sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Aici gasiti numarul de telefon al lui Gigi Becali ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 14 March 2006 - 12:38 AM

... sau adresa de e-mail a lui Silviu Prigoana. Ori de ce nu, chiar declaratiile de dragoste ale lui Irinel catre viitoarea lui nepoata , pardon sotie (sic!) . Titlul acestui topic este cel care i-a atras pe multi sa il citeasca, sunt sigur de acest lucru. Este incredibil cum, intr-o Romanie ce se vrea pregatita de aderarea la UE se gasesc atat de multi romani care inca isi mai pun sperantele in "donatiile" acestor doi mari salvatori ai neamului , Becali & Prigoana . Aparitiile televizate ale acestora atrag ca un magnet zeci, sau poate chiar sute de mesaje, concepute simplist sau chiar inteligent, din partea telecersetorilor. "Suntem o familie de intelectuali, dorim sa cumparam o casa , mai avem nevoie de doar 20 000 de euro. Domnule Becali, va rog sa ne ajutati !" ; "sunt cel mai adevarat stelist din Romania, as dori numarul dvs de telefon domnule Becali, pentru a va cere un sprijin" ; "As dori sa lucrez toata viata pentru dumneavoastra domnule Prigoana, sunt bun la orice, ajutati-ma" ; " Am 3 copii bolnavi , va rog oferiti-mi o suma de bani, oricat de mica ar fi ea" - Si cate si mai cate ! Ma intrebam mai demult, in blogul personal, daca nu cumva romanii au devenit o natie de milogi. Daca nu cumva multi dintre noi si-au pierdut mandria de OM . Iar atitudinea multor romani in "fata" oamenilor cu averi considerabile ma face sa imi intaresc aceasta convingere.

Pe de alta parte, romanii cauta zilnic pe google acesti termeni : "numar telefon Gigi Becali" , "numar telefon/adresa e-mail Silviu Prigoana" . Este motivul pentru care si acest topic va fi vizualizat, foarte probabil , de multe ori .

De ce unii spera in asemenea ajutoare ? Sa fie oare nivelul saraciei atat de ridicat incat multi sa vada in acesti doi oameni singura sansa de salvare ? Cati dintre cei care trimit asemenea mesaje la tv au nevoie cu adevarat de sprijin sau sunt doar simpli impostori ? Si oare , am ajuns intr-adevar , sa fim o ... natie de milogi ?

Astept cu interes ideile si comentariile voastre pe marginea acestui subiect.
0

#2 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 14 March 2006 - 01:29 AM

Vezi postareaCatalin_Pop, la Mar 14 2006, 01:38 AM, a spus:

... sau adresa de e-mail a lui Silviu Prigoana. Ori de ce nu, chiar declaratiile de dragoste ale lui Irinel catre viitoarea lui nepoata , pardon sotie (sic!) . Titlul acestui topic este cel care i-a atras pe multi sa il citeasca, sunt sigur de acest lucru. Este incredibil cum, intr-o Romanie ce se vrea pregatita de aderarea la UE se gasesc atat de multi romani care inca isi mai pun sperantele in "donatiile" acestor doi mari salvatori ai neamului , Becali & Prigoana . Aparitiile televizate ale acestora atrag ca un magnet zeci, sau poate chiar sute de mesaje, concepute simplist sau chiar inteligent, din partea telecersetorilor. "Suntem o familie de intelectuali, dorim sa cumparam o casa , mai avem nevoie de doar 20 000 de euro. Domnule Becali, va rog sa ne ajutati !" ; "sunt cel mai adevarat stelist din Romania, as dori numarul dvs de telefon domnule Becali, pentru a va cere un sprijin" ; "As dori sa lucrez toata viata pentru dumneavoastra domnule Prigoana, sunt bun la orice, ajutati-ma" ; " Am 3 copii bolnavi , va rog oferiti-mi o suma de bani, oricat de mica ar fi ea" - Si cate si mai cate ! Ma intrebam mai demult, in blogul personal, daca nu cumva romanii au devenit o natie de milogi. Daca nu cumva multi dintre noi si-au pierdut mandria de OM . Iar atitudinea multor romani in "fata" oamenilor cu averi considerabile ma face sa imi intaresc aceasta convingere.

