sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Expresia "cunoscut cap al lumii interlope" Cat poate sa sune de prost... voi ce ziceti ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 04

Scris 13 March 2006 - 04:08 PM

Auzim de sute de ori aceste expresii: "cunoscut cap al lumii interlope", "cunoscutele bande rivale ale lumii interlope",etc.
Cat poate sa sune de tampa expresia, folosita chiar si de catre sefii politiei romane... pai daca-s cunoscuti (cateodata se specifica perioade de ani de zile), nu e normal sa ne intrebam de ce ii lasa sa omoare, sa terorizeze, sa ceara taxe de protectie s.a.m.d. ?
Dupa aia se mira de ce sunt pe ultimele locuri in increderea populatiei in aceste structuri...
Dovezi, dovezi... stiu, se bate moneda pe asta... dar eu nu cred ca e chiar asa de greu de dovedit, problema lor e de cine se pot descotorosi, cine nu mai reprezinta interes, altceva ce putem crede ? :spiteful:
0

#2 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 12-June 04

Scris 13 March 2006 - 05:00 PM

pai poate or fi ei cunoscuti doar in mediile cu pricina, iar cei implicati sunt prea terorizati si infricosati pentru a vorbi. Abia cand se rasufla chestiunea si afla "organele in drept" devin cunoscuti si de altii mai normali, asa ca noi, si nu numai de "lumea interlopa" :spiteful:
0

#3 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 13 March 2006 - 05:52 PM

Vezi postareaspider, la Mar 13 2006, 05:00 PM, a spus:

pai poate or fi ei cunoscuti doar in mediile cu pricina, iar cei implicati sunt prea terorizati si infricosati pentru a vorbi. Abia cand se rasufla chestiunea si afla "organele in drept" devin cunoscuti si de altii mai normali, asa ca noi, si nu numai de "lumea interlopa" :crazy:

Evident, politia stie de ei dar nu spune nimic populatie ca sa ii puna la zidul rusinii. :yahoo: :spiteful: Oare politistii or fi cumva printre cei terorizati si infricosati?
0

#4 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 13 March 2006 - 09:11 PM

Vezi postareaspider, la Mar 13 2006, 10:00 AM, a spus:

pai poate or fi ei cunoscuti doar in mediile cu pricina, iar cei implicati sunt prea terorizati si infricosati pentru a vorbi. Abia cand se rasufla chestiunea si afla "organele in drept" devin cunoscuti si de altii mai normali, asa ca noi, si nu numai de "lumea interlopa" :crazy:

Din pacate, spider, de multe ori, oamenii de rand sunt primii care "afla", daca pot sa zic asa, in the hard way, de aceste scursuri... pana si cele mai mici afaceri aflate in "teritoriul" (cat urasc termenii acestia ! :o: ) bandelor trebuie sa plateasca taxa de protectie... le e frica sa spuna politiei, tocmai pentru ineficienta masurilor luate de ei, platesc si... viata merge mai departe!
Doar cand ma uit la majoritatea "camatarilor" si a tot felul de analfabeti ajunsi milionari in dolari imi imaginez cum si-au facut averile pe spatele bietilor oameni de buna credinta!
Sti, toata lumea (incluzandu-ma si pe mine) ne plangem de Base, dar, daca ne uitam pe cati i-a dat pe mana justitiei, totusi... macar i-a oprit pe cativa care duceau o viata de regi sub tot felul de guvernari, care-i protejau, fireste...
Cum de au putut trece chiar asa pe sub ochii tuturor, fara nici macar bunul simt de a-i intreba de sanatate ?
Mdea... bunul simt... si eu rad de ce scriu... a cauta asa ceva la politicieni e ca si cum ai incerca sa dai de apa prin Sahara... :yahoo:
Tocmai de-aia imi suna urat cuvantul asta "cunoscut"... ca si cum defileaza 15 ani de zile prin fata noastra, fac legea peste tot si asta este motivata prin "lipsa de probe" !!! Iar cand vreunul este prins, lumea sare cu gura pe fortele speciale ca le-au strans prea tare catusele la maini sau nu i-au tratat conform prevederilor respectarii drepturilor omului... :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 March 2006 - 09:20 PM

Vezi postareaDORO, la Mar 13 2006, 06:11 PM, a spus:

Din pacate, spider, de multe ori, oamenii de rand sunt primii care "afla", daca pot sa zic asa, in the hard way, de aceste scursuri...

pai tot la ei, la oamenii de rand, ma referisem si eu cand am scris "cei implicati si...terorizati" :spiteful: iar noi ceilalti suntem cei din afara problemei cu care se confrunta ei.
sorry daca am creat confuzie.
0

#6 Utilizator offline   DORO 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 13 March 2006 - 09:36 PM

Vezi postareaspider, la Mar 13 2006, 02:20 PM, a spus:

pai tot la ei, la oamenii de rand, ma referisem si eu cand am scris "cei implicati si...terorizati" :yahoo: iar noi ceilalti suntem cei din afara problemei cu care se confrunta ei.
sorry daca am creat confuzie.

Nu, spider, te-am inteles perfect si nu te-am citat ca sa te contrazic, doar completam unele idei...
Scuze, greseala a fost a mea... :spiteful:
0

#7 Utilizator offline   spider 

• super marmota ;)))
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 March 2006 - 09:43 PM

nu e nevoie sa-ti ceri scuze eu te-am inteles gresit. Trebuia sa citesc mai cu atentie ce ai scris :spiteful:
dar chiar asa expresia "cunoscut cap al lumii interlope" cu care ne bombardeaza presa in cele din urma este pe cat se poate de tampita. Ai dreptate.

Citeaza

Cum de au putut trece chiar asa pe sub ochii tuturor, fara nici macar bunul simt de a-i intreba de sanatate ?
s-au tinut de mana :yahoo:
0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 14 March 2006 - 07:34 AM

Vezi postareadan-marius, la Mar 13 2006, 05:52 PM, a spus:

Evident, politia stie de ei dar nu spune nimic populatie ca sa ii puna la zidul rusinii. :yahoo: :spiteful: Oare politistii or fi cumva printre cei terorizati si infricosati?

Nu prea cred ca politistii sunt printre cei terorizati si infricosati...ai vazut prea multe filme americane. :crazy:
0

#9 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 14 March 2006 - 09:59 AM

constat ca cititi cu asiduitate presa de la romānica...
eu nu prea am īntālnit aceasta expresie...mai degraba "mafia rusa" si "hotii de buzunare din balcani"...asta ca sa nu se precizeze prea clar de cine e vorba
0

#10 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 14 March 2006 - 10:27 AM

Vezi postareaheidy_2006, la Mar 14 2006, 07:34 AM, a spus:

Nu prea cred ca politistii sunt printre cei terorizati si infricosati...ai vazut prea multe filme americane. :spiteful:

Oare?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari