spider, la Mar 13 2006, 10:00 AM, a spus:
pai poate or fi ei cunoscuti doar in mediile cu pricina, iar cei implicati sunt prea terorizati si infricosati pentru a vorbi. Abia cand se rasufla chestiunea si afla "organele in drept" devin cunoscuti si de altii mai normali, asa ca noi, si nu numai de "lumea interlopa"

Din pacate, spider, de multe ori, oamenii de rand sunt primii care "afla", daca pot sa zic asa, in the hard way, de aceste scursuri... pana si cele mai mici afaceri aflate in "teritoriul" (cat urasc termenii acestia !

) bandelor trebuie sa plateasca taxa de protectie... le e frica sa spuna politiei, tocmai pentru ineficienta masurilor luate de ei, platesc si... viata merge mai departe!
Doar cand ma uit la majoritatea "camatarilor" si a tot felul de analfabeti ajunsi milionari in dolari imi imaginez cum si-au facut averile pe spatele bietilor oameni de buna credinta!
Sti, toata lumea (incluzandu-ma si pe mine) ne plangem de Base, dar, daca ne uitam pe cati i-a dat pe mana justitiei, totusi... macar i-a oprit pe cativa care duceau o viata de regi sub tot felul de guvernari, care-i protejau, fireste...
Cum de au putut trece chiar asa pe sub ochii tuturor, fara nici macar bunul simt de a-i intreba de sanatate ?
Mdea... bunul simt... si eu rad de ce scriu... a cauta asa ceva la politicieni e ca si cum ai incerca sa dai de apa prin Sahara...
Tocmai de-aia imi suna urat cuvantul asta "cunoscut"... ca si cum defileaza 15 ani de zile prin fata noastra, fac legea peste tot si asta este motivata prin "lipsa de probe" !!! Iar cand vreunul este prins, lumea sare cu gura pe fortele speciale ca le-au strans prea tare catusele la maini sau nu i-au tratat conform prevederilor respectarii drepturilor omului...