Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
scorpion

scorpion

Lectia de viata

Nativul a trait in belsug in viata anterioara si a fost un om comod. Scopul sau era dorinta de posesiune. Se agita foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Acest lucru l-a impiedicat sa se dezvolte afectiv si spiritual. Opunea rezistenta la schimbari si nu-si asuma nici un fel de risc, chiar daca se ivea posibilitatea unui castig. In prezent trebuie sa renunte la posesiune si la teama de a nu-si pierde averea. Va fi nevoit sa-si schimbe deseori modul de viata. In trecut era prizonierul traditiilor si al obisnuintelor. Va fi nevoit sa-si daruiasca bunurile materiale. Sarcina sa karmica este acceptarea valorilor spirituale pentru a putea sa se dezvolte continuu prin relatiile umane. Trebuie sa schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.


Autor: Alex Marinica
© Copyright 2014 - roportal.ro


Comentarii


Postat de Kilanea , 01 Iulie 2010, 12:38

Conteaza foarte mult, esential as zice, ORA exacta a nasterii, deoarece, zodiile nu se schimba la miezul noptii,cand incepe ziua calendaristica.

Sotul meu e un "fenomen" asemanator: e nascut in 23 septembrie 1952, la ora 11.50..

 
Postat de makeimp , 19 Septembrie 2007, 12:29

Ma cunosc foarte bine in proportie de 67% este real dar sunt si anumite aspecte care nu au absolut nici o legatura cu firea si personalitatea mea. Ma refer la zodiacul european .

Probabil din cauza ca, sunt unii astrologi care ma incadreaza in ultima zi a zodiei fecioara ,iar altii in prima zi a zodiei balanta, nici nu stiu nici astazi unde ma incadrez. Am calculat asa cum mi-ati aratat, si am iesit in Balanta. Bun dar va rog spuneti-mi de ce este aceasta nelamurire inca. La celelalte date de nasteri nu se intampla decat la aceasta 23.

Va multumesc, Ioana.

 
Postat de mimi-zami530054 , 31 Ianuarie 2007, 16:58

cum adica eramprizonierul traditiilor si al obisnuintelor si sa-mi daruiesc bunurile materiale

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)