sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Pentru fete! un mic sfat, va rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MissEla 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 12 March 2006 - 12:37 AM

:spiteful: Am neoie de ajutor! Poate cineva sa-mi spuna niste creme pentru pielea iritanta si sensibila 100% naturale? Am incercat tot felul de creme si nimic! Rezultat-0.... :yahoo: Asa ca va rog fetelor, daca stiti niste masti sau ceva de genul asta din plante, fructe, legume etc.(tot ce e natural) care ajuta postati in acest topic :blink:
0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 12 March 2006 - 01:28 AM

Vezi postareaMissEla, la Mar 12 2006, 12:37 AM, a spus:

:spiteful: Am neoie de ajutor! Poate cineva sa-mi spuna niste creme pentru pielea iritanta si sensibila 100% naturale? Am incercat tot felul de creme si nimic! Rezultat-0.... :doh: Asa ca va rog fetelor, daca stiti niste masti sau ceva de genul asta din plante, fructe, legume etc.(tot ce e natural) care ajuta postati in acest topic :blink:

Ce fel de masti? Pentru fata sau cum? :yahoo:
0

#3 Utilizator offline   MissEla 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 06

Scris 12 March 2006 - 07:28 PM

Vezi postareaheidy_2006, la Mar 12 2006, 01:28 AM, a spus:

Ce fel de masti? Pentru fata sau cum? :blink:

:spiteful: Da, pentru fata!
0

#4 Utilizator offline   madalina _ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 13 March 2006 - 09:35 AM

Buna Ela!
Pielea iritata si sensibila care nu vrea sa primeasca nimic este o mare problema. Tratarea unui astfel de neajuns ar trebui sa o faci sub indrumarea unui medic dermatolog sau a unei alei persoane avizate pentru ca cele mai multe "incercari" mai mult iti dauneaza.
Iti dau un link la un forum unde se discuta despre tratamentele dermatologice natruriste pentru ten, mie mi s-au parut interesante discutiile de acolo.
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=22726&forum=3&62
0

#5 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 14 March 2006 - 07:43 AM

Sau poti incerca de asemenea masti naturale, din fructe si legume. Castravete pentru calmarea pielii, zeama de lamaie pentru reducerea cosurilor, miere pentru catifelare, samd. Cauta pe net despre proprietatile terapeutice ale plantelor. Sigur vei gasi ceea ce cauti. :spiteful:
0

#6 Utilizator offline   Lavinia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-October 04

Scris 18 March 2006 - 03:22 PM

Vezi postareaMissEla, la Mar 12 2006, 12:37 AM, a spus:

:spiteful: Am neoie de ajutor! Poate cineva sa-mi spuna niste creme pentru pielea iritanta si sensibila 100% naturale? Am incercat tot felul de creme si nimic! Rezultat-0.... :cheer: Asa ca va rog fetelor, daca stiti niste masti sau ceva de genul asta din plante, fructe, legume etc.(tot ce e natural) care ajuta postati in acest topic :o:

Ceau,

Si eu am perioade cand tenul meu este foarte sensibil, alteori cand nu mai imi apar nici cosuri, nici puncte negre, nici roseata; nu stiu ce sa zic. Madalina are dreptate: trebuie sa consulti parerea unui specialit. Mie cosmeticiana mi-a recomandat sa folosesc produse de la Avene pentru piele intoleranta (demachiant si crema de fata). Intr-adevar nu sunt naturiste, dar m-au ajutat, pentru ca am ajuns la un moment dat sa imi fie frica sa ma dau cu crema, pentru ca imi apareau tot mai multe cosulete, niste puncte rosii mici, dar multe, pe frunte.
Despre produse naturiste, sunt cele de la Lush. Dar trebuie sa ti le recomande cineva. Nu ma simt in masura, ca se poate sa nu ti se potriveasca.
0

#7 Utilizator offline   madalina _ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 18 March 2006 - 09:51 PM

Da Lavinia, am dreptate, am patit-o pe pielea mea doar!
Subscriu si eu la produsele Avene, cam scumpute dar sunt bune. Gama pentru ten intolerant nu contine conservanti, parfum sau coloranti, Ela ar putea sa incerce fara frica dar oricum e mai bine sa o vada intai un medic. Va doresc numai bine si sa aveti o fatza frumoasa si linistita!
0

#8 Utilizator offline   iri 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-March 06

Scris 31 March 2006 - 07:10 PM

Buna!

Sfatul meu este sa consulti o cosmeticiana pentru astfel de probleme cu pielea sensibila. Se fac tot felul de tratamente pentru pielea sensibila! Se fac tot felul de tratamente naturiste...masaje...etc

Va pup
0

#9 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 01 April 2006 - 06:19 PM

Fii atenta..pentru iritatii foloseste crema cu ihtiol. O gasesti usor la farmacii si nu e scumpa. Este cu derivati din petrol...miroase naspa dar are un efect marfa. Deasemeni poti incerca o crema cu extract de rasina dar nu cred ca o gasesti. Mie mi-a dat-o o prietena de-a mamei care cunostea o farmacista. Daca esti de prin Cta ti-o dau cu cea mai mare placere
0

#10 Utilizator offline   madalina _ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 01 April 2006 - 06:49 PM

Vezi postareaPtia, la Apr 1 2006, 07:19 PM, a spus:

.... Deasemeni poti incerca o crema cu extract de rasina dar nu cred ca o gasesti. Mie mi-a dat-o o prietena de-a mamei care cunostea o farmacista. Daca esti de prin Cta ti-o dau cu cea mai mare placere

Ptia, poti sa dai mai multe detalii? e o crema preparata de farmacista sau cum? de ce sa nu o gasim?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Foliculita de epilare - HELP ME! Yrn  3 13.530
Topic inchis celulita -ce sa facem sa scapam de ea Juli  2 4.491
Poll (No New) Chestionar:    Rimelul rezistent la apa ori cel care se spala usor??? fire  19 13.895
Replici noi Cremele antirid,
dupa varsta de 25 de ani
The Unknown  4 22.406
Replici noi cosmeticele soraya acum in romania! adelar  0 1.503