sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum sa imi recapat increderea in el? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 10 March 2006 - 11:23 AM

Avem 10 luni de cand suntem impreuna. E o relatie mai mult decat frumoasa cu toate ca nu suntem din acelasi oras...in principiu ne vedem cam la interval de 2 saptamani..ba merg eu la Buc, ba vine el la Cta. Problema e ca parintii au inceput sa se opuna pentru ca au vazut ca relatia e destul de stabila si frumoasa si serioasa... Intr-o buna zi m-am trezit cu el la liceu in fata usii. Am ramas socata cand mi-a zis ca a plecat singur fara sa le spuna alor lui...m-am speriat pt ca putea pati orice fara ca cineva sa stie ceva de el... A prins gustul si tot vine singur de nebun...l-am rugat macar sa stabilim impreuna daca sa mai plece sau nu ca sa stiu macar eu de el...insa daca vede ca ma opun tot vine...ma suna din tren sa imi spuna ca e in drum spre mine. De aici eu mi-am cam pierdut increderea in el si indiferent de situatie nu mai pot fi sigura pe cuvintele si promisiunile lui...si efectele asupra mea sunt multiple. Mai rau e ca din cauza asta am devenit si putin nesigura pe noi si de cele mai multe ori tind sa ii zic ca e cel mai bine sa terminam relatia aici pentru ca mi-e frica sa stiu ca e pe drumuri fara sa anunte ca pleaca de acasa... Ar trebui sa schimb eu ceva sau sa ii cer lui sa schimbe ceva?
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 10 March 2006 - 12:14 PM

Eu nu prea am inteles ce iti doresti tu de fapt...
Preferi sa renunti la el pt ca nu iti place sa il stii mereu pe drumuri?! Te deranjeaza ca vine sa te vada prea des?

#3 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 10 March 2006 - 12:19 PM

Vezi postareaariana2006, la Mar 10 2006, 12:14 PM, a spus:

Eu nu prea am inteles ce iti doresti tu de fapt...
Preferi sa renunti la el pt ca nu iti place sa il stii mereu pe drumuri?! Te deranjeaza ca vine sa te vada prea des?

O fi gelos. :o: Daca vine fara sa anunte? :)
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 10 March 2006 - 12:22 PM

Vezi postareamicalutza, la Mar 10 2006, 12:19 PM, a spus:

O fi gelos. :o: Daca vine fara sa anunte? :o:

Cine nu e gelos?! Dar daca pe ea o deranjeaza asta poate ca are ceva de ascuns. :)

#5 Utilizator offline   Cassandra 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-July 05

Scris 10 March 2006 - 12:26 PM

offtopic:
incearca sa scrii in limbaj obisnuit, nu de mirck sau chat. unii dintre noi suntem mai batrini pe aici si cu scoala de moda veche, si ne e cam greu sa ne prindem de sensul textului.

ontopic:
nu ti-ai pierdut increderea in el, asta nu e motiv de pierdere a increderii, pentru ca nu ai avut-o, de fapt.
daca vine, e ca vrea sa te vada sau, de ce nu, sa te controleze...
mai degraba cred ca nu iti suride sa apara asa din motive ca vrei sa impaci si lumea si prietenii, care sunt impotriva, si pe el, dar sa dai tu bine in ambele situatii.

Aceasta postare a fost editata de Cassandra: 10 March 2006 - 12:27 PM

0

#6 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 March 2006 - 08:05 PM

Imaginati'va ca nu ma deranjeaza ca vine prea des...ci faptul k nu ma anunta. Totusi e destul de aiurea sa fie pe drumuri fara sa stie nimeni de el.
M'am gandit si la posibilitatea asta...ca m'ar controla, dar nu cred...nu e genul...si nici nu are cu ce sa ma prinda. Increderea mi'am pierdut'o pt ca s'a ascuns de cateva ori in ciuda faptului ca mi'a promis k vom discuta de fiekre data

Vezi postareaCassandra, la Mar 10 2006, 12:26 PM, a spus:

offtopic:
incearca sa scrii in limbaj obisnuit, nu de mirck sau chat. unii dintre noi suntem mai batrini pe aici si cu scoala de moda veche, si ne e cam greu sa ne prindem de sensul textului.

ontopic:
nu ti-ai pierdut increderea in el, asta nu e motiv de pierdere a increderii, pentru ca nu ai avut-o, de fapt.
daca vine, e ca vrea sa te vada sau, de ce nu, sa te controleze...
mai degraba cred ca nu iti suride sa apara asa din motive ca vrei sa impaci si lumea si prietenii, care sunt impotriva, si pe el, dar sa dai tu bine in ambele situatii.

Nu judeca asa aspru pt ca nu ma pun pe mine pe primul loc..."sa dau eu bine". La partea cu increderea s'ar putea sa ai dreptate...insa cred k in tot timpul asta, daca nu as fi avut incredere in el, relatia nu ar fi mers asa bine (mai ales ca suntem si la distanta)...incepand de acum, din punctu meu de vedere, nu prea mai merge bine.
P.S.: M'am straduit sa scriu conform cerintelor tale :o:
0

#7 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 10 March 2006 - 08:34 PM

De ce te deranjeaza ca vine fara sa anunte?
e foarte frumos ca ati putut pastra o relatie la distanta si e si mai frumos ca nu il intereseaza banii pierduti pe drumuri numai ca sa ajunga la tine...cred ca daca vorbiti..daca ii oferi alternative..un barbat trebuie uneori sa il tii putin in santaj..daca faci asa uite ce primesti..dar numai uneri ca sa fie bine la toata lumea :o:
0

#8 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 11 March 2006 - 01:04 AM

Pai incearca sa discuti serios cu el pe aceasta tema. Imi inchipui ca parintii lui sunt destul de ingrijorati cand el vine la C-ta, iar ei nu stiu unde este..Poate daca pui punctul pe i, va intelege si se va conforma. :spiteful:
0

#9 Utilizator offline   misu183 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 25-August 05

Scris 11 March 2006 - 08:46 AM

Vezi postareaPtia, la Mar 10 2006, 11:23 AM, a spus:

Avem 10 luni de cand suntem impreuna. E o relatie mai mult de kt frumoasa cu toate k nu suntem din acelasi oras...in principiu ne vedem km la interval de 2 saptamani..ba merg eu la Buc, ba vine el la Cta. Problema e k parintii au inceput sa se opuna pt k au vazut k relatia e destul de stabila si frumoasa si serioasa... Intr-o buna zi m'am trezit cu el la liceu in fata usii. Am ramas shokta knd mi'a zis k a plekt singur fara sa le spuna alor lui...m'am speriat pt k putea pati orice fara k cineva sa stie ceva de el... A prins gustul si tot vine singur de nebun...l'am rugat makr sa stabilim impreuna dak sa mai plece sau nu k sa stiu makr eu de el...insa dak vede k ma opun tot vine...ma suna din tren sa imi spuna k e in drum spre mine. De aici eu mi'am cam pierdut increderea in el si indiferent de situatie nu mai pot fi sigura pe cuvintele si promisiunile lui...si efectele asupra mea sunt multiple. Mai rau e k din kuza asta am devenit si putin nesigura pe noi si de cele mai multe ori tind sa ii zic k e cel mai bine sa terminam relatia aici pt k mi'e frik sa stiu k e pe drumuri fara sa anunte k pleak de aksa... Ar trebui sa skimb eu ceva sau sa ii cer lui sa skimbe ceva?
P.S.:Scuze pt gafa din titlu:))

O sugestie: Incearca sa nu abuzezi cu "k"-urile. Devine obositor la citit.

In ceea ce priveste "problema" ta, omul e indragostit lulea si i s-a pus pata rau pe tine.
Oare sentimentul e reciproc?
Incearca sa fii sincera cu el si sa-l faci sa inteleaga si sa aiba un pic de rabdare lal 2 saptamini.
Eu nu as rupe relatia.
Pare romantic. :spiteful:
0

#10 Utilizator offline   Ptia 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 March 2006 - 09:32 AM

Vezi postareaheidy_2006, la Mar 11 2006, 01:04 AM, a spus:

Pai incearca sa discuti serios cu el pe aceasta tema. Imi inchipui ca parintii lui sunt destul de ingrijorati cand el vine la C-ta, iar ei nu stiu unde este..Poate daca pui punctul pe i, va intelege si se va conforma. :blink:

Ideea este ca am discutat de multe ori... Nu cred ca ai intalnit un fixist in adevaratul sens al cuvantului :spiteful:
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Vreau o prietena(nu am avut niciodata)
am nevoie poate mai mult decat constientizez
Jet Black  1 1.967
Topic inchis un sfat...va rog din suflet............ Dana_md88  14 2.920
Topic inchis cercul de prieteni
il desparti de prietenii care tie nu-ti plac?
Dany29  23 9.620
Topic inchis Cum functioneaza creierul unui om nightwish  35 8.396
Topic inchis un sfat ... Vicious  13 3.171