ce ai face daca ai ramine fara nici un ban ?
Scris 15 March 2006 - 12:43 AM
Sa presupunem ca un incident neprevazut te lasa la 1000 km (sau cel putin o frontiera de trecut) de casa fara nici un ban si fara acte. Cum ai reactiona? Crezi ca ti-ai putea stapini disperarea?
Scris 15 March 2006 - 07:22 AM
Victor Apostu, la Mar 15 2006, 12:43 AM, a spus:
Sa presupunem ca un incident neprevazut te lasa la 1000 km (sau cel putin o frontiera de trecut) de casa fara nici un ban si fara acte. Cum ai reactiona? Crezi ca ti-ai putea stapini disperarea?
Ce? Sa ma stapanesc? Urlu pana ma consum si apoi gandesc rational cum sa ies din impas
Scris 15 March 2006 - 09:43 AM
Cred ca mi-as aduna gandurile iar apoi as cauta sa dau un telefon la ambasada, sau pe acasa sa vad cum as putea sa ies din impas. Doar trebuie sa ies cumva, nu ?
Scris 15 March 2006 - 10:03 AM
care este cel mai rau lucru care s-ar putea intampla? In functie de raspunsul la intrebarea asta, o iau razna sau nu. De obicei sub stres, mintea functioneaza mai bine. acum sunt prea relaxata sa zic exact ce-as face..
Scris 15 March 2006 - 11:07 AM
Exista Western Union Transfer Money. Undeva in foaia de transfer pe care o completeaza cel care trimite banii se poate stipula daca cel care ridica banii trebuie sa prezinte un act de identitate sau nu. E la libera alegere.
Deci, as suna pe cineva si as ruga sa-mi trimita in tara in care ma aflu banii de care am nevoie fara sa bifeze casuta ce prevede prezentarea sau nu a unui act de identitate.
foarte important: Banii se pot ridica de oriunde (banca, c.e.c., posta) in baza unui cod numeric pe care trebuie sa-l stii si pe care ti-l va da cel care iti trimite banii chiar in secunda imediat urmatoare.
asa ca....nu e nevoie sa o iau razna, sa ma apuce pandaliile. Se rezolva
nimic nu e chiar atat de complicat cum pare la prima vedere. Suntem in era iinformatiei computerizate oameni buni! Nu va pierdeti cu firea. Detineti informatia...detineti controlul asupra voastra!
p.s. niciodata nu umblu cu foarte multi bani lichizi la mine. Am card, pe care normal ca il voi declara nul printr-un simplu telefon la banca
keep it cool!
foarte important: Banii se pot ridica de oriunde (banca, c.e.c., posta) in baza unui cod numeric pe care trebuie sa-l stii si pe care ti-l va da cel care iti trimite banii chiar in secunda imediat urmatoare.
asa ca....nu e nevoie sa o iau razna, sa ma apuce pandaliile. Se rezolva
p.s. niciodata nu umblu cu foarte multi bani lichizi la mine. Am card, pe care normal ca il voi declara nul printr-un simplu telefon la banca
keep it cool!
Scris 15 March 2006 - 11:51 AM
Marlboro, la Mar 15 2006, 08:42 AM, a spus:
de la ce telefon suni ca sa vorbesti cu taxa inversa daca nu mai ai telefonul, Frau ?

moaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaa ca sa vezi ce intrebare incuietoare. Daca stii sa legi doua vorbe politicoase si daca nu ti s-a intamplat "povestea" undeva prin centrul Saharei (sau, ma rog, la romanica
Si ca sa nu uit...poti suna cu taxa inversa de la orice oficiu postal prevazut cu telefoane publice.
uite asa ca un exemplu, chiar daca nu are prea mare legatura cu contextul,
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Victor Apostu | 66 | 14.766 |
|
viitorul suna...? | Ma'at | 82 | 13.397 |
|
Puterea mintii | peter bahuczki | 36 | 4.567 |