Sagetator - Horoscop aprilie 2011

Sagetator - Horoscop aprilie 2011
TipHoroscop European
ZodieSagetator
Modificatacum 4 ani si 7 luni

Descriere

Intelect: Mercur tranziteaza zodia Berbecului in miscare retrograda, iar din 23 aprilie revine in miscare directa. In prima parte a intervalului capacitatea de comunicare va fi diminuata si ar fi bine sa actionati cu prudenta. In ultima parte a intervalului veti comunica mult, cu idei originale si indraznete si veti reusi sa va rezolvati toate problemele. Memoria si intuitia va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii ingenioase. Mintea va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este buna si aveti o deosebita putere de convingere. Aveti o perioada buna la nivel intelectual si ar fi bine sa o fructificati la maximum.
Sanatate: Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea unele probleme cu gatul sau cu urechile.
Profesie: La serviciu lucrurile merg destul de prost datorita prezentei lui Saturn in casa a 10-a, fapt care va blocheaza performantele profesionale. Ar fi bine sa fiti prudenti si sa aveti mare grija in relatia cu sefii.
Bani: La nivel financiar situatia se prezinta destul de ingrijorator. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 2-a indica o crestere a cheltuielilor. Va trebui sa actionati cu mare prudenta pentru a reusi sa va stabilizati situatia financiara.
Dragoste: Venus tranziteaza zodia Pestilor, iar din 22 aprilie va intra in Berbec ceea ce indica o perioada proasta in relatia cu partenerul, presarata cu destule certuri. Ar fi bine sa incercati sa va manifestati mai pasnic.