Rac - Horoscop septembrie 2014

Rac - Horoscop septembrie 2014
TipHoroscop European
ZodieRac
Modificatacum 3 saptamani si 1 zi

Descriere

Relatii: In casa pasiunii, Marte se desparte de Saturn cel rece, incheind o perioada in care ati fost foarte calculat cu sentimentele dvs. Unii au fost pusi in situatia de a-si controla foarte bine instinctele si au inteles ca dragostea nu se reduce la sex. De acum inainte aceasta perioada mai grea se duce, urmind ca pana la jumatatea lunii septembrie sa va puteti bucura din plin de aceste placeri ale vietii. Zile mai bune pentru intilniri sexuale vor fi cele de 27, 28 si 29 septembrie.
In viata de cuplu, Pluto arata ca fiecare are inca tendinta de a-si impune vointa asupra celuilalt. Sunt inca multe lucruri pe care nu le stiti despre partener si care vor iesi la suprafata. Unele dintre ele, deranjante... Din fericire, dupa echinoxiu, odata ce intram in zodia armoniei si a pacii, Pluto va intra in miscare directa si toate aceste intimplari mai putin fericate isi vor afla sfarsitul. Zile mai dificile vor fi totusi cele de 4, 5 si 6 septembrie.
Cariera si Bani: Piedicile pe care le intimpanati pana nu de mult incep sa dispara. Prin bunatate, diplomatie si un mod de a comunica foarte atent la inflexiunile vocii, reusiti sa depasiti toate barierele dintre dumneavoastra si partenerii de afaceri. Ocoliti intr-un mod inspirat irascibilitatile celorlalti si va fi bine. Talentul dumneavoastra managerial intra in functiune reusind sa impletiti nevoia de originalitate in cariera cu rezultatele concrete. Chiar daca va ies lucrurile intr-un mod mai putin canonic si poate criticabil de catre ceilalti...ele totusi va ies! Succesul dupa care ati alergat atata timp isi face aparitia si acum le puteti „da cu tifla” tuturor celor care v-au luat pana nu de mult, in ris. Zile bune vor fi cele de 11, 12 si 13 ale lunii dar mai ales cele de 20 si 21 septembrie.
Financiar, zilele de 2, 3 si 4 septembrie se anunta a fi zile foarte bune. Cei care vor sa fie cu tot dinadinsul extravaganti si sa afiseze o imagine mai mult decat originala lumii, vor cheltui pentru aceasta sume destul de mari. Zile „prielnice’’ pentru acest lucru sunt cele de 16, 17 si 18 septembrie.
Copii si Familie: In privinta familiei, tot ceea ce va impiedica pana acum sa va intelegeti a disparut inca de la sfarsitul lunii august. De-abia acum iese la iveala dragostea pe care le-o purtati in mod profund. Astrele va sprijina pentru a cladi in casa acea atmosfera de armonie si pace. Nu ratati acest moment astral pentru el apare doar o singura data pe an. Zile foarte bune vor fi cele de 7 si 8 ale lunii. In privinta copiiilor, ceea ce am scris la capitolul „relatii’’ este extrem de valabil. Adevarata autoritate si capacatate de a-i educa pe cei mici nu se poate edifica decat pe o atmosfera de totala acceptare si iubire neconditionata. Zile mai critice in relatia cu ei sunt cele de 9, 10 si 11 septembrie.
Sanatate si Fashion: Din punct de vedere al sanatatii, este una din cele mai bune luni ale acestui an. Starea de bine se uneste cu buna-dispozitie si rezulta un entuziasm nemaintilnit pana acum. Oamenilor le face placere sa stea alaturi de dumneavoastra ...de parca ati fi uns cu miere. Nu doar ca nu veti suferi de nimic dar ii veti „virusa” pe ceilalti cu sanatate si optimism. Primele zile ale lunii dar si cele de 27, 28 si 29 septembrie va sunt favorabile. Albastrul insotit de argintiu va ajuta inca o data in plus in toate initiativele personale.