Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
rac

rac

Horoscop Iulie 2014


Relatii: Dupa multe luni de zile in care a stat in miscare retrograda, Saturn va intra in sfarsit, pe data de 21 iulie, in miscare directa. Din punct de vedere al exprimarii sentimentale veti intra in normal, rezolvand multe din piedicile care stateau pana acum in calea dumneavoastra. Ati avut ocazia de a invata ce inseamna sa te deschizi sufleteste in exces si ce inseamna echilibrul. Ce inseamna sa te retragi in tine insuti si ce inseamna zgarcenia afectiva si dorinta de a controla „iubirea"... doar ca sa nu pierzi in dragoste. Aceste ultime luni v-au putut invata multe, atat in relatia cu familia cat si cu persoana iubita. Poate la inceputul lui iulie mai pot apare mici „clinciuri’’ intre soti sau iubiti, finalul lunii aducand cu el posibilitatea de a integra lectiile primite. Zile mai proaste pot fi cele de 7, 8 si 9 dar si cele de 11, 12 si 13.


Este important sa constientizati ca trebuie sa va maturizati, alegand intre exprimarile afective bune, normale si cele anormale. Renuntati la toate emotiile vechi, chiar daca ele la suprafata pastreaza un parfum sobru si impunator dar inauntru sunt intr-un stadiu avansat de putreziciune, generand numai otravuri sufletesti. Ele nu folosesc nimanui ci doar...tinerii de minte a raului si amaraciunii interioare. Soarele si Jupiter aflate in zodia dumneavoastra, cel putin pana pe 17 iulie, va ajuta sa faceti pasul catre generozitate si altruism. Deschideti-va catre nou, cernand in acelasi timp bobul de neghina.


Cariera si Bani: In cariera, ati trecut deja de un mare hop si va simtiti mai detensionat. Cu exceptia primelor zile cind inca se pot comite greseli din naivitate, luna iulie va acorda mai multa libertate de miscare. Va simtiti mai degajat si in acelasi timp mai hotarit si increzator in viitorul pe care vi-l puteti crea. Spectrul pierderilor si al esecurilor financiare incepe sa se indeparteze. Pana pe 17 iulie Jupiter va inspira pentru a va definitiva propriile actiuni. Cei care doresc sa porneasca o afacere pe cont propriu si doresc colaboratori care sa le semene, oameni cu care sa se inteleaga spontan si intuitiv, au acum sprijin pentru a-i gasi si pentru a-si definitiva planurile.


Dupa 17 iulie si mai ales dupa 22, astrele va sprijina foarte mult pe plan financiar. Asa ca faceti bine si stabiliti bine ce aveti de gand sa faceti si cum sa investiti inca din prima parte a ei. Intrati intr-un an in care Jupiter va ajuta foarte mult pentru a avea profituri frumoase, lucru valabil in special pentru cei care sunt proprii lor sefi. Incercati sa exploatati la maximum acest impuls astral pentru ca el nu apare decat odata la 12 ani.


Copii si Familie Marte isi va incheia in aceasta luna mersul lui prin casa familiei, incheind un sezon extrem de obositor care a durat enervant de mult. Timp de citeva luni a creat probleme iar daca acestea nu au fost prezente, o stare de tensiune interioara tot a existat. Unii nativi au trecut prin mari conflicte sufletesti, oscilind intre casnicia stabila si relatii care pleaca de la „declaratii frumoase „ dar care se rezuma la ele. Altora li s-au descoperit niste relatii amoroase in afara casatoriei, acuzatiile de adulter fiind prezente. Din 18 iulie insa va simtiti mai liber, chiar daca va fi nevoie pentru aceasta sa va asumati unele greseli si sa le recunoasteti. Marea lectie este in continuare fidelitatea fata de relatia de casatorie sau fata de cea actuala. Nimic bun se obtine fara consecventa. Zile mai grele, zile in care armonia din familie va fi greu incercata vor fi cele de 4, 5 si 6 iulie. Sfarsitul lunii aduce cu sine eliberarea.


Sanatate si Fashion Iulie este ultima luna in care Jupiter mai sta in zodia Racului aducand cu el un plus de forte vitale si de incredere. Desi psihologic se spun multe despre gandirea pozitiva, in realitate prezenta lui Jupiter in aceasta zodie aduce cu sine adevaratul impuls al gandirii pozitive: cea care provine din suflet. Acum aveti un sprijin astral bun pentru a consolida in propria fiinta cele mai alese si inaltatoare ganduri. In timp, ele vor avea un efect bun si asupra sanatatii. Zile bune pentru a pune in practica cele de mai sus vor fi cele de 9, 10 si 11 iulie. Dupa 17 iulie si cel mai tirziu, dupa 21, acest sprijin astral va dispare.


