Route68 Summerfest 2014

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 10 ani si 8 luni
Vizualizari
608

Voteaza & Distribuie

Descriere

ROUTE68 SUMMERFEST 2014: UN FESTIVAL 100% ROMANESC!

25 & 26 IULIE 2014, GURASADA PARK, JUD. HUNEDOARA



In weekend-ul 25-26 iulie 2014, la Gurasada Park, in judetul Hunedoara, se va desfasura cea de-a patra editie a festivalului open-air de muzica si cultura urbana ROUTE68 SUMMERFEST.


Sub indemnul "Facem Fain!" si cu un line up 100% romanesc, ROUTE68 SUMMERFEST a devenit rapid un "must-attend" in materie de evenimente in regiunea de vest a tarii, reusind sa atraga un public de peste 7500 de persoane, de-a lungul celor trei editii de festival.


Revenind la formula de debut, "2 zile. 2 scene. Peste 20 de trupe!", Route68 Summerfest 2014 promite sa fie cea mai ambitioasa editie de pana acum. Din program nu vor lipsi activitatile favorite ale publicului, de la maratonul MTB de ciclism, la competitia Brand New Stage, adresata trupelor aflate la inceput de cariera, sau scena Urban Vision, unde mixurile electronice vor energiza audienta in segmentul after-hours.


La ROUTE68 SUMMERFEST vor tine capul de afis in aceasta vara CARGO, ZDOB SI ZDUB, VITA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, GOJIRA & PLANET H, CTC si ALTERNOSFERA, in vreme ce lineup-ul complet numara peste 30 de trupe si DJ.


Concursul MTB de ciclism ROUTE68 BIKE MARATHON revine in forta, in 26 iulie, cea de-a doua zi de festival si pune la bataie 68 de premii si doua trasee competitionale insumand in total 68 de kilometri. Se anunta astfel o competitie puternica in randul participantilor, peste 300 de sportivi amatori si profesionisti fiind asteptati la linia de start.


Complexul de aventuri, tree-climbing si ciclism Gurasada Park este situat de-a lungul arterei rutiere E68 (DN7), in judetul Hunedoara, la doar 30 km de municipiul Deva si la distante accesibile fata de cele mai importante centre urbane din vestul tarii: Timisoara, Arad, Hunedoara, Cluj, Sibiu sau Oradea.


In fiecare an, timp de un weekend, ROUTE68 SUMMERFEST devine capitala vestica a distractiei. Un "oras" de corturi si hamace, asezat racoros la umbra padurii si scaldat in valuri de bere, zambete si culoare.


Biletele se gasesc in reteaua MyTicket.ro, iabilet.ro si in magazinele Diverta din toata tara, dar si in cadrul organizatiilor studentesti StudPass si Best Timisoara.


WEB: http://www.route68.ro sau http://www.Facebook.com/Route68Summerfest