Rac - Horoscop noiembrie 2014

Rac - Horoscop noiembrie 2014
TipHoroscop European
ZodieRac
Modificatacum 4 saptamani si 4 zile

Descriere

Relatii: In casa sentimentelor aveti in aceasta luna o splendida conjunctie Soare- Venus care va da manifestari diverse. De la o daruire totala insotita de o pasionalitate abisala pina la critica si dorinte extrem de inalte de la partener. Ar fi mai bine sa va concentrati pe ce aveti dvs. de daruit si sa nu cautati sa fortati pe nimeni sa va dea la fel de mult. Aveti rabdare, e un timp pentru toate...Pe masura ce Soarele si Venus merg spre decanul sufletesc si spiritual al Scorpionului ar fi bine sa va ginditi la spiritualizarea sexualitatii. Daca nu, va puteti lovi de un prag care poate duce la depresie, plictiseala si rutinare. Intotdeauna sexul ne ajuta sa atingem cote mai inalte de constiinta si de cunoastere cu adevarat a partenerului. Nu va trebui neaparat nu stiu ce tehnici, yoga sau psihologii abisale. Zile mai bune pot fi cele de 20, 21 si 22 ale lunii noiembrie.
In cuplu, daca nu intelegeti sa daruiti mai mult decit primiti este posibila aparitia unei stari de agresivitate permanenta. Ea va fi mult mai ampla in prima parte a lunii si se va diminua in cea de a doua. In cele mai rele cazuri pot avea loc certuri care vor culmina cu despartiri dureroase. Zile mai grele vor fi cele de 24, 25 si 26 ale lunii dar tot atunci veti sti daca ati trecut cu bine de aceste „teste”.

Cariera si Bani : Prezenta marelui benefic Jupiter va ajuta financiar insa prezenta mai multor planete in Scorpion ii poate face pe unii nativi sa joace ultimii bani la jocuri de noroc sau sa-i cheltuiasca in cele mai spumoase aventuri de dragoste. Incercati sa va temperati aceste instincte, ca si cele datorita carora faceti cadouri scumpe celor pe care intentionati sa-i cuceriti. Mercur, intrat in miscare directa la sfirsitul lunii trecute va trimite de aceasta data inspiratii bune printru-un membru al familiei( cel mai probabil un frate). El va poate da idei care sa va ajute financiar. Zile productive pot fi cele de 11, 12 si 13 ale lunii noiembrie.
Cei care decid sa cheltuiasca banii lor sau a celor pe care-i iubesc vor realiza dupa prima saptamina ca exgereaza. Ar fi bine sa va opriti, mai ales daca apelati la rezervele financiare destinate copiiilor. Zile mai proaste in care frenezia shoppingului poate fi foarte mare pot fi si cele de 20, 21 si 22 ale lunii.
In cariera, din data de 16 noiembrie intram intr-o perioada in care veti munci mult, lucru valabil in special pentru profesori, agentii de voiaj , avocati dar si pentru cei care pleaca des peste hotare. Zile in care puteti avea parte de intilniri fructuoase cu colegii din aceeasi breasla sunt cele de 22, 23 si 24 noiembrie. Chiar daca apar propuneri noi de colaborare, servicii noi sau avansari este mai bine sa asteptati sfirsitul anului pentru a decide.

Familie si copii : In ce priveste copiii, luna noiembrie se anunta a fi una buna, in special primele zile ale ei. Nativele care doresc sa ramina insarcinate au acum un sprijin astral deosebit. Cei care au déjà copii ii pot invata cum sa fie mai combativi si le pot dezvolta simtul critic pentru a putea deosebi mai bine binele de rau. O perioada cit pot intelege ca in aceasta lume exista si lucruri mai putin bune va fi a doua saptamina a lui noiembrie. Atunci ei pot face pasi mari in maturizarea lor spirituala. Zile in care este bine sa fiti alaturi de ei vor fi cele de 20, 21 si 22 ale lunii. Incercati sa-i feriti de a prelua ginduri si modalitati de a gindi smecheresti pentru ca pot ramine toata viata contaminati cu ele.
In familie, intrarea lui Mercur in miscare directa va readuce un ton si o atmosfera normala acasa. Este timpul sa regasiti acea muzica a vocii care transmite celor din jur calm, pace si intelepciune. Greselile sau exagerarile de tip exces de zel de data trecuta pot fi acum indreptate. Zile in care e bine sa va ocupati de cei de acasa vor fi cele de 18, 19 si 20 noiembrie.

Sanatate si Fashion : Va fi o luna mai grea in special sub aspect psihologic. Motive de suferinta pot fi insuccesele financiare, tradarile in dragoste dar si lipsa de comunicare dintre dumneavoastra si copii. Momente mai dificile vor fi in prima decada dar si in zilele de 18, 19 si 20 ale lunii. Pe plan fizic, zile mai bune vor fi cele de 21, 22 si 23 noiembrie cind sotul va mai renunta la raceala si sobrietatea lui exagerata datorita voiosiei si bonomiei dumneavoastra. Facindu-l sa rida si amintindu-i ca , in orice moment al vietii toti maturii sunt de fapt niste copii, veti mai detensiona atmosfera din cuplu. Probleme de ficat pot apare in zilele de 5, 6 si 7 noiembrie.