Sari la conținut
Forum Roportal
aadrian10

hepatita din nastere

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna ziua

 

Sunt nou pe acest forum, insa ca si voi toti ma chinui cu acest virus.

 

Am descoperit ca am hepatita B la varsta de 9 ani ( acum am 26) cand aveam o stare continua de somnolenta insotita de varsaturi. Dupa un control al intregii familii am descoperit ca si mama si fratele meu ( care avea 2 ani atunci) aveau acest virus. Cel mai probabil este ca am luat de la nastere hepatita B.

Asadar de 17 ani ma chinui cu acest virus.

Spre norocul lui, fratele meu a scapat de acest virus( chiar saptamana trecuta i-am facut analize si i-au iesit negative). Mama a ajuns la seroconversie. Si eu ajunsesem la seroconversie insa de 2 ani si ceva s-a reactivat boala.

Astfel in data de 20.09.2011 avea o viremie de peste 1 miliard. Tot atunci, Fibromax-ul avea urmatoarele rezultate:

F0, A1-A2, S1-S2, N1 si H0. Transaminazele erau atunci: ALT: 15.5 si AST: 45.6. Mi-am facut dosarul de interferon si de la 01.06.2012 am inceput tratamentul. Un tratament care nu a avut efect deoarece acum am o viremie de 3 miliarde si ceva.

Am fost inclus intr-un studiu cu 720 de pacienti din intreaga lume. Incepand de astazi am inceput tratamentul cu Tenofovir (1 comprimat pe zi) si interferon (1 pe saptamana) rimp de 48 de saptamani. Inainte sa incep acest tratament mi-am facut si un fibroscan si rezultatul a iesit F1.

 

In toti acesti ani am trecut prin multe teste si tratamente dintre care cea mai grea mi s-a parut punctia hepatica (bine ca acum exista alte metode de diagnosticare a fibrozei). Acum aproximativ 10-12 ani am facut si interferonul clasic.

 

vreau sa va intreb ce cunostinte aveti despre acest Tenofovir. din ce am citit pe net este cel mai bun antiviral actual de pe piata

O sa va tin la curent cu evolutia tratamentului

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×