Pe de alta parte, romanii cauta zilnic pe google acesti termeni : "numar telefon Gigi Becali" , "numar telefon/adresa e-mail Silviu Prigoana" . Este motivul pentru care si acest topic va fi vizualizat, foarte probabil , de multe ori .

De ce unii spera in asemenea ajutoare ? Sa fie oare nivelul saraciei atat de ridicat incat multi sa vada in acesti doi oameni singura sansa de salvare ? Cati dintre cei care trimit asemenea mesaje la tv au nevoie cu adevarat de sprijin sau sunt doar simpli impostori ? Si oare , am ajuns intr-adevar , sa fim o ... natie de milogi ?

Astept cu interes ideile si comentariile voastre pe marginea acestui subiect.

Din pacate romānu' are o fire relativ pasivo-dramatica si inclinata nativ spre esec. Ma refer la grosul populatiei. Poate unii ar da cu mine de pamint ca spun, dar trebuie s-o spun: romānul este de o naivitate superba, este un om non agresiv la origine, moale si lasator ( asta nu inseamna ca nu-si bate nevasta sau copilul, pe cineva trebuie sa se descarce si el ca doar in fata sefului isi drege glasul si daca-l calca in picioare) si pe care doar norocul si conjunctura il ajuta sa adune ceva bani. Asta ajuta mult in promovarea coruptiei si a abuzurilor din partea celor situati deasupra din P.V.ierarhic. In viata lucrurile stau trist pentru romani pentru ca ei le vad trist. Mentalul are puterea unei lame diamantate. Gindurile tale te duc cu viteza luminii sau chiar mai repede spre situatia in care te afli. In general se poate spune ca omul este ceea ce crede ca este. Daca se crede cersetor- deja a devenit cersetor. Daca se crede sarac- deja este sarac, pentru ca gindeste ca un om sarac. Mentalitatea asta distructiva din pacate este adinc inradacinata, mostenita de la o generatie la alta, ajutata mult de mass media si de informatia subliminala livrata uneori chiar de cei care se ofera sa-i ajute pe cei ajunsi la nevoie. Desi nu pare, este cel mai greu lucru de schimbat la un om: MENTALITATEA. Daca as putea numi un defect principal la romāni, atunci as spune ca sint foarte lasatori. Milogeala si schelelaiturile vin doar ca consecinta a acestui fapt. Exemplu: sta in mizerie, are trei copii (!!!) nu are servici, un asfel de om daca-l cauti cu atentie n-are nici macar buletin, poate sosetele din picioare sint de anul trecut. Si inca ceva: sint oameni mult mai saraci care nu se agita in halul asta pe la televiziuni...gasesc ei o solutie...Toti trecem la un moment dat in viata prin faze dificile. Dar nu scriem lui Becali...
0

#3 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 14 March 2006 - 10:08 PM

mai degraba romanii cauta cu mult "interes" aceste date numai din simpla curiozitate. Sa fim seriosi, cu ce l-ar ajuta pe unul sarac numarul lui Adrian Nastase?ca oricum stie ca nu prea are sanse sa-i fie ascultata "ruga".
Spunea-i Catalin ca oamenii cauta zilnic pe google astfel de informatii...dar cine sunt acesti oameni?sunt cei peste care tehnologia si-a pus cuvantul..adica,persoane inculte. Ma refer ca pentru ei telefonul mobil a fost inventat doar pentru a se distra pe seama altora
Eu am intrat pe topic din curiozitate...si multi intra tot din acest motiv, dar sincer nu vad la ce m-ar putea ajuta!

Aceasta postare a fost editata de artemisadida: 14 March 2006 - 10:09 PM

0

#4 Utilizator offline   Doruletz 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-March 06

Scris 20 March 2006 - 11:50 AM

Si ce crezi tu ca am avea noi de discutat cu un monument de incultura ca nen'tu Gigi Becali????
Poate sa-l sune cei cu care a pascut oile pina in 1989 sau milogii care spera sa ia bani de la el.
Ala e o rusine pentru Romania.
Daca astfel de oameni conduc societatea romana de azi si ne arunca ostentativ cu banii lor in fatza ce sa ne mai miram ca a ajuns tzara aia in halul in care e???
De mirare ar fi cum a fost posibil ca o buna parte din venitul national sa ajunga pe mina la oameni de acest gen??
Nu ne-om vinde noi tzara dar uite ca au luat-o altzii degeaba........
Halal!

