sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Retea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   danutzaharescu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-November 05

Scris 15 March 2006 - 10:41 PM

Salutare! Am si eu o intrebare. Cum fac o retea intre 2 calc, unul avand internet. Ma intereseaza partea de soft.
0

#2 Utilizator offline   NeneaFrectie 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-March 06

Scris 21 March 2006 - 12:28 AM

Vezi postareadanutzaharescu, la Mar 16 2006, 12:41 AM, a spus:

Salutare! Am si eu o intrebare. Cum fac o retea intre 2 calc, unul avand internet. Ma intereseaza partea de soft.

Pai da si tu mai multe detalii.Ce windows ai pe amandoua?Vrei sa ai net pe amandoua?Ce parte de soft?
0

#3 Utilizator offline   berbecu' 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-March 06

Scris 21 March 2006 - 06:01 AM

Banuind ca foloseshti XP facem asha:
Calculatorul pe care ai netul shi cele doua placi de retzea il denumim calculatorul 1 iar pe cel pe care ei o placa de retzea shi pe care vrei sa ai net calculatorul 2. Bineintzeles driver-ele de placa de retzea instalate!!!
Ai nevoie de un cablu UTP crossover (tzi-l fac baietzii de la un magazin care repara inteligentza din aste cu tastatura :doh: ) shi care nu este scump (10 m cam 100 de mii).
Calculatorul 1 trebuie sa arate treaba asta: in My computer>my network places>view network connections ai asha LAN conected (asta-i placa in care itzi intra cablul de net) iar LAN 2 ( a network cable is unpluged, asta-i placa pe care o foloseshti pentru conexiunea cu celalalt calculator). Buuuuuun. Aici dai click dreapta pe LAN ( conectata !!)>properties>advanced> shi bifezi casutza "allow other users to connect through this computer's Internet connections". Buuuun !! Capisci pana amu' ???? :o: Acum click dreapta pe LAN 2, properties alegi Internet protocol (TCP/IP), click pe properties, shi faci asha: la IP scrii 192.168.0.1 iar la Subnet mask 255.255.255.0 Apeshi OK :doh:
Acum fugutza la celalalt calculator shi faci asha: My computer>my network places>view network connections click dreapta pe LAN ( asha itzi va aparea pe calculatorul 2) alegi properties> Internet protocol (TCP/IP), click pe properties shi scrii 192.168.0.2 (neaparat 2) shi Subnet mask 255.255.255.0. Gataaaaaaa !! Ar trebui sa mearga ! Daca nu merge, la compu' doi bifezi casutza cu " Obtain an IP adress automaticlly"
Bafta !! :cheer: shi sper ca nu te-am bagat in ceatza !! :crazy: :doh:

SA NU UITZI SA CONECTEZI CALCULATOARELE CU CABLUL ACELA DE CARE ITZI SPUNEAM !!! PRIN PLACA LIBERA DE PE CALCULATORUL 1 SHI IN PLACA DE PE CALCULATORUL 2 !!!!!!
Ma duc sa-mi pun cafea ca inca nu m-am trezit !!! :crazy:
0

#4 Utilizator offline   SeNz0r_b0y 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-October 07

Scris 15 October 2007 - 11:53 AM

Am incercat sa fac asa cum ai precizat mai sus :doh: am bagat ip : 192.168.0.1 si la comp 2 192.168.0.2 si dau "allow other users to connect through this computer's Internet connections" sh tot nu merge :doh: imi zice An error occured while internet Connection Sharing was being enabled. The dependency service or grup failed to start! de ce ? :roll: :o: Id`ul meu de mess este hymadalin daca vrea cineva sa ma ajute sa`mi dea add ! :doh: sunt din ploiesti!

Aceasta postare a fost editata de SeNz0r_b0y: 15 October 2007 - 11:54 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi youtube
informati, cine are youtube pls click aici :)
Fifix:)  6 1.862
Replici noi ajutor!
nu-mi merge internetul
karina74  4 5.012
Replici noi Retea peertopeer in casa day_dreamer  2 1.197
Replici noi Atasamente Securitate cu Seekmo
astia micii...
Anonymus Kline  3 3.430
Replici noi Internet prin sateli one way in zone izolate
poate cineva da relatii? unde e cel mai
vvasilovschi  1 4.771