu purta niciodată haine sau pantofi doar de dragul modei, ci optează pentru cele care îți reflectă stilul și personalitatea.

Iată 4 idei de ținute cool la care poți purta pantofi sport înalți:

Jeanși tip boyfriend și geacă biker

Orice femeie are în garderoba sa cel puțin o pereche de jeanși tip boyfriend. Moderni și comozi, acești blugi sunt ideal de purtat cu orice fel de pantofi sport. Însă, dacă vrei să ieși din anonimat și să obții o ținută cool, alege adidașii cu talpă înaltă. Completează cu un tricou simplu, din bumbac, cu decolteu în “V”, pentru o ușoară alungire a siluetei, iar peste pune o geacă din piele, tip biker. Accesorizează ținuta cu brățări metalice și vei atrage toate privirile.

Fustă din piele și o cămașă uni

Vrei un strop de eleganță și foarte mult confort? Combină o fustă din piele cu o cămașă albă, uni. Dacă nu ești adepta pieselor din piele, poți înlocui fusta cu una din denim. Poartă cămașa băgată în fustă, însă doar partea din față și, pentru un plus de rafinament ridică gulerul și accesorizează totul cu un colier maxi. Piesa de rezistență în acest outfit vor fi pantofii sport înalți, perfecți pentru a completa stilul lejer, care emană foarte multă feminitate. Aruncă pe umeri, peste cămașă, un pulover nude, dacă vremea de afară nu este chiar prietenoasă. În plus, renunță la geanta clasică și în locul ei optează pentru o borsetă cu care să-ți evidențiezi talia și pe care să o porți la baza fustei. Dacă ținuta ta e monocromatică, atunci adaugă o pată de culoare cu borseta într-o nuanță electrică.

Fustă A-line sau cu volane și jachetă supradimensionată


Pornind de la pantofii sport înalți, poate cu talpă ortopedică sau ascunsă, începe să-ți construiești ținuta. Poartă o fustă cu croi “A-line” sau cu volane, care să nu depășească linia genunchilor, adaugă un top simplu, ușor mulat, și o jachetă supradimensionată. În funcție de coloristica aleasă, optează pentru una din denim sau kaki, cu imprimeu army, la mare modă în acest sezon. Un rucsac purtat pe un umăr va completa cu succes ținuta ta, perfectă pentru o plimbare în parc sau o ieșire cu prietenii, la terasă. Atenție, nu purta aceste piese vestimentare dacă ești minionă, căci te vor face să pari și mai micuță.

Pantaloni scurți și top cu imprimeu sau o rochie-trico
u

Cauți o ținută lejeră, de vară, care să fie modernă și să te facă să te simți bine în pielea ta? Hainele “street style” sunt prezente, cu siguranță, în garderoba ta, totul este să reușești să le combini cu succes. Ia o pereche de pantaloni scurți largi, din denim, adaugă un tricou simplu și pune în picioare adidașii cu talpă. Pentru un aer și mai modern, leagă în talie o cămașă în carouri. O altă idee este să porți o rochie tip tricou, lejeră, accesorizată cu un rucsac maxi.

Dacă îți place să experimentezi și să ieși din tipare, atunci nu te sfii să asortezi haine chic. Poți opta pentru articol care îți face cu ochiul, atâta vreme cât o faci cu gust și păstrezi simplitatea în ținutele tale.

Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/fata-picioare-postura-adidasi-5178746/