sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum sa imi recapat increderea in el? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 29 March 2006 - 09:05 PM

Nu simteam nevoia sa invat asta, dar momentan sunt in plin proces de invatare pt ca vad pur si simplu vad cum ne merge tot mai rau si imi dau seama unde o sa se ajunga in curand...11luni :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de Ptia: 29 March 2006 - 09:06 PM

0

#32 Utilizator offline   Pti 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 30 March 2006 - 10:31 AM

:doh: :crazy: :) :nea:

Aceasta postare a fost editata de Pti: 30 March 2006 - 11:30 AM

0

#33 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 30 March 2006 - 11:22 AM

Vezi postareaPtia, la Mar 30 2006, 12:35 AM, a spus:

Nu simteam nevoia sa invat asta, dar momentan sunt in plin proces de invatare pt ca vad pur si simplu vad cum ne merge tot mai rau si imi dau seama unde o sa se ajunga in curand...11luni :crazy:

Hellooo..curaj si fruntea sus. Nu stiu ce s-a scris pana acum ..dar sterge lacrimile si zambeste .
0

#34 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 30 March 2006 - 12:06 PM

E o chestiune de respect. Se pare ca nu prea il intereseaza parerea ta si conduce de unul singur aceasta relatie. Trebuie sa fii prudenta cu astfel de indivizi...
0

#35 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 30 March 2006 - 09:09 PM

Vezi postareaPti, la Mar 30 2006, 11:31 AM, a spus:

:) :crazy: :) :doh:

Alex esti culmea..of.. :nea: eu chiar discutam serios aici si ceream pareri.

Vezi postareathunami, la Mar 30 2006, 01:06 PM, a spus:

E o chestiune de respect. Se pare ca nu prea il intereseaza parerea ta si conduce de unul singur aceasta relatie. Trebuie sa fii prudenta cu astfel de indivizi...

M-am gandit la asta dar nu stiu ce sa spun...la noi nu prea e vorba de unul dintre noi care sa conduca relatia...sau nu imi dau eu seama... Nu stiu... :o:
0

#36 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 31 March 2006 - 12:36 PM

Vezi postareaPtia, la Mar 30 2006, 10:09 PM, a spus:

M-am gandit la asta dar nu stiu ce sa spun...la noi nu prea e vorba de unul dintre noi care sa conduca relatia...sau nu imi dau eu seama... Nu stiu... :crazy:

Nu am refeream la o ierarhie ci la colaborare, la interactiune. El se gandeste numai la el. Nu conteaza parerea ta, nevoile lui trebuie satisfacute indiferent cum! Asta rezulta din atitudinea lui. Hai sa zicem, merge o data sa faci o surptiza si sa pici pe neanuntate! Dar sa faci un obicei din asta nu e ceva normal. Si cand ti se spune ca deranjeaza gestul si nu te corectezi, chiar nu mai esti normal.
E greu sa iti dea cineva un sfat intelept. Daca ramai cu el vei avea in continuare de suferit datorita felului sau de a fi. Daca te desparti de el probabil vei suferi din cauza iubirii esuate. Tu singura poti evalua care atitudine iti aduce mai multa fericire si care iti aduce mai multa suferinta.
Mai acorda-i timp, manifesta-ti nemultumirea, pune in discutie posibilitatea de a te pierde daca nu te respecta, afla ce isi doreste de fapt de la relatia asta. Asa poti hotari daca merita sau nu sacrificiul.
Dar tine minte ca pentru reusita unui cuplu sacrificiul trebuie sa fie reciproc!
0

#37 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 31 March 2006 - 09:56 PM

Vezi postareathunami, la Mar 31 2006, 01:36 PM, a spus:

Nu am refeream la o ierarhie ci la colaborare, la interactiune. El se gandeste numai la el. Nu conteaza parerea ta, nevoile lui trebuie satisfacute indiferent cum! Asta rezulta din atitudinea lui. Hai sa zicem, merge o data sa faci o surptiza si sa pici pe neanuntate! Dar sa faci un obicei din asta nu e ceva normal. Si cand ti se spune ca deranjeaza gestul si nu te corectezi, chiar nu mai esti normal.
E greu sa iti dea cineva un sfat intelept. Daca ramai cu el vei avea in continuare de suferit datorita felului sau de a fi. Daca te desparti de el probabil vei suferi din cauza iubirii esuate. Tu singura poti evalua care atitudine iti aduce mai multa fericire si care iti aduce mai multa suferinta.
Mai acorda-i timp, manifesta-ti nemultumirea, pune in discutie posibilitatea de a te pierde daca nu te respecta, afla ce isi doreste de fapt de la relatia asta. Asa poti hotari daca merita sau nu sacrificiul.
Dar tine minte ca pentru reusita unui cuplu sacrificiul trebuie sa fie reciproc!

:crazy: Refuz sa cred ca ar fi asa egoist :nea: cineva imi spunea...aproape la fel ca si tine, ca eu stiu cel mai bine ce e in sufletul meu si ar trebui sa imi iau singura deciziile. Ce-i drept asa este, insa la ce ma ajuta daca stiu ce e in sfuletul meu?! Simt nevoia sa aud niste pareri...sa vad cum gandeste un om care priveste problema din exterior... Sa vad daca nu cumva problema e la mine si sa nu imi dau seama, mai ales ca sunt destul de dezorientata. Sunt mai mult decat convinsa ca fiecare in parte a trecut prin momente de-astea insuportabile in care nu stie ce vrea sau daca mai vrea, in care toate ideile se bat cap in cap si in care nu stii cum sa actionezi de frica sa nu calci stramb :)
0

#38 Utilizator offline   cristy_05 

• Traieste clipa nu te lasa influentat de ceilalti!
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-November 05

Scris 02 April 2006 - 08:18 AM

Parerea mea este ca daca el te cauta inseamna ca te iubeste!!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis o anume viata
iubirea
pisycutza_blonda  12 5.393
Topic inchis HOMOSEXUALITATEA este un pacat? luna_albastra  25 8.489
Hot Topic (New) hmmm... locul preferat :D pe marginea prapastiei sextreme  89 16.769
Topic inchis QUASIMODO!
Desertaciunea!
ioanide  1 3.483
Topic inchis Atasamente O declaratie de dragoste... Andruta*  23 20.590