Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Clinica Lukmed

Centre Medicale
Adresa: Str. Republicii (denumire veche: Republicii, Cartier: CENTRU-GARA), Nr. 105 A
Oras: 0
Telefon: 0264455455, 0264450054
Fax: 0264/450054
Pagina web: www.lukmed.ro

Clinica Lukmed Cluj

Constituita in 1999, Clinica Lukmed din Cluj Napoca valorifica cu succes experienta si profesionalismul celor mai reputati specialisti in domeniu, imbinand facilitatile unui diagnostic de exceptie cu posibilitatile aproape nelimitate de tratament minim invaziv.

Echipa de prestigiu condusa de Prof. Dr. Mihai Lucan, abordeaza integrat diagnosticul complet si tratamentul minim invaziv, scopul activitatii in cadrul Clinicii Lukmed fiind un act medical corect si eficient pentru pacienti, oferind:

  • servicii prompte, individualizate si de inalta calitate
  • alternative terapeutice moderne, sigure si eficiente
  • interventii minim invazive cu reintegrare rapida in viata familiala si sociala a pacientilor nostri
  • supraveghere medicala continua
  • examen clinic complet

Intr-un cadru propice desfasurarii activitatii, noul sediu inaugurat in toamna anului 2007 pune la dispozitie facilitati hoteliere de cel mai inalt nivel.

Firma Clinica Lukmed pe harta

Comentarii


Postat de ANDRADA OANCEA , 25 Aprilie 2013, 23:48

Legat de clinica LUKMED din Cluj care face JAPCA la drumul mare prin tarifele cere le practica..( nu te pune nimeni sa mergi la ei zice o voce) Ba da, eu am vrut ca merg la ei crezand ca in urma celor 350 ron platiti sa pleci cu problema rezolvata sau macar descoperita. Nici pe departe. Vei sta intre 3-5 ore sa astepti sa fi plimbat pe la 3-4 medici care iti pun doar intrebari fara a da vreun diacnostic , iar la sfarsit te primeste cca. 1 min. GURU LUCAN, care este asteptat si cateva ore, ca doar prostimea care da atatia bani la final poate sa astepte oricat, nu stam destul la spitalele de stat la cozi.... Era o femeie la rand, trecuta de prima tinerete si spunea ca a fost la LUCAN in spital de foarte multe ori degeaba , pana nu s-a dus sa o execute de aprox. 1000 ron la clinica nu a rezolvat nimic. In cei 350 ron nu primesti mai nimic, orice investigatie se plateste separat la niste preturi practicate de AKH VIENA, credeti- ma am umblat si pe acolo. Verificati cele spuse de mine si veti vedea..... Eu oricum nu mai dau pe la LUKMED nici daca raman ultimii din ROMANIA. Daca te duci cu analozele facute de acasa, incep sa dea din umeri ( ba nu sunt complete ba nu sunt verzi, ba nu ai purtat sapca in momentul cand le-ai facut ), poate te combina sa le mai faca ei o data pe cateva sute bune. JAPCA, JAPCA, JAPCA !!!!!!!

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)