Remember! muzica celor care nu mai sunt printr noi!
Scris 10 March 2006 - 11:35 PM
m-am gandit sa fac un nou topic..in acest topic ne vom aminti de toti artistii care numai sunt printre noi..actori,cantareti,dansatori,poeti,pictori,sportivi etc..haideti sa scriem numele a caror arta ne-a inspirat,ne-am iubit pe arta lor,am plans,am ras..oferitii ptr toti o floare..aceasta floare e pentru laura stoica
Scris 11 March 2006 - 12:17 AM
Buna idee si salut initiativa ta.
La acelasi lucru ma gandeam si eu, numai ca nu in faza de "topic". Un alt fel de proiect.
Cred ca ar trebui sa alegem un om care la un moment dat ne-a influentat existenta mai mult sau mai putin si sa postam cateva cuvinte. Dar nu in genul de copy/paste de pe un alt site.
Nu stiu daca pot alege un singur om. Primul care mi-a venit in minte a fost Dan Spataru. In prima dimineata a acestui an m-a trezit "Magistrala albastra". O sa spuneti ca e o melodie comunista. Nu conteaza. Eu am crescut cu aceasta melodie, dar numai datorita tatalui si bunicilor mei. Ei ascultau acest gen de muzica si m-au influentat si pe mine. Dan Spataru si Mirabela Dauer imi vor aduce mereu aminte de copilaria mea.
Cu parere de rau si cu un gust amar va spun ca am amici, de varsta mea, care habar nu au cine a fost Dan Spataru.
P.S. Daca mi se permite, voi propune sa ne amintim aici si de cei care sunt in viata. Sa terminam sa ii pretuim numai dupa ce acestia mor.
La acelasi lucru ma gandeam si eu, numai ca nu in faza de "topic". Un alt fel de proiect.
Cred ca ar trebui sa alegem un om care la un moment dat ne-a influentat existenta mai mult sau mai putin si sa postam cateva cuvinte. Dar nu in genul de copy/paste de pe un alt site.
Nu stiu daca pot alege un singur om. Primul care mi-a venit in minte a fost Dan Spataru. In prima dimineata a acestui an m-a trezit "Magistrala albastra". O sa spuneti ca e o melodie comunista. Nu conteaza. Eu am crescut cu aceasta melodie, dar numai datorita tatalui si bunicilor mei. Ei ascultau acest gen de muzica si m-au influentat si pe mine. Dan Spataru si Mirabela Dauer imi vor aduce mereu aminte de copilaria mea.
Cu parere de rau si cu un gust amar va spun ca am amici, de varsta mea, care habar nu au cine a fost Dan Spataru.
P.S. Daca mi se permite, voi propune sa ne amintim aici si de cei care sunt in viata. Sa terminam sa ii pretuim numai dupa ce acestia mor.
Scris 18 April 2006 - 01:30 PM
LAURA STOICA...
Mare pierdere pentru muzica romaneasca...Mare pacat k ne aducem aminte de ea abia acum...Ashtia suntem...
In zilele in kre a fost mediatizata moartea ei nu am putut sa-mi scot din cap versurile astea : "Vreau sa am steaua mea...vreau sa ajung la ea...Fiind ca eu...n-am atins nici o stea"
Cu tot respectul...Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
Cu tot respectul...Dumnezeu sa o odihneasca in pace...
Scris 20 April 2006 - 08:33 AM
Melodii din Bucurestiul de odinioara....Cu gandul asta am intrat la muzica ... si dau peste Remember!
Scris 24 April 2007 - 08:33 PM
gil dobrica
dan spataru
romica puceanu
.........vremea trece ca un fum
dan spataru
romica puceanu
.........vremea trece ca un fum
Scris 24 April 2007 - 08:44 PM
Bon Scott - Rock In Peace!!
Cliff Burton - a great bassist!! Rock In Peace , too!!!
Cei trei Ramones - Dee Dee , Johnny şi Joey...
Cliff Burton - a great bassist!! Rock In Peace , too!!!
Cei trei Ramones - Dee Dee , Johnny şi Joey...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Instrumentistii clasici
pareri |
dark_pearl | 7 | 4.791 |
|
Muzică de tip vechi.....
topic combinat |
«Nsl» | 69 | 5.534 |