Balanta - Horoscop 2014

Balanta - Horoscop 2014
TipHoroscop European
ZodieBalanta
Modificatacum 11 luni si 3 saptamani

Descriere

Relatii: Libertatea in dragoste va reprezenta cuvintul de ordine in anul 2014. Va doriti atit de tare sa faceti lucrurile de capul dumneavoastra dar in acelasi timp sa-l angrenati in actiunile dumneavoastra si pe omul iubit. La un moment dat, oricit de frumoase si de bun-gust ar fi invitatiile pe care le faceti- constient, dar mai ales, inconstient- cel de linga dumneavoastra isi va da seama ca il manipulati.

Vizavi de modul in care va manifestati sentimentele poate ca ar fi timpul sa aveti mai multa initiativa si sa nu mai depindeti de sot. Tocmai din aceasta cauza- ritmurile si vitezele diferite - unii nativi vor ajunge la concluzia ca este mult mai buna despartirea. Prima luna a acestui an se anunta deosebit de dificila pentru familiile si mariajele in care dragostea s-a ofilit si chiar a murit de mult. Este o perioada de constientizari, buna pentru a va pune intrebari de genul: „care a fost motivul pentru care am stat impreuna cu acest om de citiva ani?’’. In urma acestei luni foarte reci, luna ianuarie, ar fi cazul sa iesiti o persoana mai matura afectiv si mai decisa in privinta a ce veti face in continuare.

Pentru nativii Balanta, o perioada proasta pentru a-si comunica starile si trairile a va fi cea situata intre 7 februarie si 1 martie. Daca veti depasi aceste probleme, va urma o perioada fasta, intre 6 martie si 5 aprilie. Atunci va puteti indragosti autentic de un nativ Varsator.

Intre 2 martie si 20 mai, Marte va retrograda in zodia dumneavoastra si aceasta perioada din an va fi tensionata. Nu aveti ce sa faceti si nu stiti incotro sa va indreptati. Ati vrea ceva anume dar... castanele sa fie scoase din foc cu miinile altuia....greu moment! Tocmai acum sotul se poate revolta si divortul va bate la usa cu putere. Va trebui sa-i explicati ca e dificil pentru un cuplu sa pastreze acelasi ritm evolutiv si sa incercati- daca doriti, evident- sa va pastrati casnicia sau relatia existenta. Intre 6 si 24 aprilie- pentru unii acest interval va incepe mai devreme- va fi o perioada foarte grea pentru toate cuplurile formate de nativi Balanta. Sa speram ca veti gasi pina la urma solutia potrivita si ca restul anului va fi mai linistit.

Cariera si Bani: In ce priveste cariera, anul 2014 sta sub semnul redobindirii demnitatii pastrind in acelasi timp un echilibru desavirsit, indiferent de situatie. Nu va mai luati dupa ce doresc oamenii de la dumneavoastra ci mai degraba incercati sa realizati ce doriti de la propria fiinta. In acest sens, anul acesta poate fi un an in care va schimbati radical , in toate domeniile vietii. Daca nu puteti sa duceti o slujba prea pretentioasa ar fi mai bine sa cautati ceva care vi se potriveste. Daca dimpotriva, lucrati undeva unde pretentiile sunt foarte mari, incercati sa va ridicati la inaltimea lor intr-un mod autentic si nu intr-un fel lipsit de personalitate. Din acest punct de vedere, perioada dintre inceputul anului si 6 martie va aduce multe probe. Ca sa le treceti cu bine, va trebui sa va perfectionati nivelul social continuu si sa fiti eficient si corect profesional, fara a uita nici-o clipa de propria fiinta.
La serviciu, mai concret vorbind, va fi mai greu intre 19 februarie si 8 aprilie cind pot apare comportamente si reactii foarte ciudate din partea colegilor, mediul de lucru nefiindu-va deloc pe plac. Daca v-ati invatat lectiile, perioada dintre 22 iunie si 13 august va fi una de virf pentru cariera dumneavoastra, putindu-se inregistra salturi spectaculoase sau consolidari. Daca nu, intre 7 si 18 iunie sunt posibile mari si neplacute surprize.

In prima luna a anului situatia din familie va cere sa bagati serios mina in buzunar. Este posibil ca persoanele mai in virsta sa aibe nevoie de ingrijiri medicale. In rest, perioada din an cind vor apare cele mai mari cheltuieli va fi cuprinsa intre 21 aprilie si 8 mai dar si intre 30 mai si 24 iunie. Banii cistigati depind de initiativele personale dar si de capacitatea de a va asuma un ritm interior fara a va plictisi. Este bine sa studiati foarte bine oamenii inainte de a incepe afaceri impreuna pentru ca surprizele neplacute pindesc la colt. Perioada din an cind puteti lua cele mai nefericite decizii va fi situata intre 6 martie si 20 mai. Un interval foarte bun, in care puteti stabiliza ritmul de care vorbeam mai devreme va fi intre 27 iulie si 14 septembrie.

Familie si Copii: In privinta familiei, veti fi zodia cea mai muncita in acest an. Incepeti un capitol nou in relatia cu ei si aceasta usa deschisa poate avea si ea ispitele ei. Foarte multa lume s-a obisnuit sa invirta niste texte psihologice de genul „ Daca te doare, atunci incearca sa te detasezi. Ce e asa de complicat sa o faci?". Ceea ce nu realizeaza astfel de oameni este faptul ca detasarea fara dragoste si fara sensibilitate este lucrul cel mai usor de realizat. Nu-ti mai pasa si gata! In astfel de situatii veti fi pus in relatia cu familia din acest an, marele test fiind acela de a fi obiectiv, detasat dar fara a ramine rece si indiferent. Mai concret, luna ianuarie va fi greu de dus vizavi de tot ce am zis mai sus. Persoanele mai in virsta se pot imbolnavi si va fi nevoie sa fiti alaturi de ei zi si noapte. Perioada mai frumoasa va fi spre sfirsitul anului, dupa 11 decembrie. Un interval de timp in care veti comunica greu cu copii va fi intre 14 februarie si 1 martie. El va fi urmat de unul bun, situat intre 1 martie si 6 aprilie.

Sanatate si Fashion: Planeta Marte va sustine energetic in acest an si cu toate ca vor fi episoade neplacute in familie, in casnicie si la serviciu, in privinta sanatatii veti reusi sa le depasiti pe toate. Punctul cel mai vulnerabil il va constitui relatia cu familia, acolo unde posibila disparitie a unui parinte ii poate darima sufleteste pe unii. In acest sens, prima luna a anului va fi una de mari incercari. Fizic, intre 2 martie si 20 mai pot apare dureri de rinichi, cistite si iritatii ale intestinului gros. O alta perioada in care iarna isi va arata coltii, putind cauza dureri de picioare si chiar depresii de anotimp va fi cea dintre 19 februarie si 7 aprilie. Psihologic, cel mai greu va fi intre 16 august si 29 septembrie cind tot ce s-a petrecut in familie poate reveni chinuitor in mintea dumneavoastra. Este posibil ca unii sa fie nevoiti sa apeleze la psiholog.

Vestimentar, rosul va fi la putere aproape jumatate de an, fiind recomandat in nuante specifice fiecarui anotimp. El va prinde in special intre 1 ianuarie si 2 martie dar si intre 20 mai si 26 iulie. Culori calde, mai deschise se potrivesc cu vibratiile astrale intre 24 septembrie si 23 octombrie.