Aceasta postare a fost editata de Doruletz: 20 March 2006 - 11:55 AM

0

#5 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 20 March 2006 - 12:06 PM

Vezi postareaDoruletz, la Mar 20 2006, 11:50 AM, a spus:

Si ce crezi tu ca am avea noi de discutat cu un monument de incultura ca nen'tu Gigi Becali????
Poate sa-l sune cei cu care a pascut oile pina in 1989 sau milogii care spera sa ia bani de la el.
Ala e o rusine pentru Romania.
Daca astfel de oameni conduc societatea romana de azi si ne arunca ostentativ cu banii lor in fatza ce sa ne mai miram ca a ajuns tzara aia in halul in care e???
De mirare ar fi cum a fost posibil ca o buna parte din venitul national sa ajunga pe mina la oameni de acest gen??
Nu ne-om vinde noi tzara dar uite ca au luat-o altzii degeaba........
Halal!

Te pot contrazice?
E intr-adevar un monument de incultura, dar macar a facut ceva pt romani cu banii furati, ar trebui sa le urmeze exemplul si alti "furaciosi"
0

#6 Utilizator offline   Doruletz 

• Boboc
  • Pip

Scris 20 March 2006 - 01:03 PM

Vezi postareamirelut, la Mar 20 2006, 05:06 AM, a spus:

Te pot contrazice?
E intr-adevar un monument de incultura, dar macar a facut ceva pt romani cu banii furati, ar trebui sa le urmeze exemplul si alti "furaciosi"

Mirelut, ai mare dreptate. A făcut multe pentru destulă lume. Păcat este īnsă ca o naţie īntreagă a ajuns la mīna unora ca el. Săracă ţară bogată...........
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 20 March 2006 - 08:33 PM

Da de unde, nu a facut nimic, ca desi are bani, tot incultul incultilor va ramane. :doh:
0

#8 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 20 March 2006 - 10:42 PM

da,si cine suntem noi sa'l judecam,bine ca cu toata incultura lui a avut destula minte,sa ajunga unde este acum!!!
asa..incultura,as vrea si eu :doh:
0

#9 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 20 March 2006 - 10:47 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Mar 20 2006, 08:33 PM, a spus:

Da de unde, nu a facut nimic, ca desi are bani, tot incultul incultilor va ramane. :doh:

A facut sute de locuinte sinistratilor la noi in Vrancea :crazy:
0

#10 Utilizator offline   Doruletz 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 March 2006 - 07:33 AM

Vezi postareaAndradada, la Mar 20 2006, 03:42 PM, a spus:

da,si cine suntem noi sa'l judecam,bine ca cu toata incultura lui a avut destula minte,sa ajunga unde este acum!!!
asa..incultura,as vrea si eu :doh:

Andradada, ideea era ca a ajuns tzara aia sa fie condusa numai de oameni de genul lui Becali, care au singurul merit ca au avut de la bun inceput obrazul gros, buzunarul larg si crazy glue pe degete. Adica au furat pe rupte ce, cit si de unde au putut.
Acum vin si se dau mari cu banii, masinile si figurile lor, dar nu sunt siguri ce face apa la 100 de grade Celsius desi parca isi amintesc vag din scoala generala ca la 90 de grade ar face unghi drept.
Faptul ca au dat sau nu din ce au furat si la cei sarmani e o problema de optica, discurs electoral si populism. foarte discutabil si total neconcludent.
Poti sa construiesti o mie de biserici daca ai bani, dar pacatele nu ti se streg doar ptr acest "merit".
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Mingea e la UE. Cum o recuperam? pegassus  0 3.504
Topic inchis Chestionar:    Cine sunt mai tari - femeile sau barbatii? tahionic  188 25.270
Topic inchis Atasamente Adio, Roportal!
Tragem k0rtina si apoi privim prin crapatura
K0ntr0VerSy  120 12.941
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Sinuciderea
Va ganditi sa va puneti capat zilelor?
White_flag  179 9.066
Topic inchis Cum ne vom impaca cu viitorul?
Vom ajunge niste neadaptati ai timpurilor ce vor urma?
maybe  1 4.377