Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
rac

rac

Horoscop Aprilie 2014


Relatii Saturn si Marte isi continua mersul retrograd in casele iubirii si ale familiei. Chiar daca aceste doua planete arunca o umbra in aceste domenii ale vietii, aprilie va fi un pic mai lejer decit martie. Cei care au probleme de cuplu pot cauta consiliere psihologica si spirituala la un astrolog, psiholog sau preot. Chiar daca unele lucruri vor fi nevoite sa fie scoase la suprafata, poate ca este mai bine sa va deschideti sufletul in fata unui specialist decit sa tineti aceste dureri in interior. Si mai bine ar fi sa va convingeti sotul sau sotia sa va insoteasca in acest demers pentru ca in doi lucrurile ar fi mult mai simplu de rezolvat.


O perioada mai buna va incepe din data de 6 aprilie. Daca nu veti face aceste eforturi si veti lasa ca lucrurile sa se miste in virtutea inertiei, perioada situata intre 13 si 22 aprilie se anunta a fi una foarte dificila. Se poate petrece exact inversul posibilelor lucruri bune insirate la inceputul acestui capitol. In loc de compasiune si intelegere va fi critica si in loc de a va vindeca ranile si problemele ....va sti toata lumea cit de originali sunteti in a vi le afisa. In concluzie, incercati sa va spalati rufele in familie...si poate cu un mic ajutor foarte discret din afara.


Cariera si Bani: Venus va iesi din casa pierderilor financiare pe data de 6 aprilie si odata cu aceasta , o perioada mai dificila se incheie. In privinta banilor castigati, perioada buna continua, cistiguri importante aparind din senin. Zile foarte bune vor fi cele de 8, 9 si 10 ale lunii aprilie.


In cariera intervin evenimente neasteptate. Cei care nu au probleme in casnicie sau in parteneriate vor dori neaparat sa creeze ceva original pe plan profesional. Este posibil ca in primele zile ale lui aprilie sa va izbiti de conservatorismul sefilor, in special daca acestia sunt mai in virsta. Nu e cazul sa disperati , mai bine aveti rabdare. Zile bune pentru a va prezenta ideile vor fi cele de 17, 18 si 19 dar si ultimele ale acestei luni. Mai multe planete va ajuta sa iesiti in evidenta, sa schimbati ceva profesional sau ca ideile personale sa fie primite cu consideratie si respesct. Cei care lucreaza in IT au ocazia de a-si schimba locul de munca cu unul mai bine platit si la care veti fi mai apreciat.


Familie si copii: Acasa atmosfera este in continuare tulburata de retrogradarea lui Marte. Spre mijlocul acestei luni se poate revarsa multa suferinta si multe reprosuri reciproce isi pot face locul. Crucea cosmica poate activa puternic conflicte mocnite din trecut care acum se reiau la o intensitate marita. Zile dificile se anunta cele de 13, 14 si 15 ale lunii aprilie, zile in care ar fi bine sa nu reactionati la nici-o provocare a sotiei sau... a socrilor.


In privinta copiiilor, potentialul de critica desteptat de retrogradarea lui Saturn se va mai imblinzi. Dupa 6 aprilie, odata cu intrarea lui Venus in compasiva si intelegatoarea zodie a Pestilor, mai multa toleranta si intelepciune isi va face locul. Daca veti rezolva problemele din cuplu, atunci mai mult ca sigur veti alunga tristetea din sufletele lor si nu vor mai avea nici un motiv sa fie distanti si reci. Daca va vetiu afunda in ele, zile mai dificile in relatia cu ei vor fi cele de 15, 16 si 17 aprilie. Incercati sa puneti in aplicare prima varianta.


Sanatate si Fashion: Pe plan psihic, primele zile ale lui aprilie se pot dovedi mai grele. Poate ca o spovedanie sau o confesiune facuta unui prieten v-ar ajuta sa va mai eliberati sufletul de ginduri negative si amaraciune. Zile mai grele pot fi cele de 3, 4 si 5 ale lunii. Dupa data de 8 astrele va ajuta sa aveti mai multa incredere in mentalul propriu, un fel de a fi plin de viata facandu-si locul. Orice urma de tristete va dispare. Altfel, la nivel de sanatate fizica veti sta bine, doar certurile cu partenerul de viata putandu-va strica buna-dispozitie. Zile mai solicitante vor fi cele de 18, 19 si 20 aprilie.


