Cum sa imi recapat increderea in el?
Scris 10 March 2006 - 11:23 AM
Scris 10 March 2006 - 12:14 PM
Preferi sa renunti la el pt ca nu iti place sa il stii mereu pe drumuri?! Te deranjeaza ca vine sa te vada prea des?
Scris 10 March 2006 - 12:26 PM
incearca sa scrii in limbaj obisnuit, nu de mirck sau chat. unii dintre noi suntem mai batrini pe aici si cu scoala de moda veche, si ne e cam greu sa ne prindem de sensul textului.
ontopic:
nu ti-ai pierdut increderea in el, asta nu e motiv de pierdere a increderii, pentru ca nu ai avut-o, de fapt.
daca vine, e ca vrea sa te vada sau, de ce nu, sa te controleze...
mai degraba cred ca nu iti suride sa apara asa din motive ca vrei sa impaci si lumea si prietenii, care sunt impotriva, si pe el, dar sa dai tu bine in ambele situatii.
Aceasta postare a fost editata de Cassandra: 10 March 2006 - 12:27 PM
Scris 10 March 2006 - 08:05 PM
M'am gandit si la posibilitatea asta...ca m'ar controla, dar nu cred...nu e genul...si nici nu are cu ce sa ma prinda. Increderea mi'am pierdut'o pt ca s'a ascuns de cateva ori in ciuda faptului ca mi'a promis k vom discuta de fiekre data
Cassandra, la Mar 10 2006, 12:26 PM, a spus:
incearca sa scrii in limbaj obisnuit, nu de mirck sau chat. unii dintre noi suntem mai batrini pe aici si cu scoala de moda veche, si ne e cam greu sa ne prindem de sensul textului.
ontopic:
nu ti-ai pierdut increderea in el, asta nu e motiv de pierdere a increderii, pentru ca nu ai avut-o, de fapt.
daca vine, e ca vrea sa te vada sau, de ce nu, sa te controleze...
mai degraba cred ca nu iti suride sa apara asa din motive ca vrei sa impaci si lumea si prietenii, care sunt impotriva, si pe el, dar sa dai tu bine in ambele situatii.
Nu judeca asa aspru pt ca nu ma pun pe mine pe primul loc..."sa dau eu bine". La partea cu increderea s'ar putea sa ai dreptate...insa cred k in tot timpul asta, daca nu as fi avut incredere in el, relatia nu ar fi mers asa bine (mai ales ca suntem si la distanta)...incepand de acum, din punctu meu de vedere, nu prea mai merge bine.
P.S.: M'am straduit sa scriu conform cerintelor tale
Scris 10 March 2006 - 08:34 PM
e foarte frumos ca ati putut pastra o relatie la distanta si e si mai frumos ca nu il intereseaza banii pierduti pe drumuri numai ca sa ajunga la tine...cred ca daca vorbiti..daca ii oferi alternative..un barbat trebuie uneori sa il tii putin in santaj..daca faci asa uite ce primesti..dar numai uneri ca sa fie bine la toata lumea
Scris 11 March 2006 - 01:04 AM
Scris 11 March 2006 - 08:46 AM
Ptia, la Mar 10 2006, 11:23 AM, a spus:
P.S.:Scuze pt gafa din titlu:))
O sugestie: Incearca sa nu abuzezi cu "k"-urile. Devine obositor la citit.
In ceea ce priveste "problema" ta, omul e indragostit lulea si i s-a pus pata rau pe tine.
Oare sentimentul e reciproc?
Incearca sa fii sincera cu el si sa-l faci sa inteleaga si sa aiba un pic de rabdare lal 2 saptamini.
Eu nu as rupe relatia.
Pare romantic.
Scris 11 March 2006 - 09:32 AM
heidy_2006, la Mar 11 2006, 01:04 AM, a spus:
Ideea este ca am discutat de multe ori... Nu cred ca ai intalnit un fixist in adevaratul sens al cuvantului
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vreau o prietena(nu am avut niciodata)
am nevoie poate mai mult decat constientizez |
Jet Black | 1 | 1.967 |
|
un sfat...va rog din suflet............ | Dana_md88 | 14 | 2.920 |
|
cercul de prieteni