Pe plan interior, faptul ca Mercur isi reia la inceputul lunii mersul lui direct, va normaliza gandirea „cea de toate zilele". Lucruri care pana acum va scapau incepeti sa le vedeti in integralitatea lor, fara a mai exista pericolul unor aprecieri eronate. Pentru native, intrarea lui Venus in zodia lor le impulsioneaza sa poarte haine usoare si destinse. Zile in care astrele va sprijina pentru a fi feminine si gratioase vor fi cele de 24, 25 si 26.
Autor: Alex Marinica
© Copyright 2014 - roportal.ro


Comentarii


Postat de cioc ionut valentin , 24 Iunie 2012, 14:21

buna sunt ionut si ma intrebam ce se intampla cu dragostea mea dificila ea fiind capricorn,acum avem o perioada in care nu mai vbRapuns la:Ce ar putea sa te astepte?!?!? Aici se ghiceste viitorul?!!? Super!!Rapuns la:buna..ma numesc sabina si fac 15 ani pe 13 iulie..evident sunt rac...si ma intrebam ce ma asteapta in perioada de 3-4 iulie....multumesc

 
Postat de Ciudin , 22 Iunie 2012, 20:23

Ce ar putea sa te astepte?!?!? Aici se ghiceste viitorul?!!? Super!!
Rapuns la:buna..ma numesc sabina si fac 15 ani pe 13 iulie..evident sunt rac...si ma intrebam ce ma asteapta in perioada de 3-4 iulie....multumesc

 
Postat de maria , 06 Ianuarie 2012, 12:10

vreau sa aflu in aceasta luna daca obtin postul de lucru in strainatate specificand ca sunt rac

 
Postat de neli , 11 Septembrie 2011, 16:58

daiana cred sau mai bine zis sint sigura ca invatatul e cea mai buna solutie

 
Postat de CORVIN , 04 Iunie 2011, 20:10

mai ateule fi atent ce comunici!!NU BAGA RELIGIA IN PROSTII!! TREABA TA CE GANDESTI , DAR GANDEST PROST!!!!

Rapuns la:
Nici o legatura.Religia si astrologia sunt doua mari prostii.Nu mai inselati lumea!

 
Postat de heschel , 03 Aprilie 2011, 00:14

Nici o legatura.Religia si astrologia sunt doua mari prostii.Nu mai inselati lumea!

Rapuns la:
ce legatura au astrele cu Dumnezeu?? mai informeazate ce e religia si ce e astrologia....;)

 
Postat de anonim , 26 Martie 2011, 09:45

ce legatura au astrele cu Dumnezeu?? mai informeazate ce e religia si ce e astrologia....;)

Rapuns la:
ABSOLUT TOT CEEA CE S/A TRANSMIS PT. ZODIA RAC AFERENT LUNII FEBRUARIE ESTE REAL. AM SISMIT PE PIELEA MEA> BANI, SANATATE, PROFESIE, INTELECT. VA MULTUMESC CA EXISTATI SI STUDIATI ASTRELE PT. CEI CARE CRED IN ELE SI IN DUMNEZEU.

Redfocus

 
Postat de razvan , 07 Martie 2011, 09:29

Nu sunt adevarate prezicerile astea, toata ideea este ca din cateva milioane de oameni ceea ce zic ei se adevereste la cativa omuleti

 
Postat de Niran , 10 Decembrie 2010, 18:39

de acum doua saptamani ,in fieacare joi,se intampla sa mi se faca rau si chiar sa respir greu.

deci aveti dreptate...

 
Postat de Redfocus , 23 Februarie 2010, 06:52

ABSOLUT TOT CEEA CE S/A TRANSMIS PT. ZODIA RAC AFERENT LUNII FEBRUARIE ESTE REAL. AM SISMIT PE PIELEA MEA> BANI, SANATATE, PROFESIE, INTELECT. VA MULTUMESC CA EXISTATI SI STUDIATI ASTRELE PT. CEI CARE CRED IN ELE SI IN DUMNEZEU.

Redfocus

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)