cati dintre voi se simt norocosi? cat e munca si cat noroc?
Scris 16 September 2004 - 04:06 PM
Auzim intruna exclamatii de genul: "Ce noroc ai avut!" sau... vorba aia..."prost sa fii noroc sa ai" Va considerati norocosi sau sunteti de parere ca tot ce ati realizat e munca suta la suta?
Scris 16 September 2004 - 06:59 PM
In viata este nevoie si de noroc.
Cred ca munca este importanta in proportie de 90% dar restul de 10% depinde de sansa fiecaruia.
Cred ca munca este importanta in proportie de 90% dar restul de 10% depinde de sansa fiecaruia.
Scris 06 November 2004 - 12:44 PM
Subscriu si eu la cele spuse de ''inginerul sef'';NOROCUL SI-la FACE OMUL CU MANA LUI,asta daca nu-i lenes!
Scris 06 November 2004 - 12:49 PM
Daca nu depui efort nu realizezi nimic.Nu e bine in viata sa te bazezi doar pe noroc pentru ca poti pierde.Succesul sta in munca,talent si o doza mica de noroc:))
Scris 07 November 2004 - 05:47 PM
pana la urma, daca esti om bun, norocul vine de la sine! daca te strofoci: "eu trebuie sa am noroc, trebuie!", sau mai rau: "lasa ca eu am noroc! ma ocolesc necazurile!" atunci normal ca nu-la ai (de fapt). lasa-la sa vina de la sine, sau mai bine fa tu totul bine, ca sa nu mai ai nevoie de noroc!!!
Scris 17 November 2004 - 10:07 PM
Munca conteaza,dar si sansa de a fi la locul potrivit in momentul potrivit,ocazii se ivesc,trebuie doar sa fii pe faza.
Scris 18 November 2004 - 06:03 PM
sa fii pe faza si sa stii sa actionezi corect, ca de nu... totul se duce pe apa sambetei! :?
Scris 18 November 2004 - 06:31 PM
Depinde,in ultima perioada am inceput sa ma indoiesc de actiunile corecte...
Scris 14 September 2005 - 09:05 PM
nu stiu cat de norocoasa sunt ... adevarul e ca sunt cam lenesa si cam lejera uneori ... sper si eu ca altii sa am noroc si sa pot sa ma zbat sa reusesc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cine credeti ca o sa catige concursul Roportal? Merita sa-l castige? Poate fi un lider in concurs? Poate forma o echipa?(topic pentru concurs) | New Task | 43 | 6.846 |
|
Bărbatul de azi si complexele sale | spider | 9 | 8.377 |
|
|
Guest325 | 107 | 4.389 |
|
Sex online | roportal | 14 | 26.539 |
|
Tentativa de frauda electronica! | Alethia | 1 | 3.331 |
Contact
Facebook
Twitter