Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST
sagetator

sagetator

Aprilie 2011

Horoscop aprilie 2011 - SagetatorIntelect: Mercur tranziteaza zodia Berbecului in miscare retrograda, iar din 23 aprilie revine in miscare directa. In prima parte a intervalului capacitatea de comunicare va fi diminuata si ar fi bine sa actionati cu prudenta. In ultima parte a intervalului veti comunica mult, cu idei originale si indraznete si veti reusi sa va rezolvati toate problemele. Memoria si intuitia va vor functiona foarte bine si veti reusi sa gasiti solutii ingenioase. Mintea va functioneaza bine, capacitatea de comunicare este buna si aveti o deosebita putere de convingere. Aveti o perioada buna la nivel intelectual si ar fi bine sa o fructificati la maximum.

Sanatate Starea voastra de sanatate se prezinta destul de bine. Nu aveti probleme deosebite, dar trebuie sa fiti prudenti deoarece puteti avea unele probleme cu gatul sau cu urechile.

Profesie La serviciu lucrurile merg destul de prost datorita prezentei lui Saturn in casa a 10-a, fapt care va blocheaza performantele profesionale. Ar fi bine sa fiti prudenti si sa aveti mare grija in relatia cu sefii.

Bani La nivel financiar situatia se prezinta destul de ingrijorator. Tranzitul lui Pluto pe intervalul casei a 2-a indica o crestere a cheltuielilor. Va trebui sa actionati cu mare prudenta pentru a reusi sa va stabilizati situatia financiara.

Dragoste Venus tranziteaza zodia Pestilor, iar din 22 aprilie va intra in Berbec ceea ce indica o perioada proasta in relatia cu partenerul, presarata cu destule certuri. Ar fi bine sa incercati sa va manifestati mai pasnic.Comentarii


Postat de doina , 14 Aprilie 2011, 14:26

Multumesc,as dori daca se poate ... ptr. ca aveti o forma de expunere pe care o inteleg sa-mi spuneti daca apare vre-o schimbare de loc demunca a sotului meu si eu si el suntem sagetatori, dar foarte diferiti! datele sotului 08.12.1957 mizil acum locuim in bistrita

multumesc

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)