samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 11, 2012 Guguluf de portocale Ingrediente: 5 oua 150 g zahar 200 g unt continuare 2 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 13, 2012 Stelute cu migdale Ingrediente: 3 albusuri sare 300 g zahar pudra continuare 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15042 Raportează post Postat Noiembrie 13, 2012 Stelute cu migdale 300 g zahar pudra ... Ce amara-mi era gura!!! m-am indulcit cu stelutele ... le-am mancat pe toate Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 14, 2012 Fffffff bune, un pic e migaloasa treaba, dar merita facute. Au avut cel mai mare succes anul trecut de Craciun. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Biscuiti Linzer Ingrediente: 300g unt 150g zahar 2 galbenusuri continuare 3 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15042 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Biscuiti Linzer Prajitura preferata in copilarie si cu Ischler ca nu erau foarte grase/unsuroase si nici crema sa-mi vina rau nu era intre cele 2 foi, nu pot suferi cremesul ca ma sufoc de la zahar pudra si de la 10-15 cm de crema intre 2 foi subtiri, imi vine greata. Lizer faceam si cat tava de cuptor de mare si-mi placeau marginile lipite de tava ca dulceata arsa are ceva in ea ce-mi place :crazy: ... zmeura o culegeam noi pentru gem. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Foarte bune, usor de facut si ies multe la un pret bun :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6525 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Prajitura preferata in copilarie si cu Ischler ca nu erau foarte grase/unsuroase si nici crema sa-mi vina rau nu era intre cele 2 foi, nu pot suferi cremesul ca ma sufoc de la zahar pudra si de la 10-15 cm de crema intre 2 foi subtiri, imi vine greata. Lizer faceam si cat tava de cuptor de mare si-mi placeau marginile lipite de tava ca dulceata arsa are ceva in ea ce-mi place :crazy: ... zmeura o culegeam noi pentru gem. vaaiii.... dar cat de buna e crema de vanilie bine facuta...... nimic nu se compara cu un cremes aromat. chiar nimic Foarte bune, usor de facut si ies multe la un pret bun :) adevarat. iar cu cat gemul e mai bun, cu atat mai buni sunt biscuitii aia. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Si mie imi place cremesul cu o budinca buna de vanilie, facuta in casa desigur. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
K0ntr0VerSy 630 Raportează post Postat Noiembrie 18, 2012 Bai, dar de ce de sarbatori? Si de ce de iarna? Ia sa execute Samsara prajiturile respective la intalnirea din Octombrie. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri