Rac - Horoscop octombrie 2014

Rac - Horoscop octombrie 2014
TipHoroscop European
ZodieRac
Modificatacum 4 saptamani si 4 zile

Descriere

Relatii: In dragoste, octombrie va fi o luna in care sunteti foarte activ, in special pe plan sexual. Mai aveti inca multe de invatat despre sex, o comunicare deschisa vizavi de acest subiect ajutindu-va mult. Adolescentii pot face diferenta intre dragostea adevarata si teribilismele specifice virstei lor. Adultii au ocazia de a se maturiza, constientizind ca dragostea nu este un lucru atit de simplu precum pare la inceput. Zile foarte pasionale vor fi cele de 6, 7 si 8 ale lunii. E important sa pricepeti ca succesul unei relatii de durata depinde foarte tare si de lamurirea unor lucruri despre care oamenilor, in general, le este jena sa vorbeasca. Dupa 8 octombrie aveti ocazia de a lucra mai mult la relatia voastra. Chiar si nativii mai in virsta se pot indragosti.

Cariera si Bani: Ceva din impulsul lui Marte prezent in luna septembrie se va simti si in aceasta luna. Aveti ocazia de a cistiga sume care unora li se vor parea fabuloase. Cu toate acestea aveti tendinta de a cheltui pe tot felul de pofte, care mai de care mai incitante. Primele zile ale lunii pot aduce „cash-flow-ul” de care aveti nevoie, in timp ce 6, 7 si 8 octombrie pot fi zile bune de distractie. Zile mai periculoase, nerecomandate investitorilor vor fi cele de 12, 13 si 14. La serviciu, prima parte a lunii nu va fi extraordinara: va preocupa mai degraba problemele de acasa si cele din cuplu. Dupa 8 octombrie sansa va suride, norocul si chiar buna dispozitie fiind prezente alaturi de dumneavoastra zi de zi. Creativii, mergind de la artisti pina la ingeniosii din industria IT primesc un sprijin important pentru a-si promova creatiile. Este important ca in prima parte a lunii, asteptarea sa nu fie doar o frustrare deghizata ci o reala invatare a rabdarii si a relatiilor echilibrate cu oamenii. Altminteri, riscati sa deveniti agresiv si lucrurile se pot intoarce contra dumneavoastra. Zile mai importante, momente in care destinul profesional se poate schimba radical- atit in bine cit si in rau- vor fi cele de 17, 18 si 19 octombrie.

Familie si Copii: Sunteti foarte interesat de ce se intimpla cu copiii dumneavoastra. A inceput scoala si, va place nu va place, va trebui sa investiti niste bani in rechizite. Adolescentii sunt in pragul primei iubiri si ar trebui sfatuiti sa traiasca un sentiment curat, autentic si sa nu arunce cu capul inainte. In aceasta perioada, copiii nativilor Rac devin cam rebeli, unii dintre ei fiind extrem de obraznici. Prima saptamina va fi intra-adevar dificila dar cu toate astea nu e recomandat sa va impuneti prin forta. Incercati varianta mai diplomatica care din punct de vedere sufletesc ii prinde mai bine pe acesti oameni in devenire. Zile mai grele vor fi cele de 6, 7 si 8 octombrie. O perioada mai fasta va fi dupa data de 22 octombrie.
Familia este principala preocupare pentru majoritatea acestei luni. Diplomatia, o calitate care va este caracteristica va fi pusa greu la incercare. In unele cazuri va trebui sa mergeti pe sirma pentru ca situatia este extrem de delicata. Sotul sau sotia nu se inteleg cu socrii si la mijloc sunteti dvs. Vor exista momente in care va veti simti crucificat pe altarul familiei. Momente mai grele vor fi cele de 4, 5 si 6 ale lunii dar si cele de 10, 11 si 12 octombrie. Dupa 22 ale lunii, lucrurile se mai linistesc si spre sfirsitul lunii veti avea mai multa liniste in casa.

Sanatate si Fashion: Atmosfera din familie va da batai de cap. In unele momente, oricit ati incerca, va trebui sa admiteti ca nu puteti juca la infinit rolul inteleptului, al celui care gaseste cheia tuturor problemelor. Puteti incerca sa treceti peste aceste limite firesti dar daca rinichii va vor face probleme e bine sa stiti ca exagerati. E greu sa-i legati pe toti la fiinta dumneavoastra si sa mai pretindeti ca va este bine. Zile grele vor fi cele din jurul Lunii Noi adica 4, 5 si 6 octombrie. Dupa 8 octombrie, muschii vor fi sensibilizati. Decit o suprasolicitare fizica, mai bine incercati o jumatate de ora de mers pe jos in fiecare seara.
Vestimentar, albastrul-deschis va este recomandat in continuare. Pentru nativele care doresc sa impresioneze vi se recomanda zilele de 24, 25 si 26 ale lunii.