O intrebare ...
Scris 16 September 2004 - 04:41 PM
...la care vreau sa aud ceva raspunsuri
Pentru fete
pe strada doi baieti admira o fata "oauuuu, ce buna eeeeee :!: :!: :!: ", fata aude.
intrebarea - ce gandeste fata :?:
Pentru baieti
pe strada doua fete admira un baiat " oauuuuu, ce frumos eeeeeee :!: :!: :!: ", baiatu aude.
intrebare - ce gandeste baiatu :?:
Pentru fete
pe strada doi baieti admira o fata "oauuuu, ce buna eeeeee :!: :!: :!: ", fata aude.
Pentru baieti
pe strada doua fete admira un baiat " oauuuuu, ce frumos eeeeeee :!: :!: :!: ", baiatu aude.
Scris 16 September 2004 - 04:51 PM
Citeaza
Pentru fete
Pentru fete
eu personal.....badarani, inculti,oameni fara caracter. cahhh...
DE CE?...pai pentru ca un barbat care se respecta nu ar deschide gura sa faca asemenea remarci de prost gust. Si cu superlative de acest gen la adresa mea (nu ca m-as crede frumoasa acum,) nu m-as simti "admirata"
Scris 16 September 2004 - 04:54 PM
... si daca in locul lui "oauuuu, ce buna eeeeee :!: :!: :!: " ai auzi "oauuuu, ce frumoasa eeeeeee :!: :!: :!: "...
Scris 16 September 2004 - 04:55 PM
Citeaza
... si daca in locul lui "oauuuu, ce buna eeeeee :!: :!: :!: " ai auzi "oauuuu ce frumoasa eeeeeee :!: :!: :!: "...
tot rece m-ar lasa. Probabil ca nu ai inteles mesajul meu :dee eu personal nu incurajez un astfel de comportament si imi displace total.
Scris 16 September 2004 - 04:58 PM
Citeaza
Pentru baieti
Pentru baieti
Copile prostute ! :
Scris 17 September 2004 - 01:10 AM
m-as duce la ele: lasati baza si dati numerele de telefon :dee
daca as fi in locul fetei i-as ignora pe ei, dar nu si mesajul
eu zic ca se va vedea o oaresce schimbare in mers (mai saltat, pieptul in afara, barbia sus = incredere)
daca as fi in locul fetei i-as ignora pe ei, dar nu si mesajul
Scris 26 September 2004 - 07:24 AM
eu intodeauna am facut o gafa in situatii din astea..probabil lipsa de experienta :winca:
Scris 26 September 2004 - 07:53 AM
Cum adica, dandor? :winca:
Pe pisica neagra nu o lauda nimeni pe strada, ca toti cred ca le aduce numai ghinion. Ba toti se dau un pas in spate si spun ca e NEAGRA
Pe pisica neagra nu o lauda nimeni pe strada, ca toti cred ca le aduce numai ghinion. Ba toti se dau un pas in spate si spun ca e NEAGRA
Scris 26 September 2004 - 11:48 AM
Citeaza
Pisica neagra este remarcata si respectata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Topic de dormit
pentru somnorosi, lenesi si alti dormitori |
Sei Shonagon | 202 | 19.978 |
|
dilica
idei nastrusnice |
ellla | 0 | 3.034 |