Nativele care indragesc aceasta luna in care primavara se instaleaza definitiv, vor gasi in zilele de 5, 6 si 7 cele mai bune ocazii pentru a purta combinatii de alb-albastru sau de bleu. Aceste culori va fac foarte feminine si carismatice.
Autor: Alex Marinica
© Copyright 2014 - roportal.ro


Comentarii


Postat de cioc ionut valentin , 24 Iunie 2012, 14:21

buna sunt ionut si ma intrebam ce se intampla cu dragostea mea dificila ea fiind capricorn,acum avem o perioada in care nu mai vbRapuns la:Ce ar putea sa te astepte?!?!? Aici se ghiceste viitorul?!!? Super!!Rapuns la:buna..ma numesc sabina si fac 15 ani pe 13 iulie..evident sunt rac...si ma intrebam ce ma asteapta in perioada de 3-4 iulie....multumesc

 
Postat de Ciudin , 22 Iunie 2012, 20:23

Ce ar putea sa te astepte?!?!? Aici se ghiceste viitorul?!!? Super!!
Rapuns la:buna..ma numesc sabina si fac 15 ani pe 13 iulie..evident sunt rac...si ma intrebam ce ma asteapta in perioada de 3-4 iulie....multumesc

 
Postat de maria , 06 Ianuarie 2012, 12:10

vreau sa aflu in aceasta luna daca obtin postul de lucru in strainatate specificand ca sunt rac

 
Postat de neli , 11 Septembrie 2011, 16:58

daiana cred sau mai bine zis sint sigura ca invatatul e cea mai buna solutie

 
Postat de CORVIN , 04 Iunie 2011, 20:10

mai ateule fi atent ce comunici!!NU BAGA RELIGIA IN PROSTII!! TREABA TA CE GANDESTI , DAR GANDEST PROST!!!!

Rapuns la:
Nici o legatura.Religia si astrologia sunt doua mari prostii.Nu mai inselati lumea!

 
Postat de heschel , 03 Aprilie 2011, 00:14

Nici o legatura.Religia si astrologia sunt doua mari prostii.Nu mai inselati lumea!

Rapuns la:
ce legatura au astrele cu Dumnezeu?? mai informeazate ce e religia si ce e astrologia....;)

 
Postat de anonim , 26 Martie 2011, 09:45

ce legatura au astrele cu Dumnezeu?? mai informeazate ce e religia si ce e astrologia....;)

Rapuns la:
ABSOLUT TOT CEEA CE S/A TRANSMIS PT. ZODIA RAC AFERENT LUNII FEBRUARIE ESTE REAL. AM SISMIT PE PIELEA MEA> BANI, SANATATE, PROFESIE, INTELECT. VA MULTUMESC CA EXISTATI SI STUDIATI ASTRELE PT. CEI CARE CRED IN ELE SI IN DUMNEZEU.

Redfocus

 
Postat de razvan , 07 Martie 2011, 09:29

Nu sunt adevarate prezicerile astea, toata ideea este ca din cateva milioane de oameni ceea ce zic ei se adevereste la cativa omuleti

 
Postat de Niran , 10 Decembrie 2010, 18:39

de acum doua saptamani ,in fieacare joi,se intampla sa mi se faca rau si chiar sa respir greu.

deci aveti dreptate...

 
Postat de Redfocus , 23 Februarie 2010, 06:52

ABSOLUT TOT CEEA CE S/A TRANSMIS PT. ZODIA RAC AFERENT LUNII FEBRUARIE ESTE REAL. AM SISMIT PE PIELEA MEA> BANI, SANATATE, PROFESIE, INTELECT. VA MULTUMESC CA EXISTATI SI STUDIATI ASTRELE PT. CEI CARE CRED IN ELE SI IN DUMNEZEU.

Redfocus

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)