Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
fecioara

fecioara

Lectia de viata

Persoana a suferit foarte mult in vietile anterioare si in prezent retraieste unele din vechile spaime. Ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. A vazut multa suferinta in jurul sau si acum este foarte sensibila la emotii. In trecut, datorita lipsei de simt practic, nu a fost in stare sa acorde un ajutor eficient si prompt. Sarcina sa karmica ii cere sa devina utila in viata celorlalti, sa-si aleaga o profesie prin care sa-i poata ajuta direct, concret si palpabil.


Autor: Alex Marinica
© Copyright 2014 - roportal.ro


Comentarii


Postat de Alexandra , 26 Decembrie 2013, 13:50

astrologia este o stiinta spirituala minunata,care ne arata calea adevarata care am ales-0 pt.aceasta veata. Doamne Ajuta !

 
Postat de MARIANA , 12 Iulie 2011, 22:52

daaaaaaaaa..aici cam asa e...de multe ori renunt la mine pentru altii, dar nu regret...ma simt multumita ca am putut fi de ajutor!

 
Postat de Dannnnny85 , 20 Septembrie 2008, 16:36

Sunt uimit....foarte adevarat !

 
Postat de cosmin_1978 , 11 Aprilie 2008, 13:44

Perfect adevarat , ce karma grea...

 
Postat de doina.marginean , 10 Martie 2008, 17:38

de multe,f multe ori ma intreb oare chiar alta treaba n am decat sa sar in ajutor?si totusi o fac de fiecare data..deci,karma s ar parea k a mea este!

 
Postat de capshunyk17 , 04 Martie 2008, 20:26

se potriveste...mie tot timpul frik am o stare de teama din kre m-am imbolnavit de o boala...eh deocamdata nu este un tratatment precis doar autocontrul ma poate vindeca lucru la care nu-s prea hguna din pacate....oricum e perfect adevarata chestia cu oamenii...visul meu este sa devin medic

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)