Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

ANRP a inceput inregistrarea dosarelor persoanelor care deţin titluri de despăgubire

Economie

Directia pentru Acordarea Despagubirilor in Numerar din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) a inceput inregistrarea dosarelor persoanelor care detin titluri de despagubire, in vederea acordarii despagubirilor in numerar si actiuni la Fondul Proprietatea, informeaza un comunicat ANRP.

Dosarele vor putea fi depuse personal sau prin mandatar la sediul ANRP, iar plata se va face in maxim 15 zile de la data existentei disponibilitatilor financiare. Persoanele...

Stirea completa in: Capital

Comentarii


Postat de herghelegiu adrian , 16 Ianuarie 2014, 20:51

ce-l mai mare jaf sa facut in retrocedari , statul roman sa grabit sa retrocedeze propietati regelui mimai, marilor chiaburi, unor excroci la nivel de ministere,iar unor adevarati propietari s-au urmasi cu propietati mai mici nici nu ia bagat in seama. parintii mei au murit asteptand sa se faca dreptate si sa-i despagubeasca pentru casela demolate si terenuri confiscate. din 2006 avem dosare la anpr si nici acum nu sa rezolvat nimic. tata[l meu a imprumutat bani de la banca sa-si faca casa si dupa 10 ani ia demolato si a platit banii incontinuare la banca. oare acesti oameni nu au rusine, nu au parinti, nu au copii. când se vad in puscarii incep sa se vaite, s-au când afla ca au cancer s-au le mor copii in accidente, nu se intreaba de ce.

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)