10 jocuri sexuale pentru clipe fierbinti

Detalii

CategoriiStiri sanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari44822

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai fost vreodata in situatia de a petrece o dupa-amiza intreaga cu partenerul fara sa ai habar ce puteti face impreuna? Chair daca va iubiti foarte mult, uneori pot aparea momente de plictiseala in cuplu. Daca nu aveti planuri sa iesiti din casa dar totusi vreti sa va distrati impreuna, iata cateva jocuri sexuale care va pot condimenta viata sexuala si pot alunga orice urma de monotonie.

Desi iubirea si romantismul sunt minunate intr-o relatie, acestea nu sunt suficiente pentru a mentine aprinsa flacara pasiunii. Pentru a va bucura unul de compania celuilalt, aveti nevoie si de o viata sexuala activa si incitanta. Jocurile erotice sunt o modalitate minunata de a intari si apropia un cuplu:

1. Imbracati-va unul in hainele celuilalt

Cand aveti mai mult timp la dispozitie, alegeti fiecare din garderoba celuilalt cateva haine pe care sa la imbracati. Sa nu cumva sa uitati de lenjeria intima! Procesul dezbracarii va fi atat de incitant incat nu va dura mult pana cand hainele vor zbura pur si simplu de pe voi.

Jocuri sexuale in doi


Jocuri erotice pentru cupluri

2. Video chat

Mergeti fiecare intr-o locatie diferita, plasati-va in fata unui computer si faceti video chat cu tenta sexuala. Acest tip de joc erotic reprezinta un preludiu excelent pentru cuplurile plictisite si poate aduce un plus de satisfactie mai ales daca cei doi parteneri nu sunt atat de departe unul de celalalt.

3. Joaca de-a doctorul si asistenta

Acest joc sexual este foarte amuzant. Unul poate fi doctorul si celalalt asistenta iar apoi rolurile se pot inversa. Nu uitati ca in fond, va puteti imbraca in orice personaje doriti voi daca asta va va determina sa faceti cat mai repede sex.
Joaca de-a doctorul si asistenta

Jocurile sexuale fac bine partenerilor

4. Jocul celor 20 de intrebari despre sex

Asezati-va pe pat unul langa celalalt, goi, pe intuneric, dar complet acoperiti. Sarutati-va incet si incepeti sa va puneti unul celuilalt intrebari cu tenta sexuala legate de vise erotice, fetisuri si pozitii preferate in pat. Cand sunteti excitati si pe intuneric, adevaratele emotii vor iesi mai usor la iveala si va veti simti mai putin ciudat daca aveti sa va marturisiti secrete sexuale. Acest joc va reusi sa topeasca orice inhibitii pe care le aveti fata de partener.

5. Jucati poker pe dezbracate

Acesta este unul dintre jocurile sexuale clasice. In timp ce va dezbracati, il puteti condimenta adaugand si cateva intrebari despre sex sau pedepse care sa implice pozitii sexuale. Puteti sa va scrieti pe foi de hartie ce ati vrea sa va faca partenerul iar apoi sa le schimbati intre voi.

Poker pe dezbracate

6. Joaca de-a betivul Partenerul care alege rolul betivului va trebui sa-l lase pe celalalt sa-i faca orice, dar absolut orice, doar e beat si nu se mai poate tine pe picioare, nu?

Atingerile cu tenta sexuala imbogatesc viata de cuplu

7. Masajul erotic

Faceti-va masaje erotice unul altuia. Este usor si sexi si veti putea da curs fanteziilor voastre fara prea multe inhibitii. Este miraculos cate poate face putina lotiune sau ulei de masaj! De asemenea, va mai puteti procura vopsea comestibila pe care sa o pictati si mancati unul de pe corpul celuilalt.

8. Cititi pasajele de sex din romanele de dragoste si puneti-le in aplicare

Alegeti dintr-un un roman de dragoste un pasaj de sex preferat si puneti-l in aplicare. Fiecare dintre voi va trebui sa citeasca cate un paragraf si sa-l aplice pe corpul partenerului.

Parteneri in pat


Jucariile sexuale si beneficiile lor

9. Deveniti jucarii sexuale

Imbraca-ti partenerul in asa fel incat sa para o jucarie sexuala. La inceput ar putea sa protesteze, dar apoi va fi amuzant sa-ti simta mainile pe corp. Nu uita sa faci si dragoste cu el, doar e jucaria ta sexuala, nu?

10. Scrieti-va cuvinte pe corp

Acesta este un joc sexual foarte amuzant. Cereti-i partenerului sa stea gol pe burta, scrieti-i cuvinte pe spate si puneti-l sa le recunoasca. Pentru fiecare raspuns corect, sarutati-l sau faceti-i orice doreste. Pentru fiecare raspuns gresit, aveti dreptul sa-l plezniti usor cu un bat peste fund. Inversati rolurile si veti vedea cat de amuzant si sexi va deveni viata voastra sexuala.

Vopsea